Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 17

TIKRAI: FTB, CDC tiria "abejotinus buteliukus" su užrašu "raupai", rastus Merck laboratorijoje netoli Filadelfijos

(Paranormal) FTB ir Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) tiria "Merck" laboratorijoje netoli Filadelfijos rastus "abejotinus buteliukus" su užrašu "raupai".

Pasak Krašto saugumo departamento, šaldiklyje rasta penkiolika buteliukų.

Ant penkių ampulių buvo užrašas "raupai", o ant kitų dešimties - "vakcinos" virusas, kuris yra šiuolaikinės imunizacijos nuo raupų šaltinis

Raupai yra itin mirtini (30 proc. mirštamumas), todėl viruso pavyzdžių turi tik dvi laboratorijos pasaulyje - CDC Atlantoje ir viena Rusijoje.

1980 m. Pasaulio sveikatos asamblėja paskelbė raupus išnaikinusi..

"Yahoo News" pranešė:

Remiantis antradienio vakarą Krašto saugumo departamento vadovybei išsiųstu perspėjimu, FTB ir Ligų kontrolės ir prevencijos centras tiria "abejotinus buteliukus" su užrašu "raupai", kurie praėjusią naktį buvo rasti šaldiklyje "Merck" įmonėje netoli Filadelfijos.

Kaip teigiama neįslaptintame perspėjime "Tik oficialiam naudojimui", kurio kopiją gavo "Yahoo News", iš viso buvo 15 abejotinų buteliukų. Penki iš buteliukų buvo paženklinti kaip "raupų", o 10 - kaip "vakcinos". Buteliukai buvo nedelsiant apsaugoti.

Aptikus buteliukus, buvo uždaryta įstaiga, kuri nuo to laiko buvo atšaukta. FTB ir CDC pradėjo tyrimus, kurie tebevyksta.

Įspėjime pažymima, kad CDC atvyks į vietą rytoj, kad perimtų buteliukus ir nugabentų juos į kitą įstaigą ištirti. Pranešama, kad nė vienas darbuotojas nebuvo paveiktas medžiagos.

RT praneša: Pranešama, kad ampulės buvo "nedelsiant apsaugotos", o patalpos trumpam užrakintos. Nors po to ji buvo panaikinta, federalinės teisėsaugos institucijos ir Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) pradėjo tyrimus, kurie tebevyksta.

Nors kol kas neaišku, kur tiksliai buvo rastos talpyklos, "Merck" Pensilvanijoje valdo dvi dideles gamyklas - vieną Vest Pointe, didžiausioje farmacijos gamybos vietoje, ir kitą netoliese esančiame Aukštutiniame Gvinedde, 90 akrų ploto miestelyje, kuriame įsikūrusi mokslinių tyrimų laboratorija.

FTB, CDC, raupai, tyrimas, Merc

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.11.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Gardus Plikytos Tešlos Pyragas

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

09.07.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai „Gietininiai“ sausainiai
Gaminu juos sūnui labai dažnai! Kepk juos nors kasdien, taip skanu ir paprasta. Norisi naminių sausainių. Tokių, žinote, lengvų,paprastų, greitai paruošiamų. Ir į galvą ateina grietininių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

10.08.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Kopūstų sriubos receptas
Gaminame namuose. Paprasta kopūstų sriuba Kopūstą pjaustome siauromis juostelėmis, bulves ir pomidorą - kubeliai, morkas sutarkuojame stambia tarka, svogūną susmulkiname. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį al...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau