Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Liaudies medicina, Sveikata » Liaudies medicina, Sveikata

Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina:


24.10.2016, 15:02
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (5462)
Kraujo ph yra pats svarbiausias. Bet svarbiausias yra kraujo ph ir jis yra 7,35 - 7,45. Kaip matote, kraujo ph diapazonas yra labai siauras, todėl net ir labai mažas nukrypimas nuo šios normos stipriai pakeičia organizmo elektrocheminius procesus.
Sužinok daugiau ...
23.10.2016, 18:45
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (15626)

Su plaukų slinkimo problema paveikia daug žmonių, įvairaus amžiaus. Trūksta vitaminų, stresas, traumuoti plaukų svogūnėliai, prastos kokybės kosmetika plaukams - visa tai sukelia plaukų slinkimą.

Sužinok daugiau ...
23.10.2016, 10:31
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (6752)
Skanu ir sveika! Šias skanias salotas paprasta padaryti, jos taip pat neįtikėtinai naudingos išlaikant diabeto kontrolę. Taigi, jei jūs esate vienas iš tų žmonių, kurie turi diabetą, jums tikrai turėtumėte šias salotas įtraukti į savo meniu!
Sužinok daugiau ...
22.10.2016, 19:46
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (17946)
Šis metodas, sunaikins visas bakterijas, kurios sukelia blogą burnos kvapą. Nuostabi priemonė! Mes visi žinome, kad turėtume rūpintis savo sveikata, bet mes taip pat turime rūpintis ir higiena. Nėra nieko blogiau, nei sutikti žmogų, kuris nesirūpina savo higiena. Kaip taisyklė, jie blogai kvepia, turi nešvarių drabužių ir siaubingai blogas kvapas iš burnos. Blogas burnos kvapas yra šiuo metu pastebimas pas daugelį žmonių. Yra keletas atveju, kai žmonės iš tikro valo savo dantis, bet sunku pašalinti blogą burnos kvapą.
Sužinok daugiau ...
22.10.2016, 19:05
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (28206)
Moterims, pažastų plaukeliai yra labai nemalonus ir erzinantis dalykas, todėl jos bando kiekvieną dieną atsikratyti jų.
Sužinok daugiau ...
22.10.2016, 15:38
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (17589)

Sumaišykite imbierą, ciberžolę ir kokoso pieną ir išgerkite valandą prieš miegą - būsite maloniai nustebinti rezultatais ryte! Tai veiksminga priemonė, siekiant padėti jums pagerinti bendrą sveikatą!

Sužinok daugiau ...
21.10.2016, 18:02
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (18289)
Gydomoji arbata kraujagyslių valymui: vos 3 puodeliai per dieną ir jūs pajusite skirtumą! Skanus gėrimas, kuris tiesiog pastato ant kojų. Kardamonas yra ne veltui laikomas prieskonių karaliumi! Maltos kardamono sėklos įtrauktos beveik į visus rytietiškus patiekalus. Pasižymintis aštrumu, prieskonis lengvai atpažįstamas ir daugelių mylimas.
Sužinok daugiau ...
20.10.2016, 17:23
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (17723)

Tai jūsų sveikatos pagrindas ir daugelis procesų, vykstančių jūsų organizme, prasideda šiame organe, dar žinomame kaip žarnynas. Taigi kaip žarnynas gali tapti „pralaidus“? Medicininiškai vadinamas padidėjusiu žarnyno pralaidumu šis sutrikimas reiškia, kad ląstelės, dengiančios plonosios žarnos sieneles praranda savo vientisumą. Maistas, kurį jūs valgote, nepatenka į organizmą iki jis suskaidomas ir gali praeiti po plonosios žarnos sieneles. Įvairios priežastys, kurių viena pagrindinių yra maisto, kuriame daug anti-maistinių medžiagų, vartojimas diena iš dienos, nulemia tai, kad minėtas procesas nustoja tinkamai veikti. Įprastinės tvirtos jungtys tarp ląstelių atsilaisvina, sukompromituodamos visą apsaugos sistemą.

Sužinok daugiau ...
20.10.2016, 16:57
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (4801)
Tarp gydytojų sklando mitas, kad pacientai trokšta antibiotikų, kad ateis ir reketuos, šitų stebuklingų vaistų, nors visai jiems jų nereikia. Mitas tik pusiau mitas, nes tikrai yra, nors ne tiek daug, kaip būtų galima pamanyti. Ir dar dėl to, kad pas gydytojus jau ateina nežinia iš kur antibiotikų gavusių ir neteisingai vartojusių pacientų*. Pacientų noras gauti antibiotikų irgi suprantamas – šitie vaistai gydo ligos priežastį. Ir tai bene vienintelė vaistų grupė, kurie ne malšina simptomus, slopina progresavimą, modifikuoja ligos eigą, o būtent šalina priežastį – žudo bakterijas. Bet tik bakterijas, virusų antibiotikai neveikia, ir todėl ne visiems jų taip mirtinai reikia.
Sužinok daugiau ...
20.10.2016, 15:05
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (5692)

Dar viena iš liūdesio priežasčių naujoje poliklinikoje, kad kai kuriems ten dirbantiems gydytojams, bent tiems, su kuriais susidūriau, homeopatija yra ok. Homeopatija nėra ok. Dar baisiau, kad teko susidurti su rezidentais, kuriems homeopatija yra ok. Homeopatija nėra ok. Justė aka Enorca yra parašiusi nuostabų blogo įrašą apie homeopatinių preparatų sudėtį: Keletas durnesnių homeopatinių preparatų. Dar ten po įrašu yra klasiškų homeopatijos vartotojų ir gynėjų komentarų. Pavyzdžiui jie sako giliau pasidomėti, straipsnių paskaityti*, na, tai prašau, pasidomėjau už jus, dabar lieka tik perskaityti.

Sužinok daugiau ...
20.10.2016, 14:49
Liaudies medicina, Sveikata Peržiūrų (13147)
Rūgščių - šarmų pusiausvyra organizme vaidina vieną iš svarbiausių vaidmenų metabolizmo procese. Šio balanso vaidmuo yra lemiantis baltymų struktūrinimui ir funcionavimui, ląstelių membranų pralaidumui, elektrolitų pasiskirstymui ir jungiamųjų audinių funkcionavimui. Kraujo, vidinės ir išorinės ląstelės terpės pH turi būti pastovus ir svyruoti gali tik labai mažose ribose.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 449 450 451 452 453 ... 482 483 »