Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2021 » Gruodžio » 9

Gydomės namuose ugniažole piktybinius navikus

Kalba eina apie ugniažoles. Nors jos ir piktžolės, bet kartu ir vaistažolės. Viena sena moteriškė man papasakojo, kaip ji gydė žarnyno vėžį ugniažolėmis, gėrė jų sultis, darė klizmas ir pragyveno su šia liga 10 metų, o gydytojai jau buvo jos atsisakę, nes buvo problemų su širdimi, todėl išsiuntė namo, neatlikę operacijos.

Ugniažolės pasižymi tulžies, šlapimo išsiskyrimą skatinančiu, spazmolitiniu, skausmą malšinančiu, uždegimą slopinančiu, laisvinamuoju poveikiu.

Ugniažolių preparatai slopina piktybinių navikų vystymąsi, taip pat naudojami, gydant hepatitą, cholecistitą, tulžies pūslės akmenligę, geltą, skrandžio ir 12-pirštės žarnos opaligę, gastritą, kolitą, hemorojų, įvairios lokalizacijos vėžį (plaučių, gerklų, skrandžio, žarnyno, odos, lūpos, gimdos kaklelio).

Ypač naudingos ugniažolės, gydant priešvėžinius susirgimus ir pašalinus vėžinį naviką, todėl kad sulaiko metastazių vystymąsi, taip pat gydant uždegiminius moteriškus susirgimus, menstruacinio ciklo sutrikimus, mastopatiją, gimdos fibromiomą, gimdos kaklelio eroziją, trichomonadinį kolpitą, impotenciją, blužnies, inkstų susirgimus, vandenę, gripą, kokliušą, bronchitą, pneumoniją, plaučių emfizemą, plaučių tuberkuliozę, hipertoniją, aterosklerozę, gužį, venerines ligas (tarp jų sifilį), maliariją, karštinę, neuralgiją, sąnarių reumatizmą, podagrą, artritą, kataraktą, trachomą, stomatitą, parodontozę, dantų skausmą, įvairias odos ligas - pūlingus bėrimus, virusinius ir grybelinius odos susirgimus, egzemą, trofines opas, odos tuberkuliozę, raudonąją vilkligę, dedervinę, kondilomą, psoriazę, niežulį, raupus, pūlingas žaizdas, opas, furunkulus, diatezę, vaikų odos ligas, nuospaudas, strazdanas, karpas, pigmentines dėmes, inkštirus.

Bet gydymo ugniažolėmis «arkliukas» - papilomatozė.

Pažiūrėkite į savo kūną veidrodyje: jei matote ant kūno išorinių kabikų, tai ir yra papilomos, gerybiniai navikai; tokių papilomų yra ir žarnyne, inkstuose, gimdoje. Pašalinus vieną iš jų, kitoje vietoje atsiranda trys, pa-

šalinus tris, atsiras devynios, todėl papilomas ir polipus gimdoje, žarnyne, reikia naikinti nuodingomis žolelėmis, daryti apsiplovimus su švirkštyne, daryti klizmas ir gerti ugniažoles, t.y. ligą reikia gydyti iš vidaus, o ne tik iš išorės, ir iki kol kabikai nenukris patys, bet gydymas turi būti kompleksinis ir kelių etapų, t.y. gydyti reikia ne ligą, o žmogų. Gydantis ugniažolėmis, polipai apmiršta ir nukrenta be kraujo. Miomos gimsta be skausmo ir be kraujo ir kaip «kiaušinis» išsiridena iš cervikalinio kanalo. Ant odos taip pat «apmiršta» papilomos. Pašalinama priežastis, ir visos išaugos miršta. Iš žarnyno, atlikus praplovimą, išeina ne tik ekskrementai, bet ir helmintai, o neretai ir polipai.

Ugniažolės yra nuodingi augalai, todėl būtina griežtai laikytis dozavimo. Perdozavimas gali sukelti pykinimą, vėmimą, kvėpavimo centro paralyžių.

Draudžiama vartoti, sergant bronchine astma, stenokardija, epilepsija.

Vartojimo būdai:

1. Žolės, šaknų ar viso augalo su šaknimis nuoviras: 1 arbatinį šaukštelį žaliavos užpilti 1 stikline vandens, pavirti 5 minutes, laikyti 1 valandą, kad nusistovėtų, nukošti. Vartoti po 1/4-1/3 stiklinės 3 kartus per dieną, likus 30 minučių iki valgio.

2. Nuoviras išoriniam naudojimui: 2 valgomuosius šaukštus žaliavos užpilti 1 stikline vandens.

3. Šviežios žolės sultis vartoti po 5-10 lašų su 1 valgomuoju šaukštu vandens 3 kartus per dieną.

4. Spiritinė žolės tinktūra: 1:5 su 70 laipsnių spiritu. Vartoti po 20 lašų 3 kartus per dieną, likus 30 minučių iki valgio.

5. Įvairioms ligoms gydyti yra ir kitų receptų, tinkančių net mažiems vaikams.

ugniažolės, vaistažolės, navikai, vėžys, liaudies medicina

Kova su celiulitu

Pagrindiniai kovos su celiulitu principai yra kraujotakos poodinėje riebalinėje ląstelienoje gerinimas ir kenksmingų faktorių šalinimas. Savo racione gyvulinius riebalus pakeiskite augaliniais. Atsisakykite žalingų įpročių.

Dieną pradėkite nuo mankštos. Dienos bėgyje stebėkite, kad jūsų kūnas nebūtų hipodinamijos būsenoje.

Yra ir speciali «anticeliulitinė» mankšta: atsigulti ant pilvo, galvą padėti ant rankų. Įkvėpti ir lėtai pakelti vieną koją į maksimaliai galimą aukštį. Iškvėpti, koją nuleisti. Pratimą kartoti 15 kartų su kiekviena koja. Kartu reikia stebėti, kad, atliekant pratimus, pečiai nejudėtų, kojos būtų tiesios, o pirštų galiukai ištempti. Ši mankšta gerina kraujotaką sėmenyse ir klubuose, šalina odos «apelsinų žievelės» pakitimus.

* „Paranormal.lt“ straipsniai skirti tik informaciniams ir švietimo tikslams ir nepakeičia profesionaliu medicininiu patarimu, diagnostikos ar gydymo. Visais klausimais apie savo sveikatos buklę visada pasitarkite su gydytoju.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai

Plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai, receptai plaukams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

03.06.2019 laikas 20:58 Receptai – Patiekalai Dabar kepu šį mėsos pyragą kiekvieną sekmadienį!

Mėsos pyrago receptas. Pats skaniausias m4so pyragas. Labai greitas paruošimas, kai neturime laiko.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau