Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2015 » Rugsėjo » 13

Plūduriuojanti būdistų vienuolė Anong lanong iš Tailando

Pats žaviausias žmogaus psichikos sugebėjimas vadinamas levitacija. Tai daiktų ir, svarbiausia, kūno sklandymas. Levitaciją sukelia psichokinetinės galios. Kartais šis fenomenas pasireiškia ir pas mus, tačiau dažniausiai jį naudoja Tibeto ir Mongolijos lamos. Budistų piligrimai iki XIV a. galėjo Tibeto vienuolyne Chaldan išvysti savo reformatoriaus Tsong Kaba kūną, sklendžiantį 20 cm nuo žemės.

1998 m. pavasarį į  Tailandą per dienų dienas traukė minios žmonių iš visos šalies. Jie keliavo į Vat Tham Mongkon Thong šventyklą, esančią Kanchanburi provincijos vakaruose. Žmonės norėjo pamatyti tą fenomeną, maldauti išgydymo. Budistų vienuolė Anong Lanong kelis kartus per dieną nusileidžia

į uoloje iškaltą baseiną, esantį šventyklos viduje, ir medituoja.

Keisčiausia, kad per meditacijas ji nejudėdama plūduriuoja lediniame vandenyje. Rankos sukryžiuotos ant krūtinės, veidas pakeltas į dangų. Kiti bendruomenės nariai taip pat bandė plūduriuoti vandenyje, tačiau jiems pavyko tik kelias sekundes. „Sklendžianti vienuolė“ Anong Lanong kaskart baseine plūduriuoja 45 min. Jos kūnas laikosi vandenyje be jokių

pastangų. Ji būna transe ir nieko neprisimena.

Išlipusi iš šalto vandens atsigręžia į įveikusius tolimą kelią lankytojus, kad šie būtų išgydyti nuo kūno ir dvasios negalių. Anong Lanong kam kojas paliečia, kam rankas ar nugarą, daugelis piligrimų pasakoja apie stebuklingus  išgijimus. Garsas apie vienuolę pasklido po visą Tailandą. Vat Tham Mongkon Thong šventykla garsėja stebuklais jau tūkstantį metų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 10:57 Receptai – Patiekalai Geltonžiedis barkūnas nuo širdies - kraujagyslių ligų

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Stenokardija, Koronarinių kraujagyslių trombozė. Ingredientai: vaistinis geltonžiedžis barkūnas.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti varškės blynus

Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau