Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 16

"Associated Press" pripažįsta, kad VAKCINUOTI žmonės platina KOVIDĄ ir užpildo ligonines, ir teigia, kad atsakymas yra STIPRINAMIEJI DŪRIAI

(Paranormal) Pagrindinė žiniasklaida pagaliau pradeda pripažinti, kad "visiškai paskiepyti" asmenys yra atsakingi už tai, kad Amerikos ligonines užplūdo sergantys ir mirštantys pacientai. Vienintelė problema ta, kad žiniasklaidos "sprendimas" yra įšvirkšti žmonėms daugiau "stiprintojų".

Pirmieji požymiai, rodantys, kad pasakojimų atsirandą, pasirodė iš Associated Press (AP), kuri išreiškė apsimestinį sumišimą dėl to, kad Naujojoje Meksikoje padaugėjo naujų Wuhan koronaviruso (COVID-19) atvejų, nepaisant didelio skiepų skaičiaus.

Valstija atnaujino įpareigojimą naudoti kaukes, teigdama, kad tai "išgydys" šuolį ir viskas vėl nurims. Kai atsitiko priešingai, žiniasklaida ėmė skleisti pasakojimą, kad žmonės turi būti skiepijami, kad "išlygintų kreivę" ir sustabdytų plitimą.

"Naujojoje Meksikoje trūksta intensyviosios terapijos lovų, nepaisant to, kad valstijoje skiepijimų skaičius viršija vidurkį", - apgailestavo AP žurnalistė Karla K. Džonson (Carla K. Johnson). "Gali būti, kad tam įtakos turi silpnėjantis imunitetas".

"Žmonės, kurie buvo paskiepyti anksti ir dar negavo papildomų skiepų, gali padidinti infekcijos skaičių, net jei jie vis dar yra šiek tiek apsaugoti nuo pačių baisiausių viruso pasekmių", - pridūrė ji.

Džonson, žinoma, neturi jokių įrodymų šiam teiginiui pagrįsti. Jis tik gražiai skamba Kovidijos filialui ir padeda jai dirbti AP, kuri greičiausiai atleistų ją iš darbo, jei ji net drįstų užsiminti, kad dėl šios naujos krizės kalti esami skiepai.

"Delta ir silpnėjantis imunitetas - šių dviejų veiksnių derinys mus grąžino atgal", - pridūrė Vašingtono universiteto sveikatos metrikos mokslų profesorius Ali Mokdadas (Ali Mokdad).

"Šis virusas mus lydės labai ilgai."

Žiniasklaidos, farmacijos ir vyriausybės ganytojai vėl prievartauja avis tamsoje

Beje, virusas jau seniai būtų išnykęs, jei vyriausybė ir Didžioji farmacija nebūtų primygtinai reikalavusios visiems suleisti paslaptingų cheminių medžiagų iš "Operacijos "Warp Speed".

Visa ši netikra plandemija jau būtų tolimas prisiminimas, jei žmonės būtų ignoravę žiniasklaidos, farmacijos ir vyriausybės propagandos mašiną ir pasikliovę savo jautrumu (jei kas nors jį dar turi).

Vadinamasis "bandos" imunitetas jau turėjo būti pasiektas remiantis tuo, ką nešventas žiniasklaidos, farmacijos ir vyriausybės trikampis visiems sakė praėjusiais metais, kai skiepai pirmą kartą buvo kuriami vadovaujant Donaldui "vakcinos tėvui" Trampui (Donald "father of the vaccine" Trump).

Pasauliui buvo žadama, kad visa tai tiesiog "išnyks", kai tik injekcijos bus paleistos į apyvartą sparčiuoju greičiu. Vietoj to įvyko priešingai, ir dabar kyla "visiškai paskiepytų" žmonių plandemija, dėl kurios žmonės serga ir miršta.

Vermonte, labiausiai skiepijamoje šalies valstijoje, taip pat stebimas didžiulis hospitalizacijų dėl skiepų antplūdis.

Šiuo metu Vermonte kas savaitę registruojama daugiau naujų Kinijos mikrobų atvejų nei per praėjusių metų plandemijos "piką", kol skiepai dar nebuvo oficialiai įvesti.

"Vakcina nėra saugi ar veiksminga. Atsibuskite, idiotai", - rašė vienas "Citizen Free Press" komentatorius. "Žinoma, jums melavo... mums visiems melavo. Bet tas melas niekada nebuvo įtikinamas. Taigi kaltė tenka jums, kad esate avys".

"NIEKADA negalite teigti, kad vakcina yra "saugi", kai turite NULIŲ vidutinio AR ilgo laikotarpio duomenų. NULIS. Vien to turėjo pakakti, kad ši beprotybė būtų sustabdyta", - pridūrė tas pats komentatorius.

Kitas atsakė, kad nereikėtų kaltinti avių, nes "jas visada tamsoje išprievartauja jų piemenys".

Naujausias žinias apie "Operaciją "Warp Speed" ir pasaulinę genocido programą, užmaskuotą kaip COVID "skiepijimas", galite rasti svetainėje Genocide.news.

Šaltiniai:

CitizenFreePress.com

APNews.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis v...

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:28 Receptai – Patiekalai Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele
Gaminame. Varškėčiai su apelsino žievele Varškę dedame į dubenį. Įmušame kiaušinį. Beriame miltus, cukrų, druską ir apelsino žievelę. Visus ingredientus išmaišome, išminkome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome...

Skaityti daugiau

04.08.2019 laikas 17:42 Receptai – Patiekalai Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau