Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 18

145 šalyse atlikto tyrimo metu nustatyta, kad virusų perdavimo ir mirčių atvejų smarkiai padaugėjo PO "Covid" vakcinų įdiegimo

Nepaisant didėjančio informuotumo apie COVID-19 vakcinų keliamą riziką, daugelis žmonių nori rizikuoti, tikėdamiesi sumažinti tikimybę sunkiai susirgti ar mirti nuo COVID-19 vakcinos. Tačiau tie, kurie skaičiuoja riziką ir atlygį, gali norėti nepamiršti neseniai atlikto tyrimo, kuriame nurodoma, kad vakcinos susijusios su didesniu COVID-19 infekcijų ir mirčių skaičiumi.

Tyrimas Pasaulinė Bajeso priežastingumo analizė dėl vakcinų skyrimo poveikio mirtims ir atvejams, susijusiems su COVID-19: Iš esmės nustatyta, kad vakcinos veikia visiškai priešingai, nei visi tikėjosi.

Kaip matyti iš pavadinimo, tai nebuvo nedidelis tyrimas - buvo analizuojami 145 šalių duomenys, o išvados pribloškiančios: Vakcinos buvo susijusios su 38 proc. išaugusiu Kovid atvejų skaičiumi milijonui gyventojų JAV ir 31 proc. išaugusiu su Kovid susijusių mirčių skaičiumi milijonui gyventojų. Ir tai ne vienintelė tokia išvada; daugelis kitų tyrimų parodė, kad bendra situacija, atrodo, blogėja, o ne gerėja, kai daugiau skiepijama.

Apskritai tyrime nustatyta, kad 89,94 proc. iš 145 tirtų šalių dėl tiesioginio priežastinio vakcinų poveikio padidėjo bendras mirčių, susijusių su Covid, skaičius milijonui, o 86,78 proc. šalių dėl tiesioginio priežastinio vakcinų poveikio pastebėtas bendro viruso atvejų skaičiaus milijonui padidėjimas.

Tyrimo ataskaitose teigiama, kad: "Rezultatai rodo, kad gydymas (vakcinos paskyrimas) turi stiprų ir statistiškai reikšmingą polinkį priežastiniu būdu padidinti y1 [pasirinktas kintamasis mirtingumas milijonui] arba y2 [pasirinktas kintamasis atvejai milijonui] reikšmes, viršijančias tas, kurių būtų tikėtasi be gydymo."

Tyrimo išvados padarytos atlikus priežastinę analizę, kurios metu buvo lyginami laikotarpiai prieš ir po gydymo, siekiant nustatyti atvejų ir mirčių skaičiaus skirtumus nuo to laiko, kai buvo įvestos vakcinos, naudojant viešai prieinamus COVID-19 duomenis. Atmetus rezultatus iš šalių, kurių duomenys buvo neišsamūs arba kuriose skiepijimo apimtys buvo labai mažos, buvo gauta 128 šalys, kuriose buvo pakankamai duomenų apie mirties atvejus, ir 103 šalys, kuriose buvo tiriami visi atvejai, iš viso 145 unikalios šalys.

Įdomu tai, kad šalyse, kuriose 2020 m. buvo užfiksuota mažiausiai mirčių nuo Covid, po vakcinos įvedimo buvo užfiksuotas didžiausias atvejų ir mirčių šuolis - kai kuriose šalyse šis skaičius išaugo net 1000 proc. Tarp šalių, kurioms šiuo požiūriu sekėsi prasčiausiai, yra Tailandas, Taivanas, Vietnamas, Seišeliai, Kambodža ir Mongolija.

Tai labai liūdna išvada, ypač dėl daugelio žmonių, kurie pasiskiepijo šiomis vakcinomis, nes tikėjo tuo, ką mums sakė viso pasaulio vyriausybės: kad skiepijimasis padės pasauliui grįžti į normalią padėtį ir leis žmonėms džiaugtis savo laisvėmis. Daugeliu atvejų žmonės, kurie turėjo rimtų abejonių dėl galimo skiepų pavojaus, vis tiek pasiskiepijo, nes jiems grėsė darbo ir pragyvenimo šaltinio praradimas. Skiepai turėjo sumažinti infekcijų ir mirčių skaičių, o ne padidinti.

Atėjo laikas naujam požiūriui

Tyrime siūlomas naujas požiūris į pandemijos problemą: "Šie rezultatai turėtų paskatinti vietos politikos formuotojus priimti politinius sprendimus, pagrįstus duomenimis, o ne pasakojimais, ir atsižvelgiant į vietos sąlygas, o ne į pasaulinius ar nacionalinius įgaliojimus. Šie rezultatai taip pat turėtų paskatinti politikos formuotojus pradėti ieškoti ne tik masinio skiepijimo kampanijų, bet ir kitų pandemijos įveikimo būdų."

Nors galima uždirbti daug daugiau pinigų, jei visi gyventojai būtų skiepijami vakcinomis, o po to be galo kartojami, vienintelė reali išeitis - rasti saugią ir veiksmingą prevenciją ir gydymą. Nuo informavimo apie pakankamo maistinių medžiagų kiekio svarbą iki tokių gydymo priemonių kaip ivermektinas veiksmingumo pripažinimo - šiuo metu galima padaryti daug daugiau, kad pandemija būtų sušvelninta, nei sutelkti dėmesį į vakcinas, kurios nepateisina savo pažadų.

Šio straipsnio šaltiniai:

SteveKirsch.Substack.com

Vector-News.Github.io

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.06.2019 laikas 21:57 Receptai – Patiekalai Švelnus mėsos pyragas be terlionės su tešla

Tortas yra labai minkštas, švelnus ir sultingas, neužima daug laiko jį paruošti. Išsamų maisto paruošimo procesą žiūrėkite vaizdo įraše

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 16:06 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su džiūvėsėliais
Batono riekeles užpilame vandeniu ir paliekame kelioms minutėms, kad išmirktų. Kiaulieną ir svogūnus pjaustome taip, kad tilptų į mėsmalę. Kiaulieną, svogūnus ir nuspaustas batono riekeles praleidžiame per mėsmalę. Gautą faršą pas...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau