Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Vasario » 20

Ant išsiskyrimo slenksčio: 9 ženklai, kad partneris tapo atstumtuoju

Beveik visos poros išgyvena krizes. Vieniems pavyksta jas įveikti ir išlaikyti prisirišimą, o kiti išsiskiria. Kartais atšalimas būna laikinas ir jį galima ištaisyti, tačiau kai kuriais atvejais geriau išeiti, nei tęsti santykius per jėgą.

Nė vieni santykiai nėra vienodi: vieni žmonės myli vienas kitą visą gyvenimą, o kiti išsiskiria. Todėl būna, kad vieniems patrauklumas išnyksta po daugelio metų, kitiems - daug greičiau.

Žinoma, norėtųsi, kad viskas būtų "kaip anksčiau", kai žmogus tiesiogine prasme negali gyventi be kito žmogaus. Tačiau laikui bėgant partneris nebeatrodo patrauklus. Įsisukame į rutiną, o sąstingio jausmas anksčiau ar vėliau sukelia susvetimėjimą. Galbūt klausiate savęs: kas nutiko?

Kol augote kaip asmenybė ir ko nors siekėte, santykiai tik stiprėjo, nes kartu mokėtės naujų dalykų ir kaupėte patirtį. Tačiau net ir tada galima tapti svetimais. Vieną dieną tiesiog pajutote, kad ankstesnis intymumas dingo.

Mylėti nelengva, universalių sprendimų nėra. Tačiau turite išsiaiškinti, kas tarp jūsų vyksta, tada bus aišku, kaip elgtis toliau. Dėl tikros meilės verta kovoti. Tačiau turite suprasti, kokie ženklai rodo, kad galite išsiskirti.

ATSIRIBOJIMO POŽYMIAI

1. Jus erzina viskas

Anksčiau jums patikdavo, kaip jūsų partneris gurkšnoja sriubą arba bėga jūsų apkabinti, o dabar jus nervina kiekviena smulkmena: tai, kaip atrodote, apsirengėte, kalbate. Ar jūsų susierzinimas turi gilesnę priežastį?

2. Galvojate apie kitus

Pavyzdžiui, jums patinka kolega ar draugas. Kai apie juos galvojate, pilve atsiranda drugelių ir nenorite jų paleisti. Kita vertus, dabartinis partneris jums nebeįdomus. Galbūt jam tiesiog nuobodu su jumis arba esate vienas nuo kito atitolę. Nepaisant to, jūsų lytinis potraukis yra geras, tik šis konkretus asmuo jūsų nebepatraukė.

3. Jūs nežinote, ką jame ar joje radote

Kai galvojate apie savo pirmąjį susitikimą, negalite suprasti, kodėl jums kažkas atrodo patrauklus arba kodėl jus gali traukti. Taigi metas išsiaiškinti, kur dingo jūsų jausmai. Juk reikia nuo kažko pradėti, ar ne? Pabandykite šiek tiek pasikapstyti atmintyje, prisiminkite, kuo jus kadaise patraukė partneris?

4. Išveda iš kantrybės kiekvienas partnerio žodžius

Vos tik jis praveria burną, tikitės išgirsti dar vieną kvailystę, net jei jūsų nuomonės sutampa. Ši emocinė įtampa rodo, kad esate pasirengusi išbraukti vyrą iš savo gyvenimo ir nenorite žinoti, ką jis galvoja.

5. Jūs be jo neliūdite.

Iš pradžių, kai tekdavo išsiskirti vienai dienai, negalėdavai sulaukti, kada pamatysi vienas kitą. Dabar galite išvykti kelioms dienoms ar savaitėms ir nė karto nepagalvoti apie tą žmogų arba sužinoti, kaip jam sekasi. Jei netrokštate būti atskirai, tai gali reikšti, kad neturite ką veikti kartu.

6. Norite vis daugiau laiko praleisti atskirai

Paprastai poroje būna atvirkščiai, bet tu nori apginti savo teisę į asmeninį gyvenimą. Laikui bėgant atstumas tarp jūsų didėja. Tai nėra sveikų santykių požymis, kad norite atsisveikinti.

psichologija, skyrybos, santykiai, santykių krizė, gyvenimo psichologi

7. Negalite matyti savo partnerio ateityje.

Iš pradžių ateitis be jo atrodė neįmanoma, visos mintys ir siekiai buvo susiję su juo. Dabar nejaučiate poreikio pranešti apie savo planus ir jums nereikia pritarimo. Esate pasirengę išvykti, liko paskutinis žingsnis.

8. Jūs vengiate bendrauti.

Skambindavai kasdien ir pasakodavai, ką veikei ir kas įdomaus nutiko. Dabar nenorite niekuo dalytis. Be to, labiau tikėtina, kad kreipsitės patarimo į kitą žmogų. Jie nebėra tas asmuo, į kurį kreiptumėtės pirmiausia, jie yra paskutiniai sąraše. Atvirumas reiškia intymumą, o kadangi jo nėra, išsiskyrimas jau visai netoli.

9. Jums nėra smagu kartu.

Seniau iš juoko krisdavote iš juoko, o dabar stengiatės suvaidinti šypseną. Tai signalas, kad trauka išblėso, kibirkštis užgeso. Jei žmogus negali jūsų prajuokinti, kam palaikyti santykius? Humoro jausmas yra didžiulis privalumas, tikriausiai dėl jo įsimylėjote savo partnerį.

Kartais nesame tikri dėl jausmų ir negalime suprasti, ką jie reiškia. Jei jaučiate, kad jūsų partneris tampa svetimas, turite apie ką pasikalbėti.

Šaltinis

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 13:19 Receptai – Patiekalai Nuostabi mėsa su sūriu! Visada mažai, kiek be gamintum!

Skanu ir originalu! Pasigaminkime namuose skanius kepsnelius su fetos sūrio įdaru. Gaunasi labai skanūs ir dideli.

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Trapūs naminiai sausainiai
Kaip pasigaminti namuose skanius sausainukus. Trapių naminių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:54 Receptai – Patiekalai Džiovinti abrikosai gydo širdies, inkstų ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Inkstų ligos. Ingredientai: Džiovinti abrikosai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau