Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 19

"Bayer" vadovas sako, kad "covid" mRNA injekcijos yra "genų terapija", klaidingai parduodama kaip "vakcinos"

(Paranormal) Stefanas Oelrichas (Stefan Oelrich), Bayer farmacijos padalinio prezidentas, neseniai vykusioje globalistų sveikatos konferencijoje tarptautiniams "ekspertams" prisipažino, kad abi Pfizer-BioNTech ir Moderna mRNA (angl. messenger RNA) "vakcinos" yra visai ne vakcinos, o užmaskuotos "ląstelių ir genų terapijos" injekcijos.

Spalio 24-26 d. Berlyne vykusiame Pasaulio sveikatos viršūnių susitikime 6 000 dalyvių iš 120 šalių galėjo išgirsti Oelricho žodžius. Jie taip pat išgirdo jo paaiškinimą, kad jei šios injekcijos būtų parduodamos kaip tai, kas jos iš tikrųjų yra, dauguma žmonių tikriausiai jų atsisakytų.

"Mes iš tikrųjų darome šį šuolį [siekdami skatinti inovacijas] - mes, "Bayer" kompanija - ląstelių ir genų terapijos srityje... galiausiai mRNA vakcinos yra šios ląstelių ir genų terapijos pavyzdys, - sakė Oelrichas.

"Visada mėgstu sakyti: jei prieš dvejus metus būtume apklausę visuomenę - "ar norėtumėte imtis genų ar ląstelių terapijos ir sušvirkšti ją į savo kūną?" - tikriausiai būtume sulaukę 95 proc. atsisakiusiųjų."

Vienintelė priežastis, kodėl apskritai pavyko įtikinti mases pasiraitoti rankoves, yra ta, kad "Big Pharma" išsisuko nuo atsakomybės meluodama visuomenei apie tai, kas tai yra ir ką jie tariamai daro.

"Mūsų sėkmė per šiuos 18 mėnesių [COVID "pandemijos" trukmė] turėtų mus padrąsinti daug daugiau dėmesio skirti prieinamumui, inovacijoms ir bendradarbiavimui, kad išlaisvintume sveikatą visiems, ypač todėl, kad, be viso kito, kas vyksta, įžengiame į naują mokslo erą - daug kas šiame kontekste kalba apie biorevoliuciją", - renginyje toliau gyrėsi Oelrichas.

Kovid "vakcinos" perprogramuoja žmonių kūnus, kad jie taptų nauja dirbtinio intelekto valdomų vergų rase

Prie to prisidėjo ir JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC), pakeitęs "vakcinos" apibrėžtį ir įtraukęs į ją mRNA injekcijas.

Ši netikra federalinė agentūra, kuri iš tikrųjų yra tik privati korporacija, nusprendė, kad senasis vakcinos apibrėžimas yra "problemiškas", kad būtų galima skleisti plandeminį melą. Todėl agentūra jo visiškai atsisakė ir sugalvojo visiškai naują apibrėžtį, tinkančią pasakojimui.

Šią "biologinę revoliuciją", apie kurią savo kalboje kalbėjo Oelrichas, McKinsey pasaulinis institutas apibūdina kaip "biologijos mokslo pažangos ir spartėjančios kompiuterijos, automatizavimo ir dirbtinio intelekto plėtros [kuri] skatina naują inovacijų bangą".

"Ši biologinė revoliucija gali turėti didelį poveikį ekonomikai ir mūsų gyvenimui - nuo sveikatos ir žemės ūkio iki vartojimo prekių, energijos ir medžiagų", - toliau teigia McKinsey.

Kitaip tariant, "Big Pharma" mRNA injekcijos kuria pagrindą visiškam žmonijos virtimui dirbtinio intelekto valdomų vergų rase, kontroliuojama bet ko kito, ką globalistai suplanavo įdiegti į žmonių kūnus per "skiepus".

Oelrichas toliau pasisakė už planetos depopuliaciją išdalijant daugiau kontraceptikų "papildomam šimtui milijonų moterų" visoje Europoje.

"Šiais metais investavome 400 mln. į naujas gamyklas, kurios skirtos gaminti ilgo veikimo kontraceptikus moterims mažų ir vidutinių pajamų šalyse", - aiškino jis.

"Kartu su Bilu ir Melinda Geitsais (Bill and Melinda Gates) labai glaudžiai bendradarbiaujame įgyvendinant šeimos planavimo iniciatyvas."

Nuolatinis kovido injekcijų vartojimas kartu su šiais kitais depopuliacijos metodais ilgainiui sukurs "tvarų" pasaulį, sako Oelrichas.

Oelrichas taip pat yra aktyvus vadinamosios "Didžiojo persitvarkymo" iniciatyvos, kurią, Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) teigimu, iš esmės skatina plandemija, šalininkas.

"Kad pasiektume geresnių rezultatų, pasaulis turi veikti kartu ir greitai, kad pertvarkytų visus mūsų visuomenės ir ekonomikos aspektus, pradedant švietimu ir baigiant socialinėmis sutartimis bei darbo sąlygomis", - sako WEF įkūrėjas Klausas Schwabas.

Naujausias žinias apie plandeminę apgaulę galite sekti apsilankę svetainėje Pandemic.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

LifeSiteNews.com

Planet-Today.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.09.2019 laikas 14:05 Receptai – Patiekalai Skaniausi pyragėliai per 20 minučių
Skanūs pyragėliai su įdaru. Labai sunku nuo jų atsitraukti. Dingsta akimirksniu! Norėdami sužinoti daugiau apie paruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą:

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Čeburekų receptas

Skanių čeburekų receptas. Pasigaminkime namuose skanius čeburekus. Tai gali padaryti kiekvienas! Skanaus!

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau