Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 2

Autopsijos analizė: 93 proc. mirčių po skiepų sukelia skiepai... "limfocitai žudikai" atakuoja tokius organus kaip širdis ir plaučiai

Nepriklausomi tyrimai, kuriuos atliko daktarai Sucharitas Bhakdi (Sucharit Bhakdi) ir Arne Burkhardtas (Arne Burkhardt), rodo, kad didžioji dauguma mirčių, kurios įvyksta po "skiepijimo" nuo Vuchano koronaviruso (Covid-19), iš tikrųjų yra sukeltos skiepų.

Atlikdami savo tyrimą abu gydytojai atidžiau išnagrinėjo 15 mirusiųjų kūnų, kurie, koronerių ar prokurorų nuomone, buvo nesusiję su skiepais. Paaiškėjo, kad 14 iš 15 atvejų, t. y. 93 proc. atvejų, iš tikrųjų mirė dėl skiepų.

Visi asmenys mirė praėjus nuo septynių dienų iki šešių mėnesių po injekcijos. Jų amžius svyravo nuo 28 iki 95 metų.

"Labiausiai užpultas organas buvo širdis (visų mirusiųjų), tačiau buvo užpulti ir kiti organai", - rašo Stivas Kiršas (Steve Kirsch).

"Pasekmės gali būti milžiniškos ir sukelti milijonus mirčių. Vakcinos turėtų būti nedelsiant sustabdytos".

Tačiau tai vargu ar įvyks, nes Bhakdi ir Burkhardto darbas nebuvo publikuotas recenzuojamame žurnale. Dėl to mokslo bendruomenė greičiausiai jį ignoruos.

Ar tikrai verta rizikuoti?

Tuo pat metu darbas, pavadintas "Apie COVID vakcinas: kodėl jos negali veikti ir nenuginčijami įrodymai, kad jos sukelia mirtį po skiepų", sulaukia plataus atgarsio internete.

Jo išvados tiesiog per daug šokiruojančios, kad jas būtų galima ignoruoti, nepaisant to, ar jos recenzuojamos, ar ne. Visų 14 mirčių, kurias sukėlė skiepai, atveju buvo pastebėtos tos pačios pagrindinės sveikatos problemos. Tarp jų:

- uždegimas smulkiosiose kraujagyslėse (endoteliitas), kuriam būdinga T limfocitų gausa ir negyvos endotelio ląstelės kraujagyslių spindulyje.

- Didelis T limfocitų susikaupimas perivaskuliniame plote

- Masinė limfocitų infiltracija T limfocitais į aplinkinius nelimfinius organus ar audinius

Toliau pateikiamas rezultatų vaizdo įrašas (arba "Bitchute"):

Beje, Peteris Schimacheris (Peter Schimacher) atliko savo nepriklausomą analizę, kurios išvados buvo panašios. Jis nustatė, kad 30-40 % mirčių po injekcijos tiesiogiai sukelia vakcina. (SUSIJĘ SU ŠIA TEMA: Net JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras pripažįsta, kad kovidų injekcijos sukelia uždegimą ir širdies ligas).

Netgi vakcinų nepageidaujamų įvykių registravimo sistemoje (VAERS) gausu atvejų, kai žmonės mirė nuo tokių pat širdies veiklos sutrikimų, kokie buvo pastebėti Bhakdi ir Burkhardto analizėje.

"Jei skrodimo rezultatus patvirtins kiti patologai, paėmę papildomų mėginių, ir jei jie bus sujungti su daktaro Hoffe'o (>60 proc. skiepų gavėjų D-dimerio tyrimai yra padidėję ir turi krešėjimo požymių) ir daktaro Cole'o (po skiepų padaugėjo vėžio atvejų, įskaitant dvidešimt kartų padažnėjusį gimdos vėžį) išvadomis, matysime neįsivaizduojamo masto katastrofą", - perspėjo neįvardytas mokslininkas, kurį cituoja Kirschas ir kuris dėl savo apsaugos nusprendė likti anonimu.

"Išvada (jei ją patvirtins tolesni duomenys) yra tokia, kad iš esmės KIEKVIENAS skiepų gavėjas patiria žalą, o po kiekvieno švirkšto žala vis didėja. Atsižvelgiant į žalos rūšių rimtumą (autoimuninės ligos, vėžys, vėl atsirandančios miegančios infekcijos, kraujo krešėjimas ir (arba) insultas, širdies pažeidimai ir t. t.), šis poveikis pasireikš gyvenimo trukmės sutrumpėjimu, kuris turėtų būti įskaičiuotas į mirčių nuo skiepų skaičių."

Remiantis šiuo metu VAERS pateiktais skaičiais, kurie yra gerokai per maži, spėjama, kad, kai šis skiepų genocidas bus visiškai įgyvendintas, dešimtys milijonų paskiepytų amerikiečių mirs.

Pasirodo, po injekcijų patirti sužalojimai ir mirtys nėra tokia retenybė, kaip teigia žiniasklaida. Iš tikrųjų jie yra daug dažnesni, nei pasauliui sakoma.

"Iš tikrųjų jie gali būti visuotiniai, o jų sunkumas ir žala kiekvienam recipientui skiriasi", - pridūrė neįvardytas mokslininkas.

"Ar mes artėjame prie situacijos, kai ~30 % nevakcinuotų žmonių savo gyvenimą skirs tam, kad eksploatuotų viską, kas liko iš ekonominės infrastruktūros, ir tarnautų, kaip vakcinuotų žmonių globėjai?"

Daugiau naujausių žinių apie Wuhan koronaviruso (Covid-19) injekcijas galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

SteveKirsch.substack.com

Doctors4CovidEthics.org

Bitchute.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 09:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi

Naktinis šlapinimasis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi, receptai nuo šlapinimosi, liaudiški patarimai gydant ligas, naktinis šlapinimasis, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 20:15 Receptai – Patiekalai Mėgstamiausios bandelės prie arbatos! Tešla be kiaušinių
Minkštos, purios ir skanios varškės bandelės! Tešla be kiaušinių. Būtinai pasigaminkite, jums patiks! Net merginos jas valgo su malonumu!

Skaityti daugiau

30.06.2019 laikas 09:33 Receptai – Patiekalai Keptuvėje kepti kiaulienos šonkauliukai
Labai paprastas kiaulienos šonkauliukų receptas. Kiaulienos šonkauliukai labai skanūs patiekti su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovių salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau