Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2021 » Lapkričio » 15

Potvyniai Sardinijoje, Italijoje

Sardinijoje, Italijos saloje Viduržemio jūroje, dėl smarkaus lietaus, kurio per 4 valandas iškrito daugiau kaip 100 mm, kilo potvynis. Mažiausiai vienas žmogus žuvo ir keli buvo sužeisti.

Nuo 2021 m. lapkričio 15 d. didžiausi potvyniai kilo salos pietuose, įskaitant sostinę Kaljarį ir Villa San Pietro bei Sant'Anna Arresi komunas. Šiaurinėje salos dalyje taip pat buvo uždaryti kai kurie keliai.

Italijos priešgaisrinės tarnybos "Vigili del Fuoco" ekipažai Kaljaryje atliko 85 operacijas, daugiausia nukreipdami potvynio vandenį, valydami nuo kelių nuolaužas ir gelbėdami įstrigusius žmones. Meras Paolo Truzzu sakė, kad per keturias valandas iškrito 104 mm kritulių. Buvo uždarytos visos mokyklos, parkai, sporto įstaigos, bibliotekos ir muziejai, taip pat keli keliai.

"Vigili del Fuoco" pasitelkė sraigtasparnius, kad išgelbėtų penkis žmones, įstrigusius dėl potvynio Villa San Pietro vietovėje. Keturi medžiotojai, kurie buvo laikomi dingusiais be žinios Sarroče, buvo surasti ir išgelbėti. Dar du žmonės buvo išgelbėti iš Kapoterros mieste įstrigusios transporto priemonės. Deja, Sant'Anna Arresi mieste vienas žmogus žuvo, kai jį nuplovė potvynio vanduo. Iš sugriuvusio namo Sant'Anna Arresi mieste išgelbėti trys žmonės.

Smarkios liūtys Sicilijos salą užklupo lapkričio 10 d., ypač Agridžento ir Trapanio provincijose, kur "Vigili del Fuoco" surengė daugiau kaip 100 operacijų. Mazara del Vallo mieste iš užlietų namų buvo išgelbėti keli žmonės. Šalia gyvenamojo namo Šjakos mieste sugriuvo siena ir dalis kelio, užgriuvo keli automobiliai ir buvo evakuoti žmonės.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 20:17 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Gaminame namuose. Sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu receptas. Batono riekeles paskrudiname skrudintuve arba orkaitėje. Joms atvėsus, aptepame paruoštu avokado mišiniu. Ant sumuštinių viršaus dedame keptą kiaušinį. Skanaus!...

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo

Dantų skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, dantų skausmas, receptai dantims, vaistažolės dantų skausmui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau