Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 16

Vokietijos klinika nutraukia COVID-19 stiprinamųjų skiepų darbuotojams skyrimą, gavusi pranešimų apie nepageidaujamą poveikį

(Paranormal) Šio mėnesio pradžioje, gavus keletą pranešimų apie neigiamą šalutinį poveikį, Miunsterio universitetinės klinikos (UKM) darbuotojams skirti sustiprinamieji skiepai nuo koronaviruso (COVID-19) buvo atidėti.

Sustabdymą patvirtino UKM atstovė spaudai. Anksčiau klinika skelbė, kad iki metų pabaigos visiems 11 000 jos darbuotojų bus pateiktas "pasiūlymas" dėl "stiprinamosios vakcinacijos".

Remiantis pranešimais, prieš ilgąjį savaitgalį buvo laikinai sustabdytas intensyviosios terapijos skyriuose dirbančio personalo skiepijimas COVID-19 vakcina.

UKM slaugos direktorius teigė, kad darbuotojai buvo sunerimę dėl nepageidaujamų įvykių, nes dėl jų būtų buvę sunku išlaikyti darbo grafiką Vokietijos klinikoje.

Nepaisant nepageidaujamų įvykių, apie kuriuos pranešta, UKM teigė norinti vėliau "koordinuotai" pasivyti koronaviruso stiprinamuosius vaistus. Dėl vėlavimo klinika įkūrė savo vakcinacijos centrą, kuriame bus atliekami pakartotiniai skiepijimai. (Susiję: Mokykla uždaryta, kai darbuotojai patyrė nepageidaujamų reakcijų dėl COVID-19 skiepų).

Nėra jokių mokslinių įrodymų, kad pakartotinės vakcinos yra būtinos

Vokietijos gydytojų asociacijos prezidentas Klausas Reinhardtas (Klaus Reinhardt) teigė, kad nėra jokių mokslinių įrodymų, kad COVID-19 stiprinamosios vakcinos yra reikalingos įvairaus amžiaus žmonėms. Tačiau Bavarijos ministras pirmininkas Markusas Soderis (Markus Soder) ragina atlikti daugiau antikūnų tyrimų ir atlikti stiprinamuosius skiepus visų amžiaus grupių piliečiams.

Austrijoje šimtai sveikatos priežiūros sektoriaus darbuotojų įkūrė "Facebook" puslapį #soschautswirklichaus, skirtą kampanijai prieš privalomą skiepijimą. Darbuotojai protestuoja prieš privalomą skiepijimą ir patyčias iš tų, kurie nenori skiepytis.

Daugelis darbuotojų ėmėsi veiksmų, nes nerimauja, kad gali prarasti darbą. Viena medicinos darbuotoja sakė, kad ji metus buvo paskirta į COVID-19 skyrių ir kad jos patirtis "neatitinka pagrindinėje žiniasklaidoje pateikiamo vaizdo".

Kadaise Vokietija buvo giriama už reagavimą į pandemiją, o dabar kasdien užregistruojama beveik 50 000 naujų koronaviruso atvejų. Ekspertai įspėja, kad šalis yra pačiame ketvirtojoje koronaviruso bangos, kuri vadinama ketvirtąja, nes šią žiemą plinta delta viruso atmaina, įkarštyje.

Vokietijos visuomenės sveikatos institucijos Roberto Kocho instituto duomenimis, bendras susirgimų skaičius šalyje pasiekė 4,89 mln. Mirtinų atvejų skaičius siekia 97 198. Vokietijos pareigūnai ir visuomenės sveikatos ekspertai nerimauja dėl stulbinančių skaičių.

Pirmosiomis pandemijos dienomis Vokietija buvo giriama už pradinį atsaką į infekcijas, kuris apėmė veiksmingą tyrimų ir atsekimo programą, išsamius tyrimus ir aukštus sveikatos priežiūros standartus, padėjusius išvengti didelio susirgimų ir mirčių skaičiaus.

Ankstyvasis Vokietijos atsakas į pandemiją buvo sėkmingesnis, palyginti su Vakarų Europos kaimynėmis, pavyzdžiui, Prancūzija ir Italija.

Tačiau reikalai ėmė blogėti po to, kai šalis paskiepijo didžiąją dalį savo piliečių. Šiuo metu 69,8 proc. Vokietijos gyventojų yra gavę vieną skiepą nuo COVID-19, o 67,3 proc. gyventojų yra visiškai paskiepyti.

Be Vokietijos, kitose šalyse, pavyzdžiui, Prancūzijoje, atvejų gerokai padaugėjo.

Lapkričio 10 d. Prancūzijos sveikatos apsaugos ministras Olivjė Veranas (Olivier Veran) įspėjo, kad šalyje jau vyksta penktoji koronaviruso pandemijos banga. Lapkričio 10 d. Prancūzijoje užregistruota beveik 40 000 naujų atvejų.

Būkite atsargūs dėl COVID-19 stiprinamųjų skiepų ir daugybės nepageidaujamų poveikių, tokių kaip skausmas injekcijos vietoje, nuovargis, galvos skausmas, raumenų skausmas ir pykinimas. Daugiau informacijos apie nepageidaujamą vakcinų poveikį ir COVID-19 stiprinamuosius skiepus rasite svetainėje Vaccines.news .

Šaltiniai:

GlobalResearch.ca

Facebook.com

CNBC.com

VerywellHealth.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 18:32 Receptai – Patiekalai Naminiai florentinai

Pasigaminkime naminius florentinus namuose. Nežinote, kaip? Naminių florentinų receptas.

Skaityti daugiau

11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau