Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 26

Švedija neribotam laikui sustabdė "Moderna" injekciją po to, kai paskiepytam pacientui išsivystė invalidumą sukelianti širdies liga

(Paranormal) Dar vieną gyvybę pražudė Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcina", paskatinusi Švedijos valdžios pareigūnus neribotam laikui uždrausti bet kokį tolesnį šio konkretaus prekės ženklo vakcinos vartojimą jaunesniems nei 31 metų asmenims.

Ne kas kitas, o "Moderna" vakcina, kurios vartojimas anksčiau buvo sustabdytas daugelyje Šiaurės šalių dėl daugybės sveikatos problemų, sukėlė dar vienam recipientui neįveikiamą širdies ligą. Reaguodami į tai, Švedijos sveikatos apsaugos pareigūnai sustabdė bet kokį mRNA vaisto naudojimą jauniems žmonėms.

Operacijos "Warp Speed" produktas, "Moderna" mRNA injekcija, ypač problemiška jauniems vyrams. Didžioji dalis Skandinavijos šalių jo daugiau nerekomenduoja arba visiškai uždraudė jį švirkšti į rankas.

Vis daugiau duomenų rodo, kad jauniems vyrams, kurie vartoja "Moderna" injekciją, padidėja miokardito, arba širdies raumens uždegimo, ir perikardito, arba aplink širdį esančio maišelio uždegimo, rizika.

"Miokardito / perikardito dažnis jauniems vyrams #Ontario po 2-osios injekcijos išsiskiria iš kitų", - tviteryje rašė "Global News" vedėjas Antony Robartas (Antony Robart). "1 iš 5770 - po 2-ojo šūvio vyrams nuo 18 iki 24 metų. Atsižvelgiant į 12-17 metų amžiaus grupę: 1 iš 6817 - tarp 12-24 metų vyrų po 2-ojo šūvio". Šiems skaičiams pagrįsti Robartas citavo duomenis tiesiai iš Ontarijo visuomenės sveikatos biuro (Public Health Ontario).

Naujas tyrimas rodo, kad jaunesniems nei 20 metų jaunuoliams yra 600 proc. didesnė tikimybė susirgti miokarditu po to, kai jie buvo "paskiepyti" nuo kovido

Net JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) svarsto galimybę sustabdyti "Moderna" covid skiepą 12-17 metų amžiaus vaikams dėl susirūpinimą keliančios rizikos.

Tuo tarpu JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) visu pajėgumu planuoja patvirtinti "stiprinamuosius" švirkštus iš "Moderna" ir "Johnson & Johnson" (J&J).

Dr. Tomas Šimabukuro (Tom Shimabukuro), kuris įspėjo, kad vartojant Pfizer "vakciną" padidėja miokardito ir perikardito rizika, taip pat kaip ir Moderna švirkšto atveju.

Nors "Moderna" rizika gali būti didesnė, tiek "Pfizer", tiek "Moderna" yra didelės rizikos injekcijos, keliančios grėsmę ypač jaunų žmonių sveikatai ir gyvybingumui. Turėkite omenyje, kad jauniems žmonėms apskritai rizika rimtai susirgti "covid" yra beveik nulinė.

Kalbant apie "Pfizer" injekciją, FDA paskelbė pareiškimą apie ją, kuriame teigiama, kad nors duomenys "rodo padidėjusią riziką, ypač per septynias dienas po antrosios dozės", agentūra vis tiek suteikia leidimą šiai injekcijai ir su ja susijusiems stiprintojams.

"Pastebėta rizika yra didesnė tarp jaunesnių nei 40 metų vyrų, palyginti su moterimis ir vyresnio amžiaus vyrais", - paskelbė FDA. "Pastebėta rizika yra didžiausia 12-17 metų amžiaus vyrams."

Kai kuriems pacientams, toliau pripažįsta FDA, po kovido injekcijos reikės "intensyvios priežiūros".

"Ir vis dėlto FDA ką tik patvirtino Moderna amerikiečių vaikams iki šešerių metų", - pažymėjo vienas komentatorius "The Western Journal". "Šį nuodą patvirtinusieji turėtų būti patraukti atsakomybėn už žalą, kurią jie neabejotinai daro tiems, kurie verčiami švirkštis šią medžiagą į savo kūnus."

"Milijonai žmonių tikriausiai bus neįgalūs arba mirs dėl šios kovidų vakcinos, kuri buvo skubiai pateikta rinkai apeinant daugelį metų trukusius bandymus, vyriausybės visame pasaulyje įpareigojo šią mirties injekciją", - rašė kitas. "Viskas, kas susiję su žmonių gyvybėmis, neturėtų būti sparčiai tiekiama rinkai."

Naujausias naujienas apie vis didėjantį kovidų "vakcinų" sukeltų sužalojimų ir mirčių skaičių galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com. arba prenumeruokite paranormal.lt naujienas, kad gautumėte pirmi naujienas prisijunkite prie Telegram.

Šio straipsnio šaltiniai:

WesternJournal.com

Paranormal.lt

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 07:24 Receptai – Patiekalai Trupininis obuolių pyragas
Labai gardus ir paprastai pagaminamas trupininis obuolių pyragas.

Skaityti daugiau

27.10.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Vyniotinis Su Aguonomis: Gaminimo Receptas

Tokie vyniotiniai išeina be galo skanūs. Jie švelnūs, su skaniu įdaru ir labai gražia glazūros plutele. Šie vyniotiniai -tikra šventinio stalo puošmena ir puikus desertas. Mes naudosime aguonų įdarą.

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau