Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 11

Buvęs "Pfizer" viceprezidentas Mike Yeadon pareiškė, kad kovidų vakcinos yra "toksiškos iš pat pradžių" - tai ginklai

(Paranormal) Vokietijoje veikiantis Tyrimų komitetas "Corona" surengė internetinę sesiją, kurioje dalyvavo buvęs "Pfizer" viceprezidentas daktaras Michaelas Yeadonas (Mike Yeadon), pasidalijęs naujausiais demaskuojančiais įrodymais apie Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinas".

M. Yeadonas tapo "sąmokslo teoretiku", bent jau establišmento akyse. Nepaisant to, kad daugiau nei tris dešimtmečius dirbo "Pfizer" vadovaujančiose pareigose, Yeadonas netiki, kad jo buvusio darbdavio injekcijos yra saugios ar veiksmingos.

Tiesą sakant, Yeadonas nebūtinai įsitikinęs, kad Fauci gripas apskritai egzistuoja, kaip teigiama. Jei tai ir yra kažkas daugiau nei tik bjaurus sezoninis gripas, jis vis tiek nėra toks mirtinas, kaip teigia žiniasklaida ir vyriausybės.

"Pasirodo, kad tai nėra itin mirtinas virusas, jei jis egzistuoja", - per simpoziumą pareiškė Yeadonas. "Arba jis maždaug toks pat, kaip ir blogas sezoninis gripas".

Viskas, pradedant PGR testais, kaukėmis ir baigiant "besimptomio plitimo" idėja, yra apgaulinga, perspėja Yeadonas. Jis sako, kad PGR testai "nieko nepasako", o medžiaginės kaukės "jei ir padidina tikimybę susirgti neįprasta bakterine pneumonija, nes kvėpuojate per nešvarų audeklą".

Mėlynosios kaukės yra ne kas kita, kaip apsauga nuo purslų. Jų paskirtis, kaip sako Yeadonas, yra "neleisti kraujui ir kūno skysčiams patekti į ligoninę prižiūrinčio darbuotojo nosį ir burną".

"Jos niekada nebuvo skirtos jūsų kvėpavimui filtruoti, ir akivaizdu, kad jos to nedaro", - apie mėlynas kaukes sako Yeadon - interviu žiūrėkite toliau:

Kovidų dūriai yra depopuliacijos ir destabilizacijos sąmokslas, kuriuo siekiama pradėti Didįjį persitvarkymą

Vis dėlto vadinamosios "vakcinos", ko gero, yra labiausiai įžeidžiantis apsimetinėjimo komponentas. Jos, sako Yeadonas, "visada turėjo pakenkti žmonėms" dėl siaubingo jų sukūrimo būdo.

Ne tik pasiuntinių RNR (mRNA) technologija yra visiškai nauja ir eksperimentinė, bet ir kodavimas, kuris buvo atliktas siekiant, kad skiepai būtų nukreipti tik į išorinę spyglio baltymo pusę, daro juos itin pavojingus.

"Pasirinkus tokį dizainą, pasekmių spektras tikriausiai yra 1000 kartų blogesnis nei įprastos vakcinos atveju", - apie mRNA injekcijas sako Yeadon.

Kitas dalykas yra tai, kad ne kiekviename tariamos vakcinos buteliuke yra toks pats komponentų santykis ar net visai tie patys komponentai. Atrodo, kad kai kurie žmonės gauna itin mirtinų mikstūrų, o kiti - placebą.

Yeadon taip pat teigia, kad du žmonės, gavę lygiai tokią pačią injekciją, gali patirti skirtingus rezultatus. Vienas asmuo gali nepajusti jokio neigiamo poveikio, o kitas mirti - pagalvokite apie rusišką ruletę.

Yeadonas anksčiau pasisakė prieš savo buvusio darbdavio teiginius apie injekcijų saugumą ir veiksmingumą, įspėdamas, kad yra "akivaizdžių sukčiavimo įrodymų".

Šie skiepai ne tik kad nesuteikia jokios realios apsaugos nuo kovaitės, bet ir yra labai pavojingi. Jie neužkerta kelio infekcijai ar plitimui, o geriausiu atveju, kaip mums sakoma, tik palengvina ligos simptomus.

Jei tai būtų tikros vakcinos, paskiepyti žmonės patirtų mažesnį viruso krūvį nei neskiepyti. Tačiau iš tikrųjų viruso krūvis abiejose grupėse paprastai būna toks pat, taigi, ką iš tikrųjų daro skiepai?

Yeadono nuomone, visa tai, atrodo, yra plačiai paplitęs pasaulio finansų sistemas kontroliuojančių asmenų sąmokslas, kuriuo siekiama sunaikinti ekonomiką, tiekimo grandines ir visą visuomenę, kad būtų įvestas naujas amžius.

Dalis šio sąmokslo apima masinį planetos gyventojų skaičiaus mažinimą, kuris didžiąja dalimi bus įgyvendintas injekcijomis. Bus ir kitų padarinių, susijusių su sugriautomis tiekimo grandinėmis, kurios sukels masinį badą ir visuomenės chaosą.

"Tai centrinių bankų klikos ir jų klientų vadovaujamas sąmokslas, kurio tikslas - užvaldyti pasaulį", - sako Yeadonas.

"Kai jie tai padarys, sunaikins ekonomiką... Didysis finansinis perkrovimas, kuris privers mus naudotis skiepų pasais ir skaitmeniniais tapatybės dokumentais bei centrinio banko skaitmenine valiuta... jums tai nepatiks, tikrai nepatiks. Tai bus grynųjų pinigų ir bet kokio privatumo, susijusio su bet kokiais sandoriais, pabaiga".

Yeadon sako, kad jei vienas iš tikslų yra planetos gyventojų skaičiaus mažinimas, tuomet "tokia sąranga yra puiki".

"Dabartinės vadinamosios "geros" partijos gali būti partijos su kodu, aktyvuojančiu ilgalaikius nepageidaujamus reiškinius", - užsiminė vienas Brighteono komentatorius apie galimai skirtingus skiepų iš skirtingų gamybos partijų rezultatus. "Negalima būti tikriems, kad gera partija yra gera partija?"

Kitas prašė Dievo apsaugoti daktarą Jaidoną ir kitus panašius į jį, kurie rizikuodami savo gyvybe atskleidžia tiesą apie šį piktavališką sąmokslą.

Būtinai pažiūrėkite visą simpoziumo įrašą viršuje ir išgirskite daugiau daktaro Yeadono ir kitų pokalbyje dalyvavusių asmenų žodžių.

Naujausias WuFlu naujienas rasite svetainėje Pandemic.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

Brighteon.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.08.2018 laikas 07:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Prostatos gydymui
Prostata liaudies medicinoje, Prostata, receptai nuo prostatos, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

24.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai
Šlapimui varyti liaudies medicinoje, Šlapimą varantys vaistažolių mišiniai, receptai šlapimui varyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 07:43 Receptai – Patiekalai Keptų daržovių garnyras

Daržoves nuplauname, nusausiname, svogūnus nulupame. Cukiniją ir svogūnus pjaustome maždaug 1 centimetro storio griežinėliais.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau