Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 17

NESĄMONINGUMAS: Fauci pripažįsta, kad kovidiniai skiepai žudo žmones, ir sako, kad "stiprintuvai" kaip nors sustabdys žudynes

(Paranormal) Netikras televizijos "gydytojas" ir išdavikiškas nusikaltėlis Tonis Faučis (Tony Fauci) pagaliau prisipažįsta, kad Vuhano koronaviruso (Covid-19) "vakcinos", kurias jis taip stūmė, kad amerikiečiai jas vartotų, yra bevertės ir mirtinai pavojingos. Tačiau jo sprendimas - skiepyti dar daugiau tokių vakcinų, t. y. daryti "stiprinamuosius" skiepus.

Lapkričio 12 d. M. Faučis pasirodė "The New York Times" podkasto "The Daily" epizode ir aptarė savo nusivylimą dėl to, kad pusė Amerikos atsisako pasiskiepyti nuo "operacijos "Warp Speed".

Vis labiau aiškėjant, kad injekcijos nesustabdo infekcijos plitimo, o iš tikrųjų jį skatina, Fauci sako, kad žmonės gali tikėtis, jog vadinamųjų "proveržio" infekcijų plitimas paspartės.

"Imunitetas silpsta ne tik nuo infekcijos, bet ir nuo hospitalizavimo ir tam tikru mastu nuo mirties, o tai dabar pradeda apimti visas amžiaus grupes", - kalbėjo Fauci, remdamasis Izraelio duomenimis, rodančiais, kad injekcijos paprasčiausiai neveikia.

"Tai ne tik vyresnio amžiaus žmonės. Ji silpnėja iki tokio lygio, kad vis daugiau žmonių suserga proveržio infekcijomis ir vis daugiau tų žmonių, kurie suserga proveržio infekcijomis, atsiduria ligoninėje."

Galima manyti, kad remdamasis šia nauja informacija, Fauci ragins nedelsiant sustabdyti skiepijimą, kad būtų užtikrintas visuomenės saugumas. Vietoj to Faučis nori, kad žmonės stotų į eilę gauti daugiau injekcijų, kurios, jo teigimu, ištiesins kreivę.

"Jei pažvelgtume į tai iš naujo, galėtume sakyti: žinote, nėra taip, kad stiprinamosios injekcijos yra priedas, bet stiprinamosios injekcijos iš tikrųjų gali būti esminė pirminio režimo, kurį žmonės turėtų taikyti, dalis", - teigė Fauci.

"Aš manau, kad ... kad stiprinimas bus absoliučiai esminis mūsų atsako komponentas, ne premija, ne prabanga, o absoliučiai esminė programos dalis."

Filialo Kovidai ragina amerikiečius "savarankiškai nuspręsti", ar jiems reikia stiprinamųjų skiepų, ar ne

Kadangi JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) ir JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC), matyt, nepakankamai sparčiai siekia, kad Faučis ir kiti į jį panašūs asmenys patvirtintų stiprinamuosius skiepus, kai kurios valstijos, pavyzdžiui, Kalifornijos ir Kolorado, apeina agentūras ir daro, ką nori.

Kalifornijos visuomenės sveikatos departamento direktorius ir valstijos visuomenės sveikatos pareigūnas Tomásas J. Aragónas (Tomás J. Aragón) lapkričio 9 d. parašė laišką vietos sveikatos priežiūros paslaugų teikėjams, ragindamas juos ignoruoti mokslinius įrodymus ir išplėsti teisę gauti papildomą skiepą visiems suaugusiesiems.

"Leiskite pacientams patiems nustatyti savo poveikio riziką", - pabrėžė Aragonas, siūlydamas, kad gydytojai, vaistininkai ir net federalinė vyriausybė turi atsitraukti ir leisti kiekvienam "Branch Covidian", kuris to nori, gauti tiek mišrių stiprinamųjų skiepų, kiek nori.

"Neatstumkite paciento, kuris prašo stiprintuvo", - pridūrė Aragónas.

Fauci su tuo sutinka, po dviejų dienų pareiškęs, kad stiprinamieji skiepai yra "saugūs ir veiksmingi" ir "smarkiai padidina atsaką ne tik imunologiniu požiūriu, bet ir pažvelgus į klinikinius duomenis iš Izraelio, labai aišku, kad jie panaikina tam tikrą silpnėjantį poveikį, kuris pastebimas žmonėms, skiepytiems prieš šešis ar daugiau mėnesių".

Kaip išlygą Fauci metė savo nuomonę, kad originalios vakcinos vis dar veikia, nors akivaizdu, kad taip nėra. Po to jis žaidė žodinę gimnastiką, kad atrodytų moksliškai ir protingai.

"Mes suteikėme visas galimybes įrodyti, ko reikia, kad jos veiktų", - beprasmiškai burbėjo Faučis apie stiprinamuosius skiepus.

Naujausias naujienas apie Vuchano koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" genocidą ir Fauci vaidmenį vykdant masinę žmonijos mirtį galite rasti svetainėje Genocide.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

Yahoo.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Tortas „Minute“ iš varškės visoms progoms

Iš varškės galime pagaminti nuostabų pyragą. Ir svarbiausia, greitai ir lengvai. Pyragas gaunasi, gražus, švelnus ir nepaprastai skanus. Jums turėtų patikti, o patikus jį pradėsite gaminti visoms gyvenimo progoms.

...

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 17:47 Receptai – Patiekalai Tokio niekur negirdėjau. Dabar „Napoleoną“ gaminu tik ant keptuvės

Šuo receptu su manimi pasidalino mano draugo mama! Iki to karto bandžiau įvairius receptus, kaip pasigaminti nuostabų „Napoleoną“ , bet visada grįžtu prie šio recepto! Tuoj suprasite kodėl!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau