Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 1

Švedijoje atliktas stulbinantis tyrimas parodė, kad kovidų skiepai nesuteikia ilgalaikės apsaugos

(Paranormal) Nauji Švedijoje atlikti tyrimai parodė, kad po vakcinacijos įskiepytų Wuhan koronaviruso (Covid-19) injekcijų "imunitetas" (jei jį apskritai galima taip pavadinti) geriausiu atveju yra laikinas ir visiškai išnyksta per kelis mėnesius.

Kaip ir dauguma kitų plandemijos priemonių, šios injekcijos Švedijoje nėra populiarios, ir ne veltui. Ten mokslininkai nustatė, kad po septynių mėnesių injekcijos yra visiškai nenaudingos.

Ne tik tai, bet ir netikras "imunitetas", kurį sukuria injekcijos, po septynių mėnesių iš tikrųjų tampa neigiamas, o tai reiškia, kad recipiento imuninė sistema yra blogesnė nei prieš tai, kai jam buvo suleista injekcija.

Kito Anglijoje atlikto tyrimo, apie kurį rašėme vasarą, išvados buvo panašios, tačiau jame nustatyta, kad Fauci gripo skiepai suteikia tik maždaug šešių savaičių trukmės netikrą "imunitetą".

"Išvados: Po 4 mėnesių apsauga nuo infekcijos nesiekia 50 proc.", - apie naujojo Švedijos tyrimo išvadas pranešė "Citizen Free Press". "Po 7 mėnesių apsaugos neįmanoma išmatuoti ("Pfizer"). AstraZeneca silpnėja greičiau, net tampa NEGATYVI".

Švedija buvo viena iš nedaugelio pasaulio šalių, atmetusių beveik visą plandemijos isteriją ir tironiją, kuri buvo pradėta skleisti nuo 2020 m. pradžios. Per tą laiką šaliai sekėsi neįtikėtinai gerai - tiesą sakant, geriau nei daugumai kitų šalių pagal "atvejų", hospitalizacijų ir mirčių skaičių.

Švedijoje atliktas stulbinantis tyrimas parodė, kad kovidų skiepai nesuteikia ilgalaikės apsaugos, o imunitetas per kelis mėnesius sumažėja iki nulio.

Lietuvoje, dar vadinamoje Kovidų filialo šalimi, kovidų infekcijos lygis yra 16 kartų didesnis nei Švedijoje

Kita vertus, Lietuvoje, kurioje šiuo metu galioja griežčiausia pasaulyje "vakcinos paso" schema, užfiksuotas rekordinis naujų "atvejų" skaičius vienam gyventojui.

Praėjus vos šešioms savaitėms po to, kai Lietuvoje buvo įvestas privalomas skiepų protokolas, užsikrėtusiųjų skaičius kaip niekada išaugo - jis gerokai viršijo Švedijos, kurioje šiuo metu kovidų beveik nėra, rodiklius (palyginimui žr. toliau pateiktą paveikslėlį):

Tikrai gėda pranešti šiuos faktus žinant, kad jie nieko nepakeis, kai kalbama apie Lietuvą primenantį plandeminį fašizmą, kuris toliau siaučia mūsų šalyje.

Jei tik pakankamai amerikiečių atsibustų ir suprastų, kad Švedija viską suprato teisingai, o Lietuva - neteisingai, galbūt grįžtume prie senosios, o ne "naujosios" normos.

Galbūt laikui bėgant kritinė gyventojų masė pagaliau atsibus - tai yra, jei tuo metu dar nebus per vėlu. O kol kas galime ir toliau stengtis skleisti informaciją tiems, kurie klausysis ir bus imlūs tiesai.

"Laikas masiškai dalyti namų testus, ivermektiną ir vitaminus, kaip tai buvo daroma Indijoje, ir leisti daugumai žmonių įgyti natūralų imunitetą užsikrėtus", - rašė vienas "Citizen Free Press" komentatorius. "Apsaugokite pažeidžiamiausius ir užbaikite tai!"

"Vienintelis būdas, kaip tai baigsis, yra žmonėms užsikrėsti ir įgyti natūralų imunitetą", - rašė kitas.

"Darant prielaidą, kad mūsų naujai demaskuoti tironai sutiks (mažai tikėtina, kad be stipraus "įtikinėjimo"). Pačios vakcinos greičiausiai atneš daugiau žalos nei naudos. Tik laikas parodys, ar jose apskritai yra kas nors gero. Man baisu dėl savo vakcinuotų šeimos narių".

Kitas pakartojo faktą, kad švedų tyrimas patvirtino, jog skiepijimasis iš tikrųjų sukuria neigiamą imunitetą, kaip ir perspėjo daugelis "marginalų".

"Vadinasi, jie pripažįsta, kad jūsų imuninė sistema gali būti blogesnė dėl to, kad jums buvo atliktas skiepas, ir kad jūs susirgsite blogiau nei neskiepyti, jei nesiliausite gauti skiepų?" - klausė šis žmogus.

The Lancet iš anksto išspausdino naująjį švedų dokumentą kaip SSRN First Look, "vietos, kurioje žurnalai prieš publikavimą nustato dominantį turinį", dalį.

Daugiau naujausių žinių apie kinų viruso "vakcinos" apgavystę rasite svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

CitizenFreePress.com

Paranormal.lt

SSRN.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2019 laikas 20:20 Receptai – Patiekalai Subtilus obuolių pyragas, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Visi svečiai prašo recepto.

Skanesnio nebūna! Obuolių pyrago receptas. Skaniausias obuolių pyragas, kepinys labai švelnus, kvapnus, tirpsta burnoje! Ypač skanu su rūgščiais obuoliais.

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Česnakas su pienu gydo laringitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas, Tonzilitas. Ingredientai: česnakas, pienas.

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 11:10 Receptai – Patiekalai Žagarėlių su varške receptas
Šiuos žagarėlius su varške greita ir labai paprasta pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Skanaus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau