Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 5

Vakcinų ŽALA Danijoje dabar paplitusi visur, nes "Omicron" ligoninėse daugiausia gydomi "visiškai paskiepyti" asmenys

(Paranormal) Privalomos kaukės, karantinai ir kovid-19 vakcinos Danijoje tampa paribiu, nes "visiškai paskiepyti" asmenys sudaro daugiau nei 90 % dabartinio "omikrono" kovid-19 atvejų skaičiaus. Hospitalizacijos dėl "omikrono" rodiklis Danijoje pradeda viršyti "deltos" hospitalizacijos rodiklį, nes vakcinų žala tampa visur paplitusi tarp gyventojų. Kadangi "visiškai paskiepyti" asmenys sudaro didžiąją dalį šių naujų "omikroninių" atvejų, vis labiau nerimaujama, kad jie patiria nuo antikūnų priklausomą sustiprėjimą ir imuniteto nusilpimą, nes sparčiai plinta nauji variantai.

"Visiškai paskiepyti" ir "sustiprinti" dabar sudaro didžiąją daugumą kovidų atvejų.

Danijos vyriausybė tapo medicinine policine valstybe, įgyvendinančia apribojimus "neskiepytiems", kad priverstų kuo daugiau žmonių dalyvauti vykstančiame medicininiame eksperimente. Todėl beveik kiekvienas vyresnis nei 50 metų amžiaus pilietis dabar pažymėtas kaip "visiškai paskiepytas". Jaunimas taip pat verčiamas atiduoti savo kūną šiam genetiniam eksperimentui. Nepaisant to, kad rizika užsikrėsti kovidų infekcija yra nedidelė, 15-60 metų amžiaus žmonių skiepijama apie 80 proc. Toks vakcinos įsisavinimo lygis yra beprecedentis, istorinio masto. Tačiau gyventojų skiepijimo lygis nėra tikros imunizacijos sinonimas. Jei eksperimentinė vakcinų programa būtų veiksminga, tai bandos imunitetas jau būtų visiškai susiformavęs, o užkrečiamųjų ligų lygis sparčiai mažėtų. Tačiau vyksta priešingai, nes "visiškai paskiepytus" žmones ir toliau kamuoja nauji kovidų antplūdžiai. Iš tikrųjų daugiau kaip 90 proc. omikrono atvejų yra skiepytųjų grupėje!

Iš visų Danijos gyventojų tik 17 proc. liko nepaliesti šio genetinio eksperimento, daugiausia dėl to, kad vyriausybė dar neprivertė tėvų atiduoti savo mažus vaikus į skiepų programą. Stebėtina, kad "neskiepytieji" sudaro tik 8,5 proc. naujųjų "omikroninės" koverozės atvejų. Nors visiškai paskiepyti asmenys platina šią atmainą visoje Danijoje ir likusiame pasaulyje, atrodo, kad neskiepytieji yra apsaugota klasė.

Remiantis oficialia infekcijos statistika, pateikta Valstybinio serumo instituto gruodžio 18 d. "Ataskaitoje apie "omikron" variantą", vakcinos neigiamai veikia infekcijos rodiklius, o neskiepyti žmonės dabar yra labiau apsaugota žmonių klasė. Nesiskiepydami žmonės yra 50 proc. apsaugoti nuo naujausios kovidų atmainos. Akivaizdu, kad natūralus imunitetas veikia, o vakcinos trikdo imunines reakcijas, kenkia bandos imunitetui ir sukelia naujų visuomenės sveikatos problemų.

Septyniasdešimt devyni procentai šių omikronų atvejų (13 946) pasitaiko tarp "visiškai paskiepytų" asmenų. Netgi tie, kurie pasiskiepijo sustiprinančia vakcina, suserga dažniau nei "neskiepytieji". Pacientai, pasiskiepiję stiprinančia vakcina, sudaro 10,8 proc. visų naujų atvejų (1 851), tuo tarpu vien tik paskiepytųjų grupė sudaro 1,8 proc. atvejų (304), o "neskiepytųjų" grupė - 8,5 proc. naujų atvejų (1 454).

Delta ir omikronas kamuoja Danijos "visiškai paskiepytus", nes imuniteto nusilpimas dėl vakcinų tampa akivaizdus

"Omicron" taip pat nėra vienintelė padermė, kuri sekina visiškai paskiepytus asmenis. Tarp Danijos gyventojų, kurie yra visiškai paskiepyti, nuo lapkričio 22 d. kasdien užregistruojama po 4 000 papildomų delta ligos atvejų. Gruodžio mėn. šis skaičius išaugo iki gerokai daugiau nei 6000 atvejų per dieną. Per 2021 m. gruodžio 10-17 d. savaitę Danijoje delta hospitalizacijos rodiklis buvo vidutiniškai 1,55 %, o omikron hospitalizacijos rodiklis buvo vidutiniškai 3,71 %.

Kovidų vakcinos visiškai nenaudingos, bet dar blogiau, kad dėl jų kovidų infekcijos tampa labiau paplitusios populiacijoje, nesvarbu, ar tai būtų delta, ar omikroninė infekcija. Jei "visiškai paskiepyti" žmonės ir toliau užsikrečia šiomis naujomis atmainomis ir platina jas tarp gyventojų, vadinasi, vakcinų programa susilpnino imuninę sistemą, paversdama žmones kovidų superplatintojais - tai realybė, kurios visi bijojo prieš pusantrų metų.

Vakcinų programa net nesiūlo neutralių rezultatų, pavyzdžiui, fiziologinio tirpalo placebo. Vis daugiau žmonių iš "visiškai paskiepytų" žmonių grupės suserga šiomis naujomis kovidų infekcijomis, o tai įrodo, kad vakcina sukelia tam tikrą imuniteto nusilpimą arba nuo antikūnų priklausomą sustiprėjimą (ADE). Naujausi variantai jau rado būdą, kaip apeiti įgimtą imuninį atsaką, apie kurį mokslininkai įspėjo jau daugiau nei prieš metus. Vakcinos sukurti antikūnai nėra neutralizuojantys ir leidžia naujausioms atmainoms apeiti pirmąsias gynybos linijas gleivinėse, todėl ilgainiui sukelia didesnį viruso kiekį ir rimtesnius imuniteto iššūkius. Šią netinkamą medicininę praktiką reikia sustabdyti.

Šaltiniai:

IGorchudov.substack.com

SSI.dk [PDF]

IsraelNationalNews.com

Scribd.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.06.2019 laikas 09:18 Receptai – Patiekalai Sveikuoliški moliūgų blynai

Gardžių ir sveikų moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau