Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2021 » Lapkričio » 5

Cumbre Vieja išsiveržimas išryškina Nibiru gyvai

Nuo 2021 m. rugsėjo 19 d. įvykusio Cumbre Vieja išsiveržimo pasaulis stebi ugnikalnį plačiai atmerktomis akimis. Tačiau labai nedaug žmonių jį stebi tiesiogiai. Mes, pavyzdžiui, akies krašteliu stebime vaizdą, bet daugiau dėmesio skiriame pokalbių kambariams po srautu, kuriuose dažnai mirga labai svarbios ir įdomios žinutės.

Tačiau žinoma amerikiečių anomalijų tyrinėtoja Gina Maria Colvin Hill stebėjo šias dienas ir pastebėjo štai ką:

Vaizdo įraše matoma ne Saulė, nes tuo metu ji yra virš jūros ir aiškiai matoma. Tai ne Mėnulis, nes tokioje ryškioje šviesoje Mėnulio nematyti, o šviesos šaltinis juda stebėtinai greitai. Kyla klausimas: kas tai yra?

Pirmiausia į galvą ateina mintis, kad tai NSO arba kad marsiečiai atvyko į ugnikalnį ko nors pataisyti. Pavyzdžiui, lapkričio 2 d. jie kažką remontavo Romoje, kuri taip pat yra ugnikalnio sąraše, o lapkričio 1 d. sąraše buvo La Palma:

Antroji galimybė - tai koks nors naujas Saulės sistemos kūnas, kurio praskriejimas dabar suplokština ir Saulę, ir Žemę.  Tačiau kol jos nesulygins daugiau astronomų, atsakymo negausime. 

Galiausiai trečiasis variantas rodo, kad marsiečiai kažką keičia plokščiosios Žemės apšvietime.  Taigi, šiandien daugelis konspiracijos ufologų aktyviai kopijuoja Paulos Gilley vaizdo įrašą, kuriame ji užfiksavo iš Saturno kylančius lazerio spindulius:

Vaizdo įrašas iš tikrųjų yra iš 2018 m., o Paula Gilley, stebinti dangų, yra nufilmavusi daugybę tokių vaizdų. Pavyzdžiui, kaip kažkas atsitrenkė į Saturną ir sudužo į gabalėlius, o paskui vėl susirinko:

Paula turi šimtus tokių klipų ir dažnai vienintelis jų paaiškinimas yra susijęs su erdvės aplink plokščią Žemę iliuzija. Tačiau, negavusi atsakymo iš NASA, Paula nustojo žiūrėti į dangų ir užsiima kita veikla. 

Matyt, anksčiau ar vėliau Gina Maria pasuks tuo pačiu keliu. Ji taip pat yra astronomė, o ne mėgėja, kuri taip pat užduoda klausimus ir nežino atsakymų. Klausimų yra daug ir kasdien jų vis daugėja.

Taigi mums belieka laukti, kol viskas paaiškės, t. y. arba atvyks marsiečiai ir viską paaiškins, arba virš Žemės pakibs Nibiru, kuris bus toks pat didelis kaip Jupiteris, artimiausias palydovas.

konspirologija​, Nibiru, Nepaaiškinama, gamta, nelaimės, vaizdo įrašai

Ir kai šis didysis stebuklas įvyks, šviesūs NASA adeptai, kaip 1929 m. makleriai, imsis masinių tikėjimo šuolių, išskrisdami pro langus arba mojuodami sparnais nuo stogo. Labiau tikėtina, kad visa tai įvyks vienu metu, t. y. pasikartos 1929 m. 2.0 su Nibiru atėjimu, tik mastas bus epinis. Tikėtina, kad po to taip pat bus daug tikėjimo šuolių, taigi, sekame ir toliau įvykius.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.07.2019 laikas 09:47 Receptai – Patiekalai Virti vėžiai su krapais

Gaminame namuose. Virti vėžiai su krapais. Puode užviriname vandenį, beriame druską, dedame svogūną, česnako skilteles, lauro lapus, krapus ir sudedame vėžius. Uždengus dangtį verdame apie 15-25 minutes nuo užvirimo (priklausom...

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Čeburekų receptas

Skanių čeburekų receptas. Pasigaminkime namuose skanius čeburekus. Tai gali padaryti kiekvienas! Skanaus!

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 18:46 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau