Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2015 » Spalio » 15

Meksikos kartelio «Damaso» narkobaronės La Činos silpnybė žudymas

Tikslų atsakymą į klausimą, kodėl negalima tikėti vyrais, žino Melisa Margarita Kalderon Ocheda. Šių metų rugsėjo pabaigoje trisdešimtmetę žiauriausio Meksikoje narkotikų kartelio vadę valdžiai išdavė ne kas kitas, o jos vaikinas. Jis turėjo savų priežasčių: jo mylimoji, kriminaliniame pasaulyje geriau žinoma kaip La Čina, iš eilinės nusikaltėlės virto žudymo maniake.

Grobti ir kapoti

La Čina į Meksikos organizuoto nusikalstamumo pasaulį įžengė 2005 metais. Mergina pradėjo dirbti narkotikų kartelyje „Damaso“, kuris yra glaudžiai susijęs su žinoma „Sinaloa“ grupuote ir jos vadovu, pagarsėjusiu Joaquinu Guzmanu - El Čapo, praėjusią vasarą sugebėjuso eilinį kartą pasprukti iš kalėjimo. Dėl savo tvirto charakterio ir įgimto polinkio į žiaurumą, La Čina greitai pradėjo judėti aukštyn hierarchijos laiptais.

2008 metais Melisa jau vadovavo kovotojų grupei, atsakingai už „Damaso“ karteliui pavaldžių teritorijų plėtrą. La Činos ir jos pavaldinių valdžioje atsidūrė La Pasas, Meksikos Žemutinės Pietų Kalifornijos valstijos sostinė, ir tarp viso pasaulio turistų populiarus kurortas Kabo San Lukasas. Per septynerius La Činos karaliavimo metus žmogžudysčių skaičius Žemutinėje Pietų Kalifornijoje išaugo tris kartus, rašo portalas lenta.ru

Jos komanda sukūrė savo nusikaltimų modelį: La Činos vadovaujami kartelio nariai grobdavo trukdančius žmones iš jų namų, juos žudydavo ir pamesdavo jų sukapotus kūnus prie jų namų slenksčių kaip įspėjimą visuomenei.

Už gerai atliktą darbą La Čina apdovanodavo savo kovotojus maišeliais su kokainu. Jos pomėgis – šaunamųjų ginklų kolekcionavimas – žadindavo pagarbą tarp jos kolegų vyrų. Laisvalaikiu meksikietė mėgo pozuoti nuotraukoms su savo mylimais eksponatais rankose. Melisa pradėjo „tarnybinį romaną“ su kovotoju Pedro Gomesu, pravarde El Čino.

Raudonų motociklų armija

Šių metų birželį į „Damaso“ kartelį grįžo kalėjime sėdėjęs Abelis Kintero, kurį darbe septyneriems metams buvo pakeitusi La Čina. Jos buvo paprašyta palikti šias pareigas. Įsiutusi Kalderon Ocheda pareiškė, kad išeina, tačiau ketinanti kurti savo nuosavą grupuotę.

La Čina paskelbė karą buvusiems kolegoms iš „Damaso“ atsisakydama atiduoti jos kovotojų kontroliuojamas teritorijas. Savo dešiniąja ranka ji paskyrė Pedro „El Čino“ Gomesą. Prie jų taip pat prisijungė pagrindinis „Damaso“ kartelio žudikas Serchio Beltranas (pravarde El Skar), už narkotikų transportavimą atsakingas Rochelio Franko (pravarde El Taison) ir „pardavimų vadovas“ Pedro Cisneros (El Piter).

Į La Činos grupuotę perėjo daugiau nei 300 gatvės narkotikų prekeivių ir eilinių kovotojų. Jie važinėdavo raudonais motociklais, kad visiems būtų aišku: važiuoja La Činos žmogus. Kalderon Ochedai ir jos draugui teko nuolat keisti gyvenamąją vietą dėl to, kad El Paso policijai jų sugavimas tapo svarbiausia užduotimi. Per du La Činos karaliavimo mieste mėnesius buvo įvykdyta daugiau žmogžudysčių nei per visus 2014 metus. Savo aukas grupuotė laidojo slaptame kape.

Išgąsdino beribis žiaurumas

Grupuotės dalyvius pradėjo gąsdinti La Činos žiaurumas. Jos aistra aukoms kapoti galūnes prieš jas nužudant ir žudyti atsitiktinius, niekuo nenusikaltusius miestiečius, kai kuriems pradėjo atrodyti kaip beprotybės proveržis.

Pirmasis supanikavo El Taisonas, kai Melisa susidorojo su jo tėvų draugais: pora turėjo parduoti La Činai sunkvežimį, tačiau vietoje pinigų gavo po kulką. Sužinojęs apie pažįstamų žmonių nužudymą, narkotikų prekeivis pareiškė, kad kreipsis į policiją. Tačiau iki tvarkos sergėtojų vyras nenuėjo. Jis buvo nužudytas ypač žiauriai: jo kūną su nukirstomis rankomis policija aptiko praėjus mėnesiui po jo nužudymo.

La Čina taip pat degė noru išsiaiškinti santykius su buvusiais kolegomis iš „Domaso“ kartelio. Ji savo

taikiniais pasirinko vieną iš kovotojų vadų ir jo draugę. Vyrui pavyko išsisukti nuo mirties, tačiau jo mergina buvo nužudyta.

Išgąsdintas La Činos žiaurumo, jos vaikinas paliko kartelį. Jis nusprendė kreiptis į policiją ir bendradarbiauti su tyrėjais.

Mainais už informaciją apie kartelio aukų laidojimo vietą ir, svarbiausia, La Činos buvimo vietą, Pedro Gomesui buvo pažadėtos nuolaidos teisme. Padedant El Čino, jo smurtaujančią meilužę pavyko sulaikyti be šūvių, kai ji bandė bėgti iš savo kontroliuojamos valstijos. La Čina buvo sugauta Kabo San Lukaso oro uoste.

Žiauriausia Meksikoje narkotikų kartelio vadė kali La Paso kalėjime, o jos apkklausa vyksta Meksike. 2016 metais moteris stos prieš teismą, kur jai bus pareikšti kaltinimai dėl daugiau nei 150 žmogžudysčių.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.09.2019 laikas 09:38 Receptai – Patiekalai Vištienos krūtinėlės kepsniai orkaitėje

Vištienos krūtinėlės file nuplauname, nusausiname, dedame ant lentelės, delnu prispaudžiame, aštriu peiliu perpjauname išilgai pusiau ir uždengę maistine plėvele truputį pamušame

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 10:17 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai inkstų akmenligės gydymui

Inkstų akmenligė liaudies medicinoje, inkstų akmenligė, inkstų akmenligės gydymas, Inkstų akmenligės receptai, Inkstų akmenligės vaistažolės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė ...

Skaityti daugiau

19.01.2018 laikas 15:04 Receptai – Patiekalai Drėkinamoji varškės ir medaus kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Varškė, Skystas medus, Kiaušinis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau