Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 27

CDC pagautas meluojantis: Covid vakcinos nužudo 15 žmonių už kiekvieną 1 išgelbėtą gyvybę

(Paranormal) Federalinė vyriausybė primygtinai reikalauja, kad amerikiečiai nekreiptų dėmesio į didžiulį su vakcinomis susijusių sužeidimų ir mirčių, apie kurias šiais metais pranešta VAERS (Pranešimų apie nepageidaujamus įvykius, susijusius su vakcinomis, sistemai), skaičių, teigdama, kad nė vienas iš jų nėra susijęs su Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinomis". Tačiau CDC (Centers for Disease Control and Prevention - Ligų kontrolės ir prevencijos centras) dokumente pasakojama visai kitokia istorija.

Jame privati korporacija, prisistatanti priežiūros agentūra, pripažįsta, kad Kinijos viruso injekcijos yra labai pavojingos ir nužudo kur kas daugiau žmonių, nei tariamai "išgelbsti".

Pavadinimas "Pranešimų apie anafilaksiją ir Guillain-Barré sindromą jautrumas vakcinų nepageidaujamų įvykių pranešimo sistemoje (VAERS)" buvo paskelbtas "Elsevier" žurnale "Vaccine" dar 2020 metais. Jis yra visiškai recenzuojamas, o tai reiškia, kad jam taikomas "auksinis mokslo standartas".

Šiame straipsnyje atskleidžiama, kad iš tiesų apie rimtus nepageidaujamus reiškinius masiškai nepranešama bent 8,3 karto. Tai vadinama nepakankamo pranešimo koeficientu (angl. under-reporting factor, URF).

Vyriausybė teigia, kad dabar visi yra itin jautrūs nepageidaujamiems reiškiniams dėl Fauci skiepų nuo gripo, todėl skaičiai yra išpūsti, remiantis pranešimų pertekliumi, o ne sužeidimų ir mirčių pertekliumi. Tačiau tai klaidinga prielaida.

"Šiais metais, skiepijant COVID vakcinomis, užregistruota labai daug sunkių nepageidaujamų reiškinių, apie kuriuos pranešama daugiau nei 8,3 karto dažniau nei ankstesniais metais", - pranešė Humans are Free apie dokumento išvadas.

Plaučių embolijos atvejų dėl COVID vakcinų padaugėjo beveik 100 kartų

Labiausiai į akis krintantis sunkus nepageidaujamas įvykis, apie kurį per pastaruosius metus pranešimų padaugėjo, yra plaučių embolija (PE). Remiantis 8,3 URF, daugiausia PE atvejų, kurių galima tikėtis remiantis metiniu 1,4 vidurkiu, yra 11,6.

Tačiau nuo tada, kai buvo pradėtos vartoti kovido injekcijos, PE atvejų skaičius, palyginti su "geriausiu atveju", išaugo beveik 100 kartų - VAERS užregistruotas 1 131 pranešimas.

Kad būtų aiškiau, šis padidėjimas nėra susijęs vien tik su padidėjusiu skiepijimų skaičiumi. Dažnas filialo "Covidians" argumentas yra tas, kad skiepijasi daugiau žmonių, todėl nepageidaujamų reiškinių skaičius yra didesnis, tačiau tai klaidingas teiginys.

Net jei laikomės FDA ir CDC teiginio, kad šiemet URF yra tik 1, tai vis tiek reiškia, kad 99 proc. visų pranešimų apie PE yra nepaaiškinami - nebent, žinoma, visi jie yra žmonių, kuriems sušvirkščiama smailių baltymų biologinių ginklų, kuriuos jie vadina "vakcinomis", pasekmė.

"Juos turi sukelti "kažkas", ir tas kažkas turi būti labai didelis, ir tai turi būti susiję su vakcinos suleidimu, nes pranešimų apie PE dažnis buvo susijęs su vakcinos suleidimu", - aiškina "Humans are Free".

"Jei šių PE atvejų nesukėlė vakcina, tai kas juos sukėlė? ... To niekas negali paaiškinti. Niekas net nebando to paaiškinti. Niekas net nenori apie tai kalbėti."

Remiantis turimais duomenimis ir taikant tas pačias CDC propaguojamas metodikas, geriausiu atveju Fauci skiepai nuo gripo "išgelbsti" vieną gyvybę iš 15 nutrauktų gyvybių.

"Mes visiškai paskiepijome beveik 220 mln. amerikiečių, o tai reiškia, kad nuo KOVID galime išgelbėti maždaug 10 000 gyvybių pagal Pfizer tyrimą, kuris yra galutiniai mūsų turimi duomenys", - toliau priduria Humans are Free, turėdamas omenyje Pfizer atliktą 3 fazės tyrimą, kuris parodė, kad nuo KOVID išvengiama tik vienos mirties kas 22 000 paskiepytų žmonių.

"O pačios "Pfizer" atliktas 3 fazės tyrimas parodė, kad mes išsaugome tik 1 COVID mirtį kiekvienam 22 000 paskiepytam žmogui... Tačiau VAERS duomenys rodo, kad siekdami šio tikslo nuo vakcinos mirė daugiau nei 150 000 amerikiečių."

Naujausius naujienų pranešimus apie Kinijos viruso skiepų sukeltus sužalojimus ir mirtis galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

HumansAreFree.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.06.2019 laikas 19:50 Receptai – Patiekalai Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!

Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni. Radau nuostabų vaizdo recept...

Skaityti daugiau

10.01.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis valgomaja morka

Valgomoji morka liaudies medicinoje, valgomaja morka, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudiški patarimai kaip gydytis valgomaja morka.

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:28 Receptai – Patiekalai Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele
Gaminame. Varškėčiai su apelsino žievele Varškę dedame į dubenį. Įmušame kiaušinį. Beriame miltus, cukrų, druską ir apelsino žievelę. Visus ingredientus išmaišome, išminkome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau