Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 2

DUOMENŲ ATSKLEIDIMAS: Indijos televizija atskleidė, kaip "Pfizer" gąsdina ir šantažuoja šalis dėl COVID injekcijų (VIDEO)

(Paranormal) "WION Gravitas", populiari geriausio laiko laida Indijoje, kurioje žiūrovai sužino naujienas ir diskutuoja aktualiais klausimais visame pasaulyje, neseniai rodytame epizode atskleidė, kaip "Pfizer" gąsdina ir šantažuoja šalis dėl skiepų ir laikosi griežtos linijos siekdama pelno.

Pelno nesiekianti organizacija "Public Citizen" gavo konfidencialią neredaguotą "Pfizer" sutartį su kai kuriomis derybomis. Sutartyse matyti, kaip "Pfizer" gali neleisti šalims kalbėti apie jos sutartis, blokuoti vakcinų donorystę, vienašališkai keisti tiekimo grafikus ir reikalauti valstybinio turto, kaip užstato.

DUOMENŲ ATSKLEIDIMAS: Indijos televizija atskleidė, kaip "Pfizer" gąsdina ir šantažuoja šalis dėl COVID injekcijų - " beviltiškos šalys priverstos daryti žeminančias nuolaidas" (VIDEO)

"Sutartys suteikia retą galimybę susipažinti su vienos farmacijos korporacijos įgyta galia nutildyti vyriausybes, apriboti tiekimą, perkelti riziką ir padidinti pelną per šimtmetį didžiausią visuomenės sveikatos krizę", - pranešė "Public Citizen".

Toliau pateiktoje lentelėje pateikiami šalių, su kuriomis "Pfizer" yra sudariusi sutartis, pavyzdžiai.

Pfizer, šantažas, nusikaltimas, farmacija

"Gravitas" laidos vedėja Palki Sharma Upadhyay sakė, kad beviltiškos šalys verčiamos daryti žeminančias nuolaidas "Pfizer". Jie išsiaiškino keletą rimtų atskleidimų. Toliau pateikiame 6 svarbiausius atskleistus punktus apie "Pfizer" sutartis.

  1. "Pfizer" pasilieka teisę nutildyti vyriausybes - "Pfizer" savo sutartimis nutildo vyriausybes. Ji privertė šalis nekalbėti apie sandorius, kuriuos sudaro dėl skiepų.
  2. "Pfizer" kontroliuoja injekcijų platinimą - "Pfizer" kontroliuoja injekcijų donorystę, o ne šalis, kurios jas perka. "Pfizer" sprendžia, kur švirkštai keliaus.
  3. Jei "Pfizer" bus apkaltinta intelektinės nuosavybės vagyste, vyriausybės mokės ne bendrovei, o "Pfizer".
  4. Privatūs arbitrai, o ne valstybiniai teismai, ginčus sprendžia slaptai - Jei kils ginčų, juos spręs privatūs arbitrai, o ne valstybiniai teismai.
  5. "Pfizer" gali kreiptis į valstybės turtą - "Pfizer" gali kreiptis į valstybės turtą, kad užsitikrintų kompensaciją.
  6. "Pfizer" lemia svarbiausius sprendimus - "Pfizer" sprendžia dėl pristatymo terminų ir kt.

Išsamią kiekvieno punkto analizę galite perskaityti "Public Citizen" svetainėje arba atsisiųsti visą ataskaitą čia.

WION kanalo vaizdo įrašas jau surinko 36 tūkst. paspaudimų ir beveik 7 tūkst. komentarų "Youtube" svetainėje. Keista, kad "Youtube" dar neištrynė vaizdo įrašo ir neuždraudė jų kanalo.

Vaizdo įrašo kopiją įkėlėme į savo "Rumble" paskyrą. Žiūrėkite:

 
Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.08.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Kopūstų sriubos receptas
Gaminame namuose. Paprasta kopūstų sriuba Kopūstą pjaustome siauromis juostelėmis, bulves ir pomidorą - kubeliai, morkas sutarkuojame stambia tarka, svogūną susmulkiname. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį al...

Skaityti daugiau

25.07.2019 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Varškės tortas su apelsinais
Gaminame namuose. Varškės tortai ne pirmą sezoną yra populiarumo pike ir tai nestebina. Jie lengvi – gabalėlio nebus per daug užbaigiant pačią sočiausią puotą. Paprastai žymiai mažiau kaloringi nei tortai su sviestiniu kremu…O dar...

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 08:20 Receptai – Patiekalai Šokoladiniai keksiukai. Šokoladinių keksiukų receptas

Pasigaminkime namuose, naminius keksiukus. Šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau