Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 15

Didžiojoje Britanijoje vėl padaugėjo COVID infekcijos atvejų, 90 proc. mirčių teko skiepytiems asmenims

Didžiojoje Britanijoje vėl padaugėjo COVID infekcijos atvejų, 90 proc. mirčių teko skiepytiems asmenims: Ar visam laikui praradome bandos imuniteto galimybę?

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Kol pasaulis sutelkia dėmesį į karą Ukrainoje po Rusijos invazijos praėjusio mėnesio pabaigoje, dauguma pasaulio lyderių pokalbių buvo skirti šiam konfliktui.

Tai reiškia, kad mažai kalbama apie didėjančią infliaciją, tebesitęsiančią tiekimo grandinės krizę, netinkamą ekonomikos valdymą ir, žinoma, COVID pandemiją.

Tačiau kai kurie žmonės vis dar atkreipia dėmesį į šias problemas, ypač į COVID, įskaitant buvusį "New York Times" rašytoją Aleksą Berensoną (Alex Berenson), kuris stebi pandemiją nuo pat pradžių ir nuolat rašo straipsnius apie atsirandančius modelius gerokai anksčiau, nei dauguma kitų juos pastebi.

Iki šiol jis vieną jų pastebėjo Didžiojoje Britanijoje: Be to, 90 proc. mirštančiųjų nuo viruso buvo paskiepyti, todėl Berensenas išsakė teoriją, kad pasaulis iššvaistė galimybę įgyti bandos imunitetą.

"Nauji duomenys iš Didžiosios Britanijos kelia ryškias raudonas vėliavas dėl Kovid krypties turtingose šalyse, kurios praėjusiais metais bandydamos įveikti koronavirusą naudojo mRNA ir DNR skiepus", - praėjusios savaitės pabaigoje savo puslapyje "Substack" rašė Berensonas. "Hospitalizacijų ir mirčių skaičius išlieka atkakliai aukštas ir didžioji jų dalis tenka skiepytiems žmonėms. Vasario mėn. 90 proc. iš 1 000 britų, kurie kiekvieną savaitę mirė nuo Kovido, buvo paskiepyti".

Berensonas toliau nurodė, kad ne tik naujų užsikrėtimo atvejų yra daug daugiau nei prieš atsirandant omikroniniam variantui, bet ir po trumpo sumažėjimo vasario mėn. jų vėl daugėja. Be to, pasak jo, atrodo, kad stiprinamosios vakcinos nesuteikia didelės apsaugos nuo hospitalizacijos jaunesniems žmonėms.

Jis taip pat pažymėjo, kad Didžiosios Britanijos duomenys apie COVID yra labai svarbūs, nes ši šalis ir labai anksti padidino savo populiaciją, ir todėl, kad Didžiosios Britanijos duomenų rinkiniai yra "daug išsamesni ir mažiau politizuoti nei JAV".

"Diena po dienos, savaitė po savaitės skaičiai kelia vis didesnį nerimą. Jie rodo, kad mRNA ir DNR injekcijos galėjo sulėtinti ar net visiškai sustabdyti natūralų bandos imuniteto vystymąsi, kuris pasireiškė ankstesnių kvėpavimo takų virusų epidemijų metu", - perspėjo jis.

"Iš tiesų, Didžiosios Britanijos duomenimis, dabar 99 proc. suaugusiųjų turi antikūnų prieš COVID , daugiausia dėl vakcinacijos. Šis lygis yra daug aukštesnis, nei epidemiologai manė, kad reikia bandos imunitetui palaikyti. Tačiau COVID infekcijos, hospitalizacijos ir mirtys nesiliauja", - tęsė A. Berensonas. "Šiuo metu beveik 12 000 britų yra hospitalizuoti dėl COVID, t. y. daugiau nei pernai šiuo metu."

Buvęs "Times" autorius taip pat paskelbė "stulbinančią" diagramą, kurioje pavaizduota naujausia savaitinė "stebėjimo ataskaita", kurią reguliariai skelbia Didžiosios Britanijos vyriausybė:

sveikata, medicina, pandemija, stiprintuvai, Alex Berenson, mirtys

Čia pateikiamas šios diagramos šaltinis.

Berensonas rašo:

Per keturias savaites, pasibaigusias vasario 27 d., 397 neskiepyti britai mirė nuo kovido, palyginti su 3512 paskiepytųjų. Taikant platesnį apibrėžimą, kuris gali apimti daugiau atsitiktinių mirčių, nesusijusių su užsikrėtimu Covid, skaičiai dar blogesni: mirė 5871 paskiepytas žmogus, palyginti su 570 nepaskiepytų. (Jungtinės Valstijos viešai neteikia šių duomenų; net neaišku, ar Amerikos visuomenės sveikatos priežiūros institucijos juos renka išsamiai).

Ataskaitoje taip pat pirmą kartą parodyta, kad jaunesni nei 50 metų suaugusieji dabar vienodai dažnai hospitalizuojami dėl Covid, nepriklausomai nuo to, ar jie yra pasiskiepiję, ar neskiepyti. Ataskaitoje nepateikiamas panašus hospitalizacijos įvertis žmonėms, kurie buvo paskiepyti, bet neskiepyti, tačiau remiantis joje pateiktais neapdorotais skaičiais, šie rodikliai yra didžiausi iš visų.

Toliau Berensonas pabrėžė, kad infekcijos rodikliai taip pat auga Jungtinėse Valstijose ir kitose išsivysčiusiose šalyse, kurios intensyviai skiepijosi ir stiprino skiepus, o skurdesnėse šalyse, pavyzdžiui, Afrikoje, kur naudojamos senesnės "inaktyvuoto viruso" vakcinos, liga daugiau ar mažiau progresuoja pagal tipiškus sezoninius dėsningumus (kitaip tariant, bandos imunitetas).

Nors pasaulio elitas sutelkia mūsų dėmesį į naują karą Europos pakraštyje, kad atitrauktų dėmesį nuo kitų problemų, Berensono ataskaita primena, kad KOVID išlieka problema ir ji vėl blogėja.

(Straipsnio autorius JD Heyeso)

Šaltiniai:

AlexBerenson.Substack.com

Citizens.news

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

07.08.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Skanūs blynai iš cukinijos ir varškės
Skanūs ir naudingi blyneliai su traškia plutele, kurie patiks visai šeimai. Yra daugybė jų paruošimo receptų, šiandien mes norime pasiūlyti savąjį. Paprasta ir skanu.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau