Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 11

"BioNTech" teigia, kad kovai su "Omicron" iš viso reikės šešių vakcinų, kad būtų galima atlikti "pilną" vakcinaciją

Bendrovės "BioNTech" (Pfizer "vakcinų" partnerės) generalinis direktorius Uguras Sahinas (Ugur Sahin) paskelbė apie planus pradėti pardavinėti trijų dozių injekcijų schemą, skirtą specialiai Vuchano koronaviruso (Covid-19) "Omicron" (Moronic) variantui.

Ši nauja trijų injekcijų serija papildo dviejų dozių schemą, kurią jau galima įsigyti iš "Pfizer-BioNTech" kaip įprastą vakciną, taip pat vėlesnę "stiprinamąją" injekciją. Tai reiškia, kad nuo šiol reikės atlikti mažiausiai šešis skiepus, kad būtų "išgydyti" kinų mikrobai.

"BioNTech" teigia, kad kovai su "Omicron" reikia trijų papildomų "Pfizer" kovidų vakcinos dozių: iš viso reikės šešių vakcinų, kad būtų galima atlikti "pilną" vakcinaciją.

"Visiškai aišku, kad mūsų vakcina nuo Omicron varianto turėtų būti trijų dozių vakcina", - pareiškė Sahinas, kaip įrodymą savo teiginiams pagrįsti nurodydamas "duomenis, gautus iš Omicron varianto".

"BioNTech" nustatė, kad pradinė injekcijų įvedimo į rinką data - kovo mėnuo, o dar viena stiprinamoji injekcija, skirta konkrečiai "Moronic" vakcinai, bus atlikta po šešių mėnesių (iš viso septynios injekcijos?).

Moderna, Pfizer-BioNTech konkurentė, teigia, kad taip pat sparčiai kuria Omikronui skirtą injekciją, norėdama dalyvauti pelno šventėje, kuri kils dėl visų šių papildomų injekcijų.

"Pastaruoju metu mRNA reikalavimus atitinkantiems asmenims tai gali reikšti maždaug 6 mRNA injekcijas per metus", - įspėja "The Burning Platform" apie didžiulį skaičių injekcijų, kurias "BioNTech" ir "Pfizer" suplanavo žmonių kūnams per ateinančius metus.

PSO stiprina maronikų baimes, kad padidintų didžiosios farmacijos pelną

Įvairios vyriausybinės institucijos ir tarptautinės "sveikatos" grupės, įskaitant Pasaulio sveikatos organizaciją (PSO), jau pritarė šiam planui. PSO iš tikrųjų atrodo, kad ją džiugina idėja, jog į žmonių rankas visą likusį laiką bus leidžiamos nesibaigiančios injekcijos.

PSO generalinis direktorius Tedrosas Adhanomas (Tedros Adhanom) neseniai pasakė kalbą, kurioje su baime kalbėjo apie "Moronic" variantą, teigdamas, kad jis turės "didelę įtaką pandemijos eigai".

Nors juo užsikrečia tik "visiškai paskiepyti" žmonės, jau nekalbant apie tai, kad tai tik paprastas peršalimas, Moronio variantas sparčiai tampa kitu katalizatoriumi, kuris įsmigs dar vieną kuolą į laisvės ir laisvės širdį.

Nepamirškite, kad iki plandemijos nei Moderna, nei BioNTech nebuvo sėkmingai pagaminusios nė vieno komercinio produkto. Tada, atsiradus Fauci gripui, staiga jos abi atsidūrė farmacijos kartelių priešakyje ir susižėrė milijardus dolerių neteisėtai gauto pelno.

Džordanas Šachtelis (Jordan Schachtel) savo tinklalapyje "Substack" paskelbė duomenis, rodančius, kad kuo daugiau žmonių skiepijama, tuo labiau plinta liga. Tai prieštarauja tokių žmonių kaip Džo Baidenas, Tonis Faučis (Tony Fauci) ir Ročelė Valenskis (Rochelle Walensky) pažadams ir teiginiams, kurie žadėjo, kad plandemija bus išgydyta, kai dauguma žmonių pasiskiepys.

Dabar dauguma žmonių jau yra suleidę injekcijas, o liga siaučia kaip niekada anksčiau. Kaip tai įmanoma, jei tik patys skiepai nėra apgaulingi ir iš tikrųjų nesukelia ligų ir mirčių?

"Kalbame apie injekcijas negyvam arkliui", - rašė vienas "The Burning Platform" komentatorius. "Kas bus, kai pajamos nepasiteisins, nes visi bus mirę?"

"Oho, ir visa tai dėl blogo gripo, kurio išgyvenamumas didelis, ir "vakcinų", kurios absoliučiai NEVEIKIA."

Kitas atsakė, kad tai nėra susiję su pinigais, bent jau ne taip, kaip mano daugelis žmonių.

"Išmirus trečdaliui ar pusei pasaulio, finansų sistema žlugs ir net auksas bei sidabras turės mažą vertę arba jos visai neturės", - siūlė kitas asmuo.

"Tai susiję su didelės žmonijos dalies išmirimu, arba, tiksliau sakant, nužudymu, pamatuotu būdu. Ir daugumos likusiųjų sterilizacija pagal velnišką planą sukurti distopinį pasaulį, kuriame bus "atkurtas geresnis"."

Niekada nesibaigs Fauci skiepų nuo gripo, kuriais visuomenė skiepijama, skaičius. Jei norite sekti naujausias žinias, apsilankykite svetainėje Vaccines.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

TheBurningPlatform.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2018 laikas 08:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą
Apetitą gerinantys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą, apetitas, apetito pagerinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis,...

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Greiti blynai skaniems pusryčiams

Pristatome jums greitų ir skanių pusryčių receptą. Blynai gaunasi labai apetitiški, o patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai paprastai paruošiami, bet labai sotūs.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau