Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 22

STUDIJA: Covid vakcinos nemažina infekcijų skaičiaus

(Paranormal) Europos epidemiologijos žurnale (European Journal of Epidemiology) paskelbti nauji tyrimai patvirtino, kad "skiepijimasis" nuo Vuhano koronaviruso (Covid-19) visiškai nepadeda sumažinti infekcijų skaičiaus.

Tyrėjų grupė išnagrinėjo 168 šalių, įskaitant 2 947 atskirų Jungtinių Amerikos Valstijų apygardų, duomenis, siekdama išsiaiškinti, kaip skiepijimo apimtys koreliuoja su sergančiųjų skaičiumi. Jie nustatė, kad jokio ryšio nėra, nes skiepai nesuteikia žadėtos apsaugos.

Kalifornijoje, kuri dokumente minima kaip turinti vieną iš mažiausių susirgimų skaičių šalyje, taip pat yra palyginti mažas injekcijų skaičius. Kažkodėl Auksinei valstijai sekasi gerai, palyginti su kitomis valstijomis, pavyzdžiui, Vermontu, kuriose beveik visi skiepijami, bet kuriose dabar stebimas didžiulis naujų kinų ligos atvejų antplūdis.

"Vienas iš aiškių pavyzdžių yra Naujosios Anglijos valstijos Vermontas ir Meinas", - pranešė laikraštis "San Francisco Chronicle", remdamasis minėtu tyrimu. "Šios šalys, palyginti apsaugotos nuo blogiausių ankstesnių šalyje kilusių bangų, sunkiai kovojo su delta variantu, dėl kurio jų susirgimų skaičius smarkiai išaugo."

Vermontas šiuo metu gali pasigirti didžiausiu 65 metų ir vyresnių gyventojų, kurie yra "visiškai paskiepyti", procentu - net 99,9 proc. Apie 74 proc. 18-64 metų amžiaus Vermonto gyventojų taip pat yra visiškai paskiepyti.

Nepaisant to, žmonės iš viso Vermonto užplūsta vietines ligonines, nes suserga nuo skiepų, kuriuos pasiskiepijo. Tiek daug, kad skiepai yra "saugūs ir veiksmingi", tiesa?

Ką vėlgi turėtų daryti kovidinės vakcinos?

Nuostabu, kad Vermontas neseniai pasiekė visos pandemijos vienos dienos susirgimų rekordą, kuris, kad būtų aišku, buvo pasiektas po to, kai didžioji dalis valstijos buvo "visiškai paskiepyta".

Kaip tai gali būti, jei vakcinos iš "Operacijos "Warp Speed" tikrai yra tokios "saugios ir veiksmingos", kaip neseniai Billui O'Reiliui (Bill O'Reilly) sakė "vakcinos tėvu" save vadinantis Donaldas Trampas (Donald Trump).

"... spalio 1 d. Vermonto septynių dienų vidutinis susirgimų skaičius 100 tūkst. žmonių buvo 30 - trigubai didesnis nei įlankos zonoje", - pranešė FEE.

Visą laiką, net ir vyriausybinės institucijos, niekada neteigė, kad šios injekcijos apsaugo nuo užsikrėtimo ar kinų mikrobų plitimo. Geriausiu atveju jos tik šiek tiek sušvelnina ligos simptomus, nors iš tiesų nėra jokio pagrįsto mokslo, kuris patvirtintų net šį menką teiginį.

Vis dėlto medicinos įstaigos laikosi nuomonės, kad geriau pasidaryti injekciją nei jos nedaryti, kai kalbama apie riziką, susijusią su teigiamais viruso testais.

"Esame įsitikinę, kad skiepijimas nuo COVID-19 sumažina viruso perdavimo tikimybę", - teigia Džono Hopkinso universiteto (JHU) epidemiologai M. Kate Grabowski ir Justinas Lessleris (Justin Lessler).

Tačiau įsitikinimas nebūtinai reiškia moksliškumą. Taip pat ir "nuojauta", tačiau būtent ja remdamasi medicinos įstaiga bando priversti daugiau žmonių pasiskiepyti.

"Šalies lygmeniu, atrodo, nėra jokio pastebimo ryšio tarp visiškai paskiepytų gyventojų procentinės dalies ir naujų COVID-19 atvejų per pastarąsias 7 dienas", - atskleidžiama naujajame tyrime.

"Tiesą sakant, tendencijos linija rodo nežymų teigiamą ryšį, t. y. šalyse, kuriose yra didesnis visiškai paskiepytų gyventojų procentas, 1 mln. gyventojų tenka daugiau COVID-19 atvejų."

Be to, jie nustatė, kad apskričių lygmeniu "taip pat neatrodo, kad būtų reikšmingas signalas, jog COVID-19 atvejų mažėja, kai didesnis visiškai paskiepytų gyventojų procentas".

Kaip įprasta, žiniasklaida, kuri iš tikrųjų praneša apie šį "prieštaringą" tyrimą, vis dar liepia žmonėms skiepytis vien dėl to, kad. Jei tai gali padėti, galbūt, tuomet žmonėms liepiama skiepytis neabejojant.

Naujausias naujienas apie sužeidimus ir mirtis, kurias sukėlė skiepai nuo gripo, galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

FEE.org

ncbi.nlm.nih.gov

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo anginos

Angina liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo anginos, angina, anginos gydymas, receptai anginai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis v...

Skaityti daugiau

21.07.2019 laikas 09:47 Receptai – Patiekalai Virti vėžiai su krapais

Gaminame namuose. Virti vėžiai su krapais. Puode užviriname vandenį, beriame druską, dedame svogūną, česnako skilteles, lauro lapus, krapus ir sudedame vėžius. Uždengus dangtį verdame apie 15-25 minutes nuo užvirimo (priklausom...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau