Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 17

Imunizacijos ekspertas įspėja, kad tikroji grėsmė visuomenės sveikatai yra kova su skiepais

(Paranormal) Buvęs Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) Europos patariamosios imunizacijos ekspertų grupės viceprezidentas Kristianas Perronas (Christian Perronne) įspėjo, kad tikrąją grėsmę visuomenės sveikatai kelia ne neskiepyti žmonės, o skiepyti žmonės, kurie pasiskiepijo paklusdami valdžiai.

Tropinių patologijų ir naujų užkrečiamųjų ligų specialistas K. Perronnas teigia, kad būtent paskiepyti žmonės turėtų būti "uždaryti į karantiną" ir "izoliuoti nuo visuomenės", nes būtent jie "perduoda" ligas kitiems.

"Neskiepyti žmonės nėra pavojingi; skiepyti žmonės yra pavojingi kitiems", - cituojamas Perronnas.

"Tai dabar įrodyta Izraelyje - aš bendrauju su daugeliu Izraelio gydytojų - jie turi didelių problemų, sunkūs atvejai ligoninėse yra tarp paskiepytų žmonių, o Jungtinėje Karalystėje taip pat turite didesnę skiepijimo programą ir taip pat yra problemų."

Perronne'as toliau aiškino, kad ši žinia "visiškai supanikavo" Kinijos viruso plandemijos darbo grupę Prancūzijoje, nes pasklidus šiai naujienai tarp gyventojų gali kilti pandemija.

Izraelio gydytojas Kobi Havivas (Kobi Haviv), kaip pranešama, toliau žiniasklaidai teigė, kad jo šalyje 95 proc. visų sunkiai sergančių pacientų yra paskiepyti, o neskiepyti žmonės beveik neserga.

"Visiškai paskiepyti žmonės sudaro 85-90 proc. hospitalizacijų", - sakė jis. "Mes atidarome vis daugiau COVID filialų. Vakcinų veiksmingumas mažėja arba išnyksta".

Kovid "vakcinos" yra genocidas

Plandemijos pradžioje Perronnas užginčijo tuometinį vyriausybės pasipriešinimą naudoti antimaliarinį vaistą hidroksichlorochiną ankstyvam Fauci gripo gydymui.

Jį citavo Edmundas Fordhamas (Edmund Fordham), aptardamas chlorochino, kuris daugelį metų buvo naudojamas bandant kontroliuoti dizenteriją, istoriją. Netikras vyriausybės "gydytojas" Tonis Faučis (Tony Fauci) 2013 m. taip pat gyrė hidroksichlorochino naudojimą MERS (Artimųjų Rytų respiraciniam sindromui), į dabartinį Faučio gripą panašiam koronaviruso tipui, gydyti.

Kažkodėl visas nusistovėjęs mokslas iškrito pro langą tą pačią akimirką, kai prasidėjo plandemija. Staiga kaip "vaistai" nuo šio naujai modifikuoto koronaviruso, kuris yra šiek tiek daugiau nei stiprus peršalimas ar gripas, buvo prieinami tik "skiepai" ir aklas pasitikėjimas vyriausybe.

Kitas dominantis vaistas, kurį valdžia užgniaužė, yra ivermektinas. Kadangi ivermektinas iš tikrųjų veikia, valdžia apribojo jo vartojimą, o vaistinėms vos leidžia jį išduoti dėl kitų FDA patvirtintų priežasčių.

"Argi ne liūdna, kad tiesą apie šiuos skiepus turime sužinoti iš užsienio šalių, nes mūsų vyriausybė ir žiniasklaida mums meluoja?" - rašė vienas komentatorius tinklalapyje "Amerikos gydytojai iš pirmos linijos" (AFLDS) apie tai, kad prancūzui Perronui prireikė pasakyti tai, ką atsisako pasakyti milijonai Amerikos gydytojų.

"Kodėl jie taip nori, kad mes visi imtume šiuos skiepus, kad mus papirkinėtų, baugintų, prievartautų ir meluotų, kad priverstų juos vartoti? Kažkas čia įtartina, ir aš verčiau rizikuočiau išgyventi nuo viruso. Mano šansai viršija 90 proc."

Kitas komentatorius rekomendavo kartu su vitaminu D naudoti ivermektiną kaip veiksmingą profilaktiką, nors norint gauti ivermektino gali tekti šiek tiek pasidomėti.

"Pradėkite vartoti ivermektiną iš karto, kai tik atsiranda simptomų (karščiavimas ir kt.)", - rašė šis asmuo. "Jūsų šansai priartės prie 100 %. Aš gavau 100 12 mg ivermektino iš Indijos už 170 USD, įskaitant siuntimą. Rekomenduojama dozė yra 24 mg 5 dienas arba anksčiau, jei karščiavimas atslūgsta, taigi mano išlaidos, kad pasiektų 100 %, yra 17 USD. Ir gražu: "Pfizer" negauna nė vienos iš tų 17 dolerių sumos."

Kitas nurodė, kad vyriausybės nenori, kad kas nors turėtų ivermektino, nes vyriausybės nori, kad žmonės mirtų, o ne būtų išgydyti.

Daugiau naujausių naujienų apie mirčių skaičių nuo Fauci skiepų nuo gripo galite rasti svetainėje Genocide.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

AmericasFrontlineDoctors.org

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai
Šlapimui varyti liaudies medicinoje, Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai, receptai šlapimui varyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 11:10 Receptai – Patiekalai Žagarėlių su varške receptas
Šiuos žagarėlius su varške greita ir labai paprasta pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Skanaus.

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:26 Receptai – Patiekalai Skatinanti prakaitavimą arbata (ramunėlės, juoduogio šeivamedis)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau