Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2021 » Gruodžio » 11

Skaudamus sąnarius gydykite ir nesustokite

Naudinga periodiškai dėti ant skaudamų sąnarių vientisus bulvių gumbus. Kai skauda rankų pirštų sąnariai, bulvę reikia ritinėti per ranką kaip kamuoliuką, o nakčiai apsimauti pirštinę su bulve arba pribintuoti bulvę prie skaudamo sąnario. Gydomasis efektas sustiprės, jei kartu su šiomis procedūras gersite su lupenomis virtų bulvių nuovirą 3 kartus per dieną: ryte tuščiu skrandžiu, prieš pietus ir prieš miegą. Taip pat rekomenduojama kasdien suvalgyti 1-2 žalias bulves, sutarkuotas su smulkia tarka su visomis lupenomis. Sąnarių skausmą galima numalšinti, dedant kompresus ir darant įtrynimus su įvairios sudėties košele: iš tarkuotų su smulkia tarka ridikų, ropių ar krienų šaknų.

Puikų efektą duoda kėnių aliejaus įtrynimas į sąnarius, prieš tai pašildžius juos su kaitintos jūros druskos kompresu. Reikia ne mažiau kaip 5-10 kompresų. Jei norite užkirsti kelią kelių skausmams, reguliariai darykite tokį pratimą: prisėskite, kojas prispaudę vieną prie kitos, ir keliais darykite ratus pagal laikrodžio rodyklę, paskui prieš laikrodžio rodyklę. Sąnarių skausmus malšina ir eglių spyglių vonios:
šviežiai nukirstas eglių šakas užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti, kad nusistovėtų, antpilą atvėsinti iki 37-38 laipsnių. Tada į antpilą įmerkti skaudamas kojas ar rankas, laikyti 30 minučių. Paskui skaudamas vietas šiltai įvynioti ir gultis į lovą 1 valandai. Geriausia tokias vonias daryti prieš naktį. Gydymą galima kartoti po 2 dienų. Gydymo kursas - 5-7 vonios.

Kadangi neretai skaudami sąnariai būna susiję su druskų sankaupomis, neprašal būtų išvalyti sąnarius. 10 g laurų lapų užpilkite 2 stiklinėmis vandens, pavirkite 15 minučių. Nuovirą nupilkite į pusės litro termosą kartu su lapais, iki viršaus pripilkite virinto vandens, palaikykite 2 valandas, kad nusistovėtų, nukoškite. Šį antpilą gerkite 2 dienas iš eilės (po stiklinę per dieną). Dienos porciją išgerkite per kelis kartus mažais gurkšneliais. Po savaitės 2 dienas trunkantį sąnarių valymą pakartokite. Kartkartėmis taip pat išbandykite 2 dienų dietą, kurią sudaro 300 g juodos duonos ir 1,5 kg arbūzo arba moliūgo minkštimo kasdien.

Rekomenduojama skaudamus sąnarius pavasarį apvynioti nakčiai šalpusnių lapais, vasarą - varnalėšų lapais, o rudenį ir žiemą - kopūstų lapais. Patys atkakliausieji, kuriems užteks kantrybės daryti tokius įvyniojimus ištisas savaites ir mėnesius, gali visiems laikams atsikratyti sąnarių skausmų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su obuolių įdaru

Skanūs, lengvai ir greitai pagaminami, pyragėliai su obuolių įdaru. Gaminame. Pyragėliai su obuolių įdaru

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 17:27 Receptai – Patiekalai Česnakas – baisiausias vėžio priešas
Kinijoje vėžio beveik nėra, kai kada pasitaiko lūpų vėžio atvejų. Kiniečiai kaip profilaktikos priemonę dažnai naudoja česnaką. Česnakas – stiprus antibiotikas. Jame yra jodo druskų, visi vitaminai, eteriniai aliejai....

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau