Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 24

Jei pasiskiepysite kovidų vakcina, NIEKADA nebegalėsite įgyti visiško imuniteto - vyriausybės statistika atskleidžia siaubingą tiesą

(Paranormal) Didžiosios Britanijos vyriausybė prabilo apie tai, kad kartą "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (Covid-19), daugiau niekada nebegalėsite įgyti visiško natūralaus imuniteto.

Jungtinės Karalystės Sveikatos apsaugos agentūros 42-osios savaitės "COVID-19 vakcinos priežiūros ataskaitos" 23 puslapyje pripažįstama, kad "atrodo, jog N antikūnų lygis yra mažesnis žmonėms, kurie užsikrečia po dviejų vakcinos dozių". Toliau aiškinama, kad šis antikūnų sumažėjimas iš esmės yra nuolatinis. (Originalas)

"Ką tai reiškia? Keletą dalykų, visi blogi", - rašo Aleksas Berensonas (Alex Berenson). "Žinome, kad vakcinos nesustabdo užsikrėtimo ar viruso perdavimo (tiesą sakant, kitur ataskaitoje nurodoma, kad paskiepyti suaugusieji dabar užsikrečia daug dažniau nei neskiepyti)."

"Britai sako, kad dabar jie nustatė, jog vakcina sutrikdo įgimtą organizmo gebėjimą po užsikrėtimo gaminti antikūnus ne tik prieš smaigalio baltymą, bet ir prieš kitas viruso dalis. Konkrečiai, atrodo, kad skiepyti žmonės negamina antikūnų prieš nukleokapsido baltymą, viruso apvalkalą, kurie yra labai svarbi neskiepytų žmonių atsako dalis."

Ilgalaikėje perspektyvoje žmonės, pasiskiepiję nuo "Operacijos "Warp Speed"", bus kur kas labiau pažeidžiami bet kokių galinčių atsirasti spyglio baltymo mutacijų, net jei jie jau buvo užsikrėtę ir pasveiko vieną ar daugiau kartų.

Tuo tarpu neskiepyti asmenys, net ir vieną kartą natūraliai užsikrėtę tariamu virusu, įgis ilgalaikį ar net nuolatinį imunitetą visoms tariamo viruso atmainoms.

"Tai taip pat reiškia, kad virusas greičiausiai pasirinks mutacijas, kurios eina būtent šia kryptimi, nes iš esmės jos suteiks jam didžiulę pažeidžiamą populiaciją, kurią jis galės užkrėsti", - toliau perspėja Berensonas. "Ir tai tikriausiai dar daugiau įrodymų, kad vakcinos gali trukdyti susiformuoti tvirtam ilgalaikiam imunitetui po užsikrėtimo."

Pasitikėkite Dievu, o ne Didžiąja farmacija

Tai yra tas pats dalykas, apie kurį įspėjome, tik susidūrę su pagrindinių žiniasklaidos priemonių ir vyriausybinių šaltinių, kurie dabar teigia, kad natūralus imunitetas net neegzistuoja, pašaipomis.

Kitaip tariant, vienu metu vyksta dvi tikrovės: viena, kurioje neskiepyti žmonės imunitetu pasitiki Dievu, o kita, kurioje "visiškai paskiepyti" pasitiki "mokslu", vyriausybe ir žiniasklaida, kad jiems jį suteiks per adatą.

Tik viena pusė yra teisi, todėl ne ta, kuri eina plačiu keliu į nuolatinį imuniteto pažeidimą skiepijant. Vieninteliai žmonės šiame pasaulyje, kurie turės veikiančią imuninę sistemą, kai viskas bus baigta, yra tie, kurie priėmė sprendimą palikti savo kūną ramybėje. (Susiję: Ar kovidų "vakcinos" sukelia žmonėms AIDS? Skiepytųjų imuninės sistemos funkcijos kiekvieną savaitę sumažėja maždaug 5 %)

Tiesiog nėra jokio reikalo švirkštis nuo viruso, kuris daugumai žmonių nesukelia jokių simptomų, jau nekalbant apie virusą, kuris net nebuvo išskirtas ir įrodytas, kad apskritai egzistuoja.

"Tai didžiausia apgavystė žmonijos istorijoje", - rašė vienas Berensono tinklaraščio komentatorius apie šį kovido injekcijų košmarą.

"Pasaulinis elitas tai rengė nuo 1991-1992 m.", - rašė kitas. "Ar esate girdėję apie "Darbotvarkę 21"? Ji 2015 m. buvo pakeista JT Darbotvarke 2030, arba tuo, kas dabar vadinama "didžiuoju perkrovimu".

Kitas nurodė, kad net kalbėjimas apie "Darbotvarkę 21" daugelį metų buvo laikomas laukine "sąmokslo teorija". Dabar ši sąmokslo teorija virto sąmokslo faktu.

"Nuo visuomenės, bandančios padėti perduoti taiką ir gerovę, perėjome prie to, kad leidžiame padugnėms užkrėsti mus biologiniais ginklais, kad sunaikintume visus, kurie laikomi nereikšmingais, nesvarbiais ir vienkartiniais", - rašė kitas.

Naujausias naujienas apie kinų viruso injekcijos sukčiavimą galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

AlexBerenson.substack.com

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2019 laikas 06:56 Receptai – Patiekalai Klasikinis tiramisu receptas

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius su 3 v.š. cukraus, kaitindami garų vonelėje, gerai išsukite el. maišytuvu. Įpilkite vanilės ekstraktą, sudėkite maskarponės sūrį ir gerai išmaišykite.

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:01 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos salotos su obuoliu ir vištiena
Sluoksniuotos salotos receptas. Lengvos, sočios su pikantiška rūgštele – štai tokios salotos gaunasi galutiniame rezultate. Skanaus!

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (ramunėlė, juoduogio šeivamedis, liepžiedžiai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai, liepos žiedai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau