Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 12

Izraelis sako, kad kovido injekcijos dabar bus NESIBAIGIANČIOS

(Paranormal) Izraelio sveikatos ministerija (IHM) paskelbė įspėjimą, kad izraeliečiai jau dabar turi ruoštis nesibaigiančiai Vuhano koronaviruso (Covid-19) "vakcinų" ir su jomis susijusių "stiprinamųjų" skiepų eilei.

Šalis jau baigia patvirtinti ketvirtąją privalomą injekciją - stiprinamąją vakciną, tačiau IHM skiepų patariamojo komiteto narys ir didžiausios Izraelio ligoninės vadovo pavaduotojas profesorius Arnonas Afekas (Arnon Afek) teigia, kad artimiausioje darbotvarkėje laukia penktoji, šeštoji ir septintoji injekcija, o po jų - dar begalė kitų.

"Klysta tie, kurie mano, kad mums nebereikės daugiau injekcijų", - pareiškė Afekas. "Mums reikės vartoti ketvirtą injekciją, penktą injekciją, šeštą injekciją, septintą injekciją".

"Kol pandemija tęsis tokiose vietose kaip Afrika, kur tik nedaugelis yra paskiepyti, tol vystysis nauji COVID-19 variantai, ir poreikis nuo jų apsisaugoti vakcinomis išliks", - pridūrė Afek.

Dabar, kai atsirado "Omicron" (Moron) variantas, Izraelis paniškai stiprina tironiją, bandydamas aplenkti paprastą peršalimo virusą, kuris veikia tik visiškai paskiepytus asmenis.

Dėl šio pranešimo susijaudinęs "Pfizer" generalinis direktorius Albertas Bourla (Albert Bourla), kuris, atrodo, yra susitaręs su Izraelio vyriausybe, kad priverstų izraeliečius skiepytis jo įmonės gaminamomis injekcijomis.

A. Bourla iki šiol iš šio reketo uždirbo milijardus ir nori uždirbti dar daugiau milijardų. Todėl jis pareiškė, kad visi, kurie prieštarauja šiam planui, yra "nusikaltėliai", kuriuos reikia uždaryti į kalėjimą ir nubausti.

Anot Bourlos, žmonėms "reikia" atlikti "kasmetinius revakcinavimus", o nenurodyta priežastis yra ta, kad jis turi išlaikyti dirbtinai išpūstą akcijų pelną, kuris plaukia į jo banko sąskaitas.

Blogos vyriausybės naudojo "kojų į duris techniką", kad apšildytų pasaulį nesibaigiančioms kovidų injekcijoms

Nors dėl Pfizer injekcijų žmonės suserga, nes plinta maronika ir kiti jos variantai, Bourla ir jo Izraelio vyriausybės sąmokslininkai reikalauja, kad gyventojai suleistų tiek injekcijų, kiek jiems įsakyta.

Be to, "BioNTech" pristato trijų dozių "stiprinamųjų" injekcijų seriją, skirtą specialiai "Moronic", kurią bus galima įsigyti artimiausiais mėnesiais.

Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė Jacinda Ardern (Jacinda Ardern) visiškai pritaria šiai programai ir neseniai duotame interviu pareiškė, kad "šiai vakcinacijos programai nebus galutinio taško".

Ji tęsis amžinai, kaip ir perspėjome, kad tęsis, tik tada mums buvo pasakyta, kad tai yra beprasmiška sąmokslo teorija, neturinti jokio pagrindo. Dabar viskas pildosi, kaip ir buvo planuota.

Ši "kojų į duris technika" yra atitikties technika, kai piktavalės jėgos priverčia savo subjektus su kažkuo sutikti, prieš tai priversdamos juos sutikti su kuklesniu prašymu.

Šiuo atveju tai prasidėjo nuo vieno ar dviejų šūvių, kad išsivystytų į trečiąjį pastiprinimą. Dabar valdžios pareigūnai atveria vartus į visą gyvenimą trunkančias injekcijas visiems, kurie nori dalyvauti "naujoje normalybėje".

"Ši technika veikia sukuriant ryšį tarp prašančiojo ir prašomo asmens, - rašo Krisas Menahanas (Chris Menahan). "Jei patenkinamas mažesnis prašymas, tuomet sutinkantis asmuo jaučiasi tarsi įpareigotas ir toliau sutikti su didesniais prašymais, kad išliktų nuoseklus pirminiam sutikimo sprendimui."

"Ši technika naudojama įvairiais būdais ir yra gerai ištirta taktika, kaip priversti žmones vykdyti prašymus. Šis posakis yra nuoroda į durų pardavėją, kuris koja neleidžia uždaryti durų, nesuteikdamas klientui kito pasirinkimo, kaip tik išklausyti pardavėjo pasiūlymą."

Paprašyti pateikti mokslinį pagrindimą, kuriuo remia naująją skatinimo programą, federaliniai reguliuotojai atsakė, kad jie vadovaujasi "nuojauta", o ne kuo nors kitu. Atitinkamai priimkite sprendimus dėl injekcijų.

Daugiau naujausių žinių apie Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" tironiją rasite svetainėje Fascism.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

InformationLiberation.com

Planet-Today.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su uogomis keptuvėje
Vaišės pagal šeimyninius receptus – tai visada skanu. Ir ne todėl, kad einant laikui jų proporcijos ir gramų kiekis nugludintas iki puikiausios kokybės, bet todėl, kad juose gyva atmintis. Juk kiekvienas turi prisiminimų, su nenui...

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 15:29 Receptai – Patiekalai Bemielės sluoksniuotos tešlos sūrio lazdelės
Šio sūrio lazdelės itin lengvai pagaminamos ir tikrai skanios. Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu receptas.

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:27 Receptai – Patiekalai Gardūs Plikytos Tešlos Tradiciniai Eklerai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau