Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 15

Izraelis nori UŽDRAUSTI vakciną nuo pasiutligės, skirtą gyvūnams

Izraelis nori UŽDRAUSTI vakciną nuo pasiutligės, skirtą gyvūnams, vos po 10 nepageidaujamų reiškinių, tačiau nenutraukia žmonėms skirtų kovidų vakcinų po šimtų tūkstančių sužeidimų ir mirčių.

 Izraelio žemės ūkio ministras (ŽŪM) nori sustabdyti gyvūnams skirtą vakciną nuo pasiutligės NOBIVAC. Tyrėjai nustatė didesnį nei įprasta nepageidaujamų reiškinių skaičių naminiams gyvūnams, įskaitant karščiavimą, skausmą, alergiją ir šoko simptomus. Pranešama, kad trys naminiai gyvūnai po vakcinacijos buvo hospitalizuoti. Kol kas apie gyvūnų mirtį nepranešta. Agentūra patikrino dešimt nepageidaujamų reiškinių 100 000 skiepijimų ir nori ištirti importuotojo ir gamintojo klaidas, susijusias su siuntimu, užterštumu ir produkto defektu. Tuo tarpu Izraelis ir toliau ignoruoja šimtus tūkstančių piliečių, kurie buvo sužeisti arba žuvo nuo COVID vakcinų.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Izraelio vyriausybė rimtai žiūri į vakcinomis sužeistus gyvūnus, tačiau ignoruoja šimtus tūkstančių sužeistų žmonių

Izraelio URM paskelbė pareiškimą, kuriame ragina užtikrinti didesnį vakcinų saugumą gyvūnams: "Žemės ūkio ministerija toliau stebi pranešimus ir palaiko ryšius su importuotoju ir pasauliniu gamintoju. Kartu Žemės ūkio ministerijos veterinarijos tarnybos palaiko ryšius su įgaliotais veterinarijos gydytojais ir veterinarijos klinikomis."

"Žinome apie tris atvejus, kai prireikė hospitalizacijos, ir keliasdešimt pranešimų apie vietinius simptomus, kurie nedelsiant buvo gydomi antihistamininiais vaistais ir paleisti", - pranešė Dr. Hilik Marom.

Izraelio vyriausybė staiga susidomėjo gyvūnų vakcinų saugumu tuo metu, kai šimtai tūkstančių žmonių praneša apie COVID skiepų sukeltus sužeidimus ir mirties atvejus. Izraelio vyriausybė šiuo metu ignoruoja visus farmakologinio budrumo duomenis apie pražūtingą COVID vakciną, apsimesdama, kad šimtai tūkstančių medicininių problemų yra tik išgalvotos, išgalvotos sąmokslo teorijos. Tačiau kalbant apie pasiutligės vakciną, keli vakcina sužeisti gyvūnai yra rimta problema.

Izraelyje atliktame šokiruojančiame tyrime užfiksuota, kad po skiepijimo tarp jaunų Izraelio vyrų (16-39 metų) 25 proc. padaugėjo širdies veiklos sutrikimų. Tyrime, kurį recenzavo Masačusetso technologijos instituto mokslininkai, nustatyta, kad širdies veiklos sutrikimų padažnėjimas "atrodo glaudžiai susijęs su 2-osios vakcinos dozės paskyrimu". Širdies sutrikimai nebuvo susiję ir su covid-19 infekcija. Širdies įvykių dažnis buvo lyginamas su širdies įvykių dažniu 2019 m. ir 2020 m. 2020 m. buvo tie metai, kai jauni žmonės buvo pavadinti "superplatintojais" ir jiems buvo liepta likti namuose, kad nemirtų nuo COVID būriais. Paaiškėjo, kad perteklinių jaunų žmonių mirčių buvo daug daugiau po to, kai jie buvo priversti skiepytis. Pasirodo, kad jaunų žmonių apšaukimas "superplatintojais" ir jų uždarymas namuose yra piktavališka melagingos kaltės taktika, kuria siekiama juos izoliuoti, pastūmėti į depresiją, narkotikų vartojimą ir savižudybę, priverčiant dalyvauti mirtinuose, širdį žalojančiuose eksperimentuose.

MOA ignoravo ataskaitą ir išjuokė ją kaip "dezinformaciją". Tokia šlykšti tendencija būdinga daugumai vyriausybių, nes jos ir toliau tęsia neigimo ir iliuzijos būseną, tyčiodamosi iš tų pačių žmonių, kurie buvo sužeisti ar nužudyti dėl COVID vakcinos ir visų su ja susijusių vyriausybių stumiamų piktnaudžiavimų. Izraelis aiškiai susitarė su "Pfizer" engti Izraelio gyventojus skiepų pasais, uždarymu, izoliavimu ir segregacija, prievarta skiepydamas žmones, tarsi jie būtų banda bebrų, patekusių į neetiškus Fauci eksperimentus.

Nepriklausomas komitetas nustatė, kad COVID vakcinos sukeltas mirtingumo padidėjimas 15 % viršija pandeminio mirtingumo rodiklius

Dar 2021 m. gegužę Izraelio liaudies komitetas parengė ataskaitą apie nepageidaujamus reiškinius, susijusius su KOVID vakcina. Šią nepriklausomą grupę sudaro įvairių akademinių disciplinų gydytojai, teisininkai, mokslininkai ir tyrėjai. Ši grupė nebijo kalbėti apie tai, ką mato.

Izraeliui pradėjus vykdyti COVID vakcinos programą, 2021 m. sausio-kovo mėn. duomenys apie perteklinį mirtingumą (14 398 mirties atvejai) nustelbė 2020 m. duomenis (12 575 mirties atvejai). Būtent 2020 m. gyventojai turėjo masiškai mirti dėl pandemijos. Vietoj to, po to, kai buvo paleistos COVID vakcinos, perteklinis mirtingumas padidėjo 15 procentų!

Po ankstyvo vakcinų išplatinimo Komitetas išnagrinėjo 2 346 pranešimus apie vakcinų sukeltą žalą, tarp kurių buvo 330 pranešimų apie mirtį. Dauguma mirčių buvo susijusios su staigios suaugusiųjų mirties sindromu, širdies priepuoliais, insultu ir kitais staigiais širdies sutrikimais. Taip pat buvo gauta daugybė kitų pranešimų apie įvairias problemas, pradedant Bell'o paralyžiumi, autoimuniniais paūmėjimais, kraujo krešuliais, akių sutrikimais, plaučių uždegimu, bėrimais, neurologiniais sutrikimais, persileidimais ir kitais seroziniais uždegiminiais sutrikimais bei organų problemomis. Deja, Izraelio vyriausybė ignoravo pirminius saugumo signalus ir, siekdama padidinti mirtino eksperimento laikymąsi, pradėjo naudoti vakcinos pasus.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.01.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis kaštonais
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Paprastasis kaštonas liaudies medicinoje, kaštonais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

Skaityti daugiau

04.09.2020 laikas 12:58 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Česnakas su pienu gydo laringitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas, Tonzilitas. Ingredientai: česnakas, pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau