Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 3

VAKCINŲ RULETĖ: Kai kurios kovidų "vakcinos" partijos yra daug mirtinesnės už kitas

(Paranormal) Atlikus naują tyrimą paaiškėjo duomenys, rodantys, kad tam tikros Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" partijos yra mirtinesnės už kitas.

Šios itin mirtinos partijos buvo išplatintos visose Jungtinėse Valstijose, o ne tik vienoje srityje ar regione. Daugelis jų taip pat buvo pradėtos naudoti anksti, maždaug tuo metu, kai vyko Kapitolijaus "sukilimas".

Šie duomenys yra viešai prieinami, nors juos sunku gauti dėl to, kaip jie įvedami į Pranešimų apie nepageidaujamus vakcinų įvykius sistemą (VAERS). Tačiau juos gali analizuoti tie, kurie turi žinių ir įgūdžių.

Leidinys "Burning Platform" ją atrinko naudodamasis sistema "Postgres". Naudojant šį metodą paaiškėjo, kad mirčių pasiskirstymas tarp "Moderna" ir "Pfizer-BioNTech" injekcijų partijų yra labai skirtingas.

Kai kurios injekcijų partijos buvo itin mirtinos, o kitose mirčių beveik nebuvo, bent jau jų nebuvo labai daug, apie kurias buvo pranešta. Tai gali būti susiję su klaidomis ataskaitose arba galbūt kai kurios partijos buvo pavojingesnės už kitas.

"Neturime patikimos informacijos apie standartinį partijos dydį, tačiau naujienų straipsniuose nurodoma, kad vidutinis partijos dydis yra 1000 buteliukų (maždaug 6000 dozių)", - pranešė "The Expose", kurio nuopelnas - atkreipti dėmesį į šias anomalijas.

"Didžiausias VAERS pateiktų pranešimų apie nepageidaujamus reiškinius dėl vienos gripo vakcinos partijos skaičius buvo 26. Dėl to dar labiau šokiruoja atradimas, kad didžiausias VAERS pateiktų pranešimų apie nepageidaujamus įvykius dėl vienos "Pfizer Covid-19" vakcinos partijos numerio skaičius iki 2021 m. spalio 15 d. buvo 3563, ir tai nėra anomalija."

VAERS sąmoningai slepia vakcinų partijas, kad beveik neįmanoma susieti sužeidimų ir mirčių

Deja, išgauti duomenis ir suprasti jų prasmę sunku, nes VAERS duomenų bazė sąmoningai sudaryta taip, kad sužeidimai ir mirtys nebūtų siejami su konkrečiomis vakcinų partijomis.

Kitaip tariant, reikia papildomų pastangų, kad būtų galima viską suderinti ir suprasti. Laimei, "The Burning Platform" atliko šį darbą ir pateikė jį taip, kad susidarytų aiškesnis situacijos vaizdas.

"... duomenys yra dviejose lentelėse ir tarpusavyje nesusieti, nes VAERS juos skelbia, o jų svetainėje nėra greito ir paprasto pranešimo, kuris sugrupuotų įvykius lyginamuoju pagrindu pagal partijos numerį", - aiškinama svetainėje.

"Nors tokią analizę galima atlikti iš jų tinklalapio, tai nėra lengva".

Tačiau "Postgres" suteikė tokią galimybę ir dabar katė išlindo iš maišo. Akivaizdu, kad tik keliose injekcijų partijose mirčių yra per daug, o didžiojoje daugumoje pranešama apie daug mažiau mirčių.

Tai pasakytina ir apie "Pfizer-BioNTech", ir apie "Moderna", kad būtų aišku. Abiejų prekių ženklų injekcijų serijos panašiai anomaliai pasiskirsto tarp daugybės injekcijų partijų, o tai rodo, kad vyksta rimti juokingi dalykai.

"Jūs bandysite man pasakyti, kad CDC, NIH ir FDA apie tai nežino?" klausia "Deganti platforma" The Burning Platform.

"Aš galiu susiurbti šiuos duomenis į duomenų bazę, atlikti 30 sekundžių užklausas pagal juos ir akimirksniu nustatyti beprotiškai padidėjusį mirtingumo ir pavojaus lygį, susijusį su tam tikrų partijų numeriais, kai šių sąsajų pasiskirstymas turėtų būti normalus ar bent jau artimas jam visose pagamintose ir naudojamose partijose?"

Dauguma partijų turi vienaženklį mirčių skaičių, o mažesnė saujelė partijų turi didžiąją dalį mirčių. Tai toli gražu nėra net "kažkas panašaus", kai kalbama apie rezultatų pasiskirstymą.

Išsamesnę viso to analizę galima rasti tinklalapyje The Burning Platform.

Naujausias naujienas apie kiniškų virusų injekcijas galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

TheExpose.uk

TheBurningPlatform.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 22:23 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpj...

Skaityti daugiau

24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 12:54 Receptai – Patiekalai Skumbrė per 3 minutes – taip jūs dar negaminote! Labai paprasta, greita ir ekonomiška!
Aš paprasčiausiai nežinau paprastesnio recepto, kaip greitai ir kokybiškai pasigaminti skumbre namuose! Be to, tai yra labai skanu! Tokią žuvį galima gaminti ir per šventes ir kiekvieną dieną! Jūs taip gaminsite visada! Tai labai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau