Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 11

Covid "neigiami" pacientai yra didžioji dalis ligoninių, kaip ir buvo prognozuota naudojant nuo antikūnų priklausomą sustiprinimą

(Paranormal) Pagrindinė žiniasklaida sukluso dėl būrių sergančių ir mirštančių pacientų, kurie dabar užplūdo Amerikos ligonines.

Anot kalbančių galvų, šie žmonės neserga Vuchano koronavirusu (Covid-19), nes daugelis jų yra "visiškai paskiepyti", todėl, jų teigimu, visa tai yra "paslaptis".

Kadangi skiepai yra "saugūs ir veiksmingi", nėra jokio paaiškinimo šiai naujausiai krizei. Tai turi būti tiesiog sutapimas, tiesa?

"Greitosios pagalbos stotis dabar užplūdo sunkiai sergantys pacientai - tačiau daugelis jų net neturi kovidų", - pranešė Mičigano radijas.

NPR taip pat perdavė šią istoriją, apsimesdama, kad nėra jokio ryšio tarp šio staigaus hospitalizacijų šuolio iškart po Džo Baideno įsakymų dėl skiepų.

Kaip jau pranešėme, ligoninėse beveik neliko lovų, nes visiškai pasiskiepiję asmenys užplūdo vietines intensyviosios terapijos palatas.

"Sunku žiūrėti", - teigė Sparrow ligoninės Lansinge, Mičio valstijoje, skubios pagalbos skyriaus slaugos direktorė Tiffani Dusang.

"Visada jaučiuosi labai, labai blogai, kai einu koridoriumi ir matau, kad žmonės kenčia skausmą, jiems reikia miego arba ramybės. Bet jie turi būti koridoriuje, kur, kaip matote, kas minutę praeina 10 ar 15 žmonių."

Akivaizdu, kad dėl Covid injekcijų žmonės serga

Panaši situacija yra ir Australijoje, kur "visuomenės sveikatos" vardu žmonėms buvo primestas vienas baisiausių kiniškojo gripo fašizmo apraiškų.

Australijos ABC pranešė, kad visos šalies ligoninės "patiria spaudimą". Ta pati žiniasklaidos priemonė dėl antplūdžio kaltina "Delta (varianto) grėsmę".

"Australijos ligoninės jau dabar yra perpildytos ir atsilieka, net ir "kartą per visą kartą" sulėtėjus pacientų skaičiui, kuris atsirado su COVID-19", - pranešė žiniasklaida, remdamasi medicinos institucijų pranešimu.

"Ataskaitos duomenimis, per keturias valandas iš skubios pagalbos skyrių išvykstančių pacientų skaičius sumažėjo iki 69 proc. ir tai yra blogiausias lygis nuo 2012-2013 m."

Australijos premjeras Markas McGowanas (Mark McGowan) neseniai surengė spaudos konferenciją, kurioje apsimetė nežinąs, kodėl visiškai paskiepyti australai rekordiškai daug serga ir miršta.

"Tai buvo kažkas tokio, ko dar niekas nėra matęs, - sakė M. McGowanas. "Kodėl taip yra, sunku pasakyti, išskyrus tai, kad yra tam tikrų įrodymų, jog tai kažkokia uždelsta reakcija į "kovidą"."

"Tačiau pro duris įeina labai daug žmonių, ir mes darome viską, ką galime, kad pabandytume tai suvaldyti", - pridūrė jis. "Visų pirma, biudžete skyrėme dar 1,9 mlrd. dolerių papildomam personalui - gydytojams, slaugytojams ir pan."

McGowanas taip pat atskleidė, kad dar 3,1 mlrd. dolerių buvo skirta "naujiems kapitaliniams darbams" - nes mokesčių mokėtojų pinigų perskirstymas mėgstamiems projektams yra vyriausybės būdas "gydyti" paslaptingas ligas.

Švedijoje, kuri atmetė didžiąją dalį plandeminės tironijos, bet vis tiek įnešė "Operacijos "Warp Speed" injekcijų", taip pat stebimas "rekordinis hospitalizacijų mėnuo".

Atrodo, kad toje šalyje visiškai įskiepytiems žmonėms pasireiškia nuo antikūnų priklausomas sustiprėjimas (ADE) arba kitoks injekcijų sukeltų komplikacijų kokteilis.

"Bus įdomu pažiūrėti, dėl ko tai vyksta", - sakė Jönköpingo skubios pagalbos skyriaus, kurį užplūdo ligoniai, vadovas Johanas Björkas. "Dėl to tikrai bus atliekami tyrimai".

"Taigi, jei tai ne kovidas ir atrodo, kad tai protrūkis, kas dar pasikeitė, tarkime, per pastaruosius 12 mėnesių?" - klausė vienas "Information Liberation" komentatorius.

"Po velnių, duosiu jums spėjimą: paprastai tai būna plastikas su labai aštriu smaigaliu, kurio viduje yra cheminė medžiaga."

"Perėjimas prie Naujosios pasaulio netvarkos beveik baigtas", - rašė kitas.

Naujausias žinias apie didėjantį mirčių skaičių nuo kiniškų viruso injekcijų galite rasti svetainėje Genocide.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

InformationLiberation.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.01.2020 laikas 08:50 Receptai – Patiekalai Riešutų sviesto sausainiai

Visus ingredientus išmaišykite iki vientisos tirštos masės. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite ant jos po gerą šaukštą tešlos. Suspauskite šakute. Sausainius kepkite 10 – 12 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje ...

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:11 Receptai – Patiekalai Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!

Sumaišome varškę su vanilinu, cukrumi ir kiaušiniais. Paskui dedame manus, grietinę ir kepimo miltelius. Viską permaišome iki vienalytės masės. Dedame tešlą į formeles ir kepame 180-200 laipsnių temperatūroje pusę valandos. Ata...

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 22:56 Receptai – Patiekalai Saldumynų mėgėjams: šokoladinis pyragas su šokolado užpilu (video)
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės. Tešlą dėkite į orkaitę i...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau