Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 2

Pirmasis "FluRona" atvejis aptiktas beveik visiškai skiepytame Izraelyje, virusas esą yra hibridinis gripo ir koronaviruso virusas

Ir vėl prasideda?

(Paranormal) Izraelyje, kuris tapo pirmąja šalimi, pradėjusia skiepyti ketvirtąja eksperimentinės vakcinos doze ir yra viena iš labiausiai paskiepytų teritorijų visame pasaulyje, užregistruotas pirmasis atvejis to, ką sveikatos apsaugos pareigūnai vadina "Flurona" - dviejų ligų, gripo ir koronaviruso, mišinio.

Remiantis vietos pranešimais, mišri infekcija pirmą kartą buvo nustatyta jaunai nėščiai moteriai šios savaitės pradžioje Rabino medicinos centre Izraelio Petach Tikvos mieste. Ligoninės duomenimis, naujagimė nebuvo skiepyta nuo abiejų virusų, tačiau jai pasireiškė tik lengvi simptomai ir w, todėl ketvirtadienį ji buvo išrašyta iš gydymo įstaigos.

FluRona, Izraelis, vakcinos, medicina, sveikata

Rabino medicinos centro Beilinsono ligoninės ginekologijos skyriaus direktorius daktaras Arnonas Vizhnitseris (Arnon Vizhnitser) kalbėjosi su vietos leidiniu "Hamodia" apie "Flurona" atradimą, atkreipdamas dėmesį į šių dviejų virusų panašumus.

"Jai buvo diagnozuotas gripas ir koronavirusas, kai tik ji atvyko. Abu tyrimai buvo teigiami, net ir po to, kai patikrinome dar kartą.

Liga [Flurona] yra ta pati liga: jos yra virusinės ir sukelia kvėpavimo sunkumų, nes abi atakuoja viršutinius kvėpavimo takus." 

Vizhnitseris taip pat pažymėjo, kad Rabino klinikoje gydyta pacientė nepatyrė jokių neįprastai sunkių simptomų. Pranešama, kad ji buvo patikrinta, nes į gydymo įstaigą atvyko gimdyti vaiko.

Izraelio sveikatos apsaugos ministerija teigė, kad šiuo metu tiria šį atvejį, siekdama nustatyti, ar dviejų infekcijų derinys gali sukelti "rimtesnę ligą".

Pasak daktaro Vizhnitserio, jos atvejis yra pirmasis toks atvejis pasaulyje, tačiau gydytojai mano, kad šalyje gali būti ir daugiau užsikrėtusiųjų "Flurona", ypač atsižvelgiant į tai, kad gripas sugrįžo po "paslaptingos" metų pertraukos.

Velniop tuos virusus ir jų klastingus politinius planus...

"Matome vis daugiau nėščių moterų, sergančių gripu. Tai neabejotinai didelis iššūkis, susiduriant su moterimi, kuri ateina su karščiuojančia gimdyve.

Ypač kai nežinai, ar tai koronavirusas, ar gripas, todėl į juos kreipiesi vienodai. Dauguma susirgimų yra kvėpavimo takų".

Nepaisant to, kad Izraelio gyventojai yra vieni iš labiausiai paskiepytų visame pasaulyje, omikrono plitimas sukėlė dar vieną chaotišką valdžios reakciją visuomenės sveikatos srityje, dėl kurios pareigūnai uždegė žalią šviesą ketvirtai eksperimentinės vakcinos dozei, nors, kaip pripažįstama, neturėjo absoliučiai jokių įrodymų apie jos veiksmingumą prieš naujas kovidų atmainas.

Naujausiais Izraelio sveikatos apsaugos ministerijos penktadienio duomenimis, šalyje užregistruota 5 000 Omikrono atvejų, kurių dauguma buvo lyginami su peršalimu - nė vienas atvejis nebuvo mirtinas.

Nepaisant to, baimės kurstymas yra tai, kas 2021 2022 m. yra visuomenės sveikata. Ketvirtadienį Izraelio kariuomenės koronaviruso darbo grupės vadovas perspėjo, kad, plintant Omicronui, sveikatos priežiūros sistema "žlugs", rašo "Haaretz".
 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.12.2017 laikas 19:52 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (sidabražolės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: sidabražolės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 18:49 Receptai – Patiekalai Vištienos muštiniai
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Iš dubenėlio su kiaušiniu imame vištieną, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, gana trumpai. Vištienos muštinį patiekiame su virtais ryžiais arba bulvių...

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau