Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2021 » Birželio » 14

Mano vyras paėmė iš manęs pinigus, nusipirko sau butą ir užrašė jį svetimiems žmonėms.

Esame susituokę jau aštuonerius metus. Su mumis gyvena mano 17 metų dukra. Mano vyras turi sūnų, su kuriuo nebendrauja - jis mano, kad jo tėvas turi samdomą interesą. Prieš mums susituokiant mano vyras iškėlė sąlygą: kiekvienas turi savo piniginę. Jaučiausi įžeista, bet tylėjau.

Trejus metus gyvenome svečioje santuokoje: aš su dukra gyvenau pas močiutę, o vyras - savo vieno kambario bute Maskvos priemiestyje. Tada iškėliau sąlygą, kad turime gyventi kartu (o mano santykiai su močiute visada buvo sudėtingi), išsinuomojau butą ir persikrausčiau. Jis tam nepritarė, nes, jo nuomone, nuomotis butą buvo pinigų švaistymas. Bet jis vis tiek persikraustė, mokėjome pusiau. Jo vieno buto kambarys buvo nenaudojamas.

Mes dažnai ginčijamės, ypač dėl dukters auklėjimo. Jis neprisideda prie jos finansinės paramos ir mano, kad aš jai daug išleidžiu. Be to, mano dukra vyksta į mokslines ekspedicijas, užsiima biologija, bet mano vyras sako, kad tai yra lepinimas ir nereikalingos išlaidos. Norėjome turėti bendrą vaiką, atlikome dirbtinį apvaisinimą, bet nepavyko.

Šiuo metu mano vyras nusipirko dviejų kambarių butą Maskvoje ir įregistravo jį su savo motina, kad jis nebūtų laikomas bendra santuokine nuosavybe. Mes gyvename su juo. Jis pasiskolino iš manęs milijoną. Jis pažadėjo grąžinti pinigus vėliau. Dabar jis moka dar vieną skolą, dirba 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.

Kai čia persikėlėme, jis mums iškėlė daug sąlygų, todėl visko turime prašyti leidimo. Jis nusprendžia, ar tai gerai, ar ne. Maisto produktus perkame per pusę, namų ūkis daugiausia tenka man. Jis norėjo pakeisti buto langus, bet aš neduodu jokių pinigų, nes butas yra visiškai jo, tegul jis moka.

Be to, sužinojau, kad kai mano vyro nebebus, jo butas atiteks labdarai. Pagrindinė priežastis yra ta, kad mano "maža mergaitė negaus nemokamos dovanos" (tai jo žodžiai). Taigi mes jam esame niekas. Tačiau jo paties sūnus taip pat "nevertas" būti įpėdiniu.

Esu sukrėsta. Jis nepadeda, neduoda nė cento pinigų (dalijamasi tik maisto išlaidomis). Pasiskolinęs iš manęs milijoną, jis taip pat vadina mane merkantile. Noriu skyrybų, nes jaučiuosi išnaudojama... Nesuprantu, kaip gyventi su šiais jausmais.

Olga, 42 metai.

Olga! Tai, ką rašote apie savo santykius su vyru, tikrai nepanašu į dviejų artimų žmonių bendravimą. Kol vis dar abejojate, ar turite nutraukti santuoką. Kitaip juk nerašytumėte psichologui, ar ne?

Jei kyla tokių abejonių, verta prisiminti, kas jūsų santuokoje dar yra gero. Už ką vertinate savo vyrą? Arba kai už jo ištekėjai. Turbūt kažkas buvo, nes net ir piktindamasi jo pasiūlymu "kiekvienas turi savo piniginę", nusprendėte su juo susiporuoti.

Finansų klausimas yra vienas svarbiausių santuokoje. Ne veltui žmonės sugalvojo ikivedybines sutartis. Norint kompensuoti skirtumus, būtina turėti daug kitų bendrų vertybių ir įsitikinimų apie teisingą gyvenimo organizavimą.

Kai esame verčiami gyventi prieš savo pačių taisykles, kyla kartėlis, su kuriuo sunku susidoroti. Tada turime arba derėtis, arba pasitraukti. Arba toliau kentėti. Ar jums būdingos šios vertybės? Ar vis dar turite jų? Siūlau jums paanalizuoti, kurios jūsų pažiūros į gyvenimą dabar sutampa, o kurios ne.

Iš jūsų teksto matyti, kad ir jūs vadovaujatės skirtingais vaikų auklėjimo principais. Tai dar vienas svarbus klausimas, kurį geriau aptarti prieš registruojant santuoką. Taip pat daugybė kitų šeimos taisyklių, dėl kurių geriau susitarti "prie kranto".

Kaip žinote, kiekvienas iš mūsų atėjome iš vaikystės, iš tėvų šeimos, su tam tikromis taisyklėmis ir vertybėmis. Šios taisyklės ne visada galioja ir naują šeimą kuriantiems žmonėms. Jei nėra bendros vertybių sistemos, dėl kurios abi šalys galėtų susitarti, kyla problemų. Dažnai apie tai net nesusimąstome, manydami, kad mylimas žmogus turėtų galvoti taip pat, kaip ir mes.

Vis dar yra svarbių sričių, kuriose gerai kad sutaptu: tai, ką veikiame kartu, kaip kartu linksminamės ir kaip rūpinamės vieni kitais. Visose šiose srityse reikia abipusiškumo.

Olga, paanalizuokite, kas jūsų santuokoje yra šis minimumas, o kas ne. Galbūt tada jums paaiškės, ar verta jį išsaugoti. Svarbiausia, kad tai būtų jūsų pasirinkimas, o ne aplinkybių ar kitų žmonių pasirinkimas.

Šaltinis Nuotrauka: Getty Images

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.07.2019 laikas 19:15 Receptai – Patiekalai Ilgai ieškojau tokio recepto! Grikių ir pievagrybių kotletai

Gaminame namuose. Grikių ir pievagrybių kotletai. Lietuviški patiekalai tavo namuose. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus, dedame smulkintą svogūną, pievagrybius, tarkuotą morką ir pakepiname 8-10 minučių...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 22:43 Receptai – Patiekalai Švelnus tortas su varškės kremu, plakta grietinėle ir persikais

Ką šiandiena pas mus prie arbatos? Švelnus, aromatinis, skanus varškės-vaisių pyragas su persikais! Nuostabus desertas, su kuriuo susidoros net virėjas naujokas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau