Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Asmenybės » Asmenybės

Istorinės Asmenybės:


26.07.2015, 10:26
Asmenybės Peržiūrų (6035)

Šį rankraštį man davė mano draugas Jis buvo JAV, ir Niujorke gatvės išpardavinėjime nusipirko seną gaisrininko šalmą. Šio šalmo viduje, turbūt kaip pamušalas, gulėjo senas sąsiuvinis. Sąsiuvinis buvo su plonais apdegusiais viršeliais ir nuo jo sklido pelėsių kvapas. Jo pageltę lapai buvo prirašyti išblukusiu nuo laiko rašalu. Kai kuriose vietose rašalas taip stipriai išblukęs, kad vos nuspėjamos ten parašytos raidės. Vietomis dalis teksto buvo visiškai sugadinta vandens ir atrodė kaip šviesios rašalo dėmės. Be to visų lapų kraštai apdegę ir kai kurie žodžiai prarasti amžiams.

Sužinok daugiau ...
23.06.2015, 18:42
Asmenybės Peržiūrų (7107)

Alanas Turingas savo gyvenimo metais nebuvo žinomas ar įvertintas, tačiau šiais laikais jis išgarsėjo kaip ekscentriškas britų matematikas, logikas, kriptografas ir karo didvyris. Turingas suformulavo algoritmo ir skaičiavimų sąvokas, todėl laikomas informatikos ir teorinio kompiuterių mokslo pradininku bei tituluojamas dirbtinio intelekto tėvu. Šis vyras tapo nežmoniško 20-ojo amžiaus nusistatymo prieš homoseksualumą auka. Savo gyvenimą jis baigė net nežinodamas, kaip jo sukurti išradimai pakeis pasaulį.

Sužinok daugiau ...
13.05.2015, 08:07
Asmenybės Peržiūrų (5000)

Sunku asmeninių kompiuterių industriją įsivaizduoti be „Microsoft“. Ir tai kryptingos strategijos rezultatas. Kompanijos įkūrėjas Bilas Geitsas iškėlė tikslą „Kompiuteris ant kiekvieno stalo ir „Microsoft“ programinė įranga kiekviename kompiuteryje. O juk pirmosiomis asmeninių kompiuterių dienomis nebuvo aišku, kad kompanija gali išgyventi vien pardavinėdami programinę įrangą.

Sužinok daugiau ...
01.05.2015, 12:23
Asmenybės Peržiūrų (7476)

Iš visuomenės akių A.Hitleris dingo iškart po gimtadienio balandžio 20 d. Jis pasislėpė bunkeryje netoli Brandenburgo vartų pačioje Berlyno širdyje. Kartu su juo buvo keli kariuomenės vadai ir civiliai, įskaitant ir Evą Braun.

Sužinok daugiau ...
01.05.2015, 12:10
Asmenybės Peržiūrų (7189)
Balandžio 22 dieną, per Vladimiro Lenino gimtadienį, „Scientific American“ paskelbė straipsnį apie eksperimentinę balzamavimo metodiką, padedančią išsaugoti nepriekaištingą Sovietų Sąjungos įkūrėjo ir komunizmo tėvo išvaizdą.
Sužinok daugiau ...
01.04.2015, 13:42
Asmenybės Peržiūrų (6032)
Kretingos istorikus apstulbino pagaliau gautos mokslininkų pateiktos rudenį rastų grafų Tiškevičių palaikų DNR išvados. Paaiškėjo, kad kartu su grafais Juozapu ir Sofija Tiškevičiais bei jų anūke Marija koplyčios postamentuose buvo palaidota ne Tiškevičių giminės atstovė. Todėl dabar bus bandoma surasti 1939-aisiais Kretingoje mirusios, bet iki šiol pagal palaikų DNR neidentifikuotos Jadvygos Tiškevičienės palikuonis, gyvenančius JAV. Juos radus būtų prašoma leisti ištirti žmonių DNR ir palyginti su informacija, gauta Tiškevičių koplyčioje.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 3 4 5 6