Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2021 » Spalio » 14

Kurpelės gelbsti nuo vėžio

Žolininkai labai gerai žino kurpeles ir naudoja jas podagrai, reumatizmui, radikulitui, karštinei, pūliniams, trofinėms opoms, šlapimo susilaikymui, geltai, astmai, kraujavimams iš nosies ir kitiems negalavimams gydyti. Tačiau svarbiausia kurpelių savybė - jos padeda gydyti vėžį ir sarkomą. Gydymas šiais vaistiniais augalais duoda gerą efektą, kovojant su neoperuotinomis vėžio formomis su metastazėmis.

Įvairioms vėžio formoms, tarp jų ir užleistoms, gydyti naudojamos šių augalų šaknys.

Jas reikia susmulkinti, paskui 1 g žaliavos užpilti 1 I natūralaus raudono vyno, laikyti vieną mėnulio menesį, t.y. 28 dienas. Vaistą vartoti lašais, praskiedus 100 ml šilto vandens. Pradėti vartoti nuo 1 lašo, kasdien pridėti po vieną, kol vienkartinė dozė pasieks 10 ir daugiau lašų. Kiekvienam ligoniui dozė parenkama individualiai, bet net vienkartinis 10-12 lašų kurpelių tinktūros pavartojimas daro stiprų gydomąjį poveikį organizmui, kurį pažeidė navikas. Iš 51 rūšies kurpelių, kurios auga pasaulyje, ryškiomis priešvėžinėmis savybėmis pasižymi tik kelios rūšys, tarp jų spalvingoji kurpelė, margoji kurpelė, žemoji kurpelė, augančios Karpatuose ir kitur, taip pat džungarinė kurpelė, sutinkama Alpėse.

Dar kelios vaistinių kurpelių rūšys auga Kinijoje, Indijoje ir Korėjoje. Keliaudama po pasaulį ir susitikdama su įvairiais žmonėmis, kurie pasiruošę pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi, nuolat papildau savo kolekciją mažai žinomais ir retais receptais. Labai geru receptu su manimi pasidalino viena pažįstama iš Ukrainos. Naudodama šį receptą, ji įveikė užleistą vėžio stadiją ir ne tik atsistojo ant kojų (iki tol buvo gulinti ligonė), bet ir sustiprėjo tiek, kad dabar, kaip ir anksčiau, gali darbuotis savo mylimame daržiuke. Pagyti padėjo tepalas, paruoštas iš medaus ir kurpelių žiedų, kuris jai anksčiau gelbėjo nuo podagros.

Moteris tepalą sistemingai po 2 kartus per dieną įtrynė į dešinio plaučio sritį, kur buvo metastazės. Po dviejų su puse mėnesio moteris vėl pasitikrino pas gydytojus ir patikrinimas parodė, kad metastazių nebėra, o navikas skrandžio srityje sumažėjo iki žirnelio dydžio.

Moteris tepalą tepė ir toliau. Netrukus ji visai pasveiko. Iš viso ji išnaudojo 1 I medaus ir 1 litrinį stiklainį šviežių kurpelių žiedų. Tepalas ruošiamas taip: žiedus sumalti su mėsmale ir sumaišyti su medumi.

Paruoštą tepalą (po 2 arbatinius šaukštelius) įtrinti į vėžio pažeistą sritį. Tegul šis receptas būna naudingas tiems, kuriuos vargina tos nelemtos ligos!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.02.2018 laikas 11:06 Receptai – Patiekalai Vitaminų gėrimas
Šakeles gerai nuplaukite, nusausinkite, žirklėmis smulkiai sukarpykite spyglius ir užpilkite šaltu parūgštintu vandeniu, uždenkite ir palaikykite tamsioje vietoje 2–3 dienas, retkarčiais pamaišykite. Galima pasaldinti medumi ar cu...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:34 Receptai – Patiekalai Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Aliejuje kepti bulvių kukuliukai. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau