Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 15

VAERS analizė atskleidė, kad CDC ir FDA nuslėpė šimtus sunkių nepageidaujamų reiškinių, susijusių su COVID vakcinomis

(Paranormal) Tyrėjas Albertas Benavidesas (Albert Benavides) atliko vakcinų nepageidaujamų įvykių pranešimo sistemos (VAERS), kurią tvarko Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) ir Maisto ir vaistų administracija (FDA), duomenų analizę. Jis nustatė, kad yra šimtai rimtų nepageidaujamų reiškinių, susijusių su vakcinomis nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19), kuriuos šios dvi federalinės agentūros slepia nuo visuomenės.

Daugiau nei 200 skirtingų simptomų, jei galite tuo patikėti, visiškai paslėpė po kilimu tiek CDC, tiek FDA, kurios ir toliau tvirtina, kad skiepai nuo Fauci gripo yra "saugūs ir veiksmingi".

Visos šios 200 rimtų nepageidaujamų reakcijų pasireiškia daug dažniau nei miokarditas - širdies liga, kuri ypač plinta tarp jaunų žmonių, kurie, paklusdami vyriausybei ir vietinėms mokyklų taryboms, skiepijasi.

"Iš viso buvo daugiau kaip 4000 VAERS nepageidaujamų reiškinių kodų, kurių skaičius dėl šių vakcinų padidėjo 10 ar daugiau kartų, palyginti su baziniu lygiu, ir apie kuriuos CDC turėjo įspėti žmones", - pranešė tiriamosios žurnalistikos žurnalistas Stivas Kiršas (Steve Kirsch) savo tinklalapyje "Substack".

COVID vakcinos sukelia daugiau nepageidaujamų reiškinių nei visos kitos 70-ies skiepų, kuriais skiepijami vaikai

Kaip pranešėme, dabar visos Amerikos ligonines užplūdo nuo vakcinų nukentėję pacientai, kurių dauguma yra vaikai ir net kūdikiai, kenčiantys nuo šių nepageidaujamų reiškinių, kuriuos nuo visuomenės nuslėpė CDC ir FDA.

Tėvai visur klausia, kas atsitiko, nes žiniasklaidos, farmacijos ir vyriausybės triūsas teigia, kad šios injekcijos iš esmės yra tas pats, kas vitaminai, kai kalbama apie imuniteto stiprinimą.

Tiesa, žinoma, yra ta, kad šie cheminiai buteliukai žudo žmones lėtai arba greitai, priklausomai nuo žmogaus. Laikui bėgant paaiškės visas šio injekcijų genocido poveikis, bet tada jau bus per vėlu ką nors daryti.

Kita Benavideso analizės atskleista smulkmena yra ta, kad kiniškojo viruso injekcijos sukelia daugiau nepageidaujamų reiškinių nei visos kitos daugiau nei 70 injekcijų, kurios buvo įtrauktos į vyriausybės stebėjimo protokolą nuo programos pradžios prieš 30 metų.

Tai reiškia, kad Vuchano gripo injekcijos yra neabejotinai mirtiniausios "vakcinos", kada nors patekusios į rinką.

"Tai stulbinanti statistika, kurios niekas negali paneigti, tačiau atrodo, kad niekam iš pagrindinės medicinos bendruomenės (ar pagrindinės žiniasklaidos) tai nelabai rūpi", - pažymėjo Kiršas (Kirsch). "Tai neverta net pamiršti. Oho."

Apskritai kiniviruso skiepai yra 800 kartų mirtinesni už raupų vakciną, kuri buvo ankstesnė rekordininkė. Fauci gripo skiepai jau pražudė mažiausiai 150 000 amerikiečių ir daugybę kitų visam laikui padarė neįgaliais.

Ir ne tik tai. Teigiama, kad tik viena gyvybė išgelbėjama kiekvienam iš 22 000 įskiepytų žmonių. Taip teigiama "Pfizer" pusmetį trukusio tyrimo duomenimis, kurie tikriausiai buvo iškreipti bendrovės naudai, todėl tikrieji skaičiai greičiausiai yra kur kas blogesni.

"Be to, iš tyrimo paaiškėjo, kad vaistas pražudė daugiau žmonių, nei išgelbėjo (po tyrimo buvo 20 mirčių gydymo grupėje, palyginti su 14 mirčių placebo grupėje)", - pridūrė Kirschas. "Taigi "išgelbėjome" mažiau nei 10 000 gyvybių daugiau nei 150 000 mirčių sąskaita. Trumpai tariant, nužudome 15 žmonių, kad išgelbėtume 1. Tai neįtikėtinai kvaila."

Kiršas ir jo komanda bandė susitikti su Bideno režimo pareigūnais ir aptarti šiuos kaltinančius duomenis, tačiau iki šiol jie atsisakė tai padaryti.

"Jie iš esmės nenori girdėti tiesos", - sakė Kiršas. "Vietoj to jie daugiausia dėmesio skiria mūsų deplatformavimui ir cenzūravimui - tai metodai, kurie yra veiksmingi, kai duomenys tau nenaudingi".

Naujausias naujienas apie COVID-19 vakcinos genocidą galite rasti svetainėje Genocide.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

SteveKirsch.substack.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų
Ausų uždegimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų, Ausų uždegimas, ausys, ausų gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

01.11.2017 laikas 17:10 Receptai – Patiekalai Česnakas, pienas gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Česnakas, Pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau