Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 15

Įspėjamosios etiketės ant CIGAREČIŲ pakeistos taip, kad būtų atsižvelgta į "Covid" vakcinos sukeltas mirtis

(Paranormal) Pasak cigarečių gamintojų ir platintojų, cigarečių dūmai ir net pasyvus rūkymas kažkokiu būdu staiga gali sukelti kraujo krešulių susidarymą, širdies priepuolius ir insultus. Tai labai sutampa laiku, nes milijonai žmonių visame pasaulyje, kuriems buvo suleisti Fauci gripo skiepai, dabar kenčia arba mirė būtent nuo šių "šalutinių poveikių". Tai, ką pamatysite, yra Didžiojo tabako dangstymas Didžiajai farmacijai, nes cigarečių įspėjamosiose etiketėse dabar apsimetama, kad cigaretės jus nužudys ar suluošins lygiai taip pat, kaip ir Kovido injekcijos. Viena ranka plauna kitą.

Įspėjamosios etiketės ant CIGAREČIŲ pakeistos taip, kad būtų atsižvelgta į "Covid" vakcinos sukeltas mirtis, teigiant, kad "nedideli dūmų kiekiai" sukelia "staigius kraujo krešulius, širdies priepuolius ir insultus".

Kaip patogu. Vos per vienerius metus cigarečių dūmai, net ir pasyvus rūkymas, nes mokslas įrodė, kad jis toks pat mirtinas, kaip ir tai, kuo rūkalius kvėpuoja, dabar sukelia momentinius kraujo krešulius, kurie jus nužudo. Be abejo, masės manys, kad tai yra "mokslas", o CDC tik bando padėti.

Mirtinų Covid krešulių injekcijos ir pagrindinis atpirkimo ožys - cigaretės

Visi žino, kad cigaretės kenkia sveikatai, ypač plaučiams. Covid yra virusas, kuris pažeidžia žmogaus plaučių audinį. Taigi farmacijai turėtų būti lengva kaltinti vėžio lazdeles dėl bet ko, kas kam nors nepavyksta, nes pasyvus rūkymas yra toks pat blogas.

Ar šiandien vaikščiojote šalia rūkančiojo? Pasak Didžiojo tabako, net ir mažytė dūmų dalelė gali akimirksniu sukelti kraujo krešulius, kurie jus nužudys negyvai, vietoje. Cigaretėse esančios cheminės medžiagos yra tokios lakios, kad gali jus nužudyti greičiau nei šalutinis toksiškos genų terapijos injekcijos, kuri liepia jūsų ląstelėms kurti nuodingus "baltymus", sulipusius jūsų kraujyje, poveikis.

Cigarečių įspėjamoji etiketė 2021 m. gruodžio mėn.

sveikata, kraujosruvos, cigaretės, įspėjimai apie cigaretes, Covid

Jie keičia cigarečių įspėjamąsias etiketes, kad jos apimtų "Covid" vakcinos sukeltas mirtis!

Cigarečių pakelio įspėjamoji etiketė 2022 m. sausio mėn.

sveikata, kraujosruvos, cigaretės, įspėjimai apie cigaretes, Covid

Cigaretėse yra pesticidų, amoniako ir baliklių, bet jos nesukelia INSTANTINIŲ kraujo krešulių kaip "Covid" vakcinos.

Ar pastebėjote visus sportininkus, susiėmusius už krūtinės aikštelėse ir kortuose ir krentančius ant kelių nuo miokardito priepuolių? Tai ne nuo cigarečių dūmų tribūnose, kuriuos vėjelis pakėlė į burną. Tai "paskiepyti" koledžų ir profesionalūs sportininkai, kurie prieš "Covid" injekciją ar injekcijas buvo sveiki kaip arkliai.

Nėščioms moterims, kurios gauna "Covid" injekcijas, labai padidėja tikimybė, kad pirmąjį ir antrąjį trimestrą joms bus atliktas staigus abortas, ir šį siaubingą "šalutinį poveikį" sukelia ne "nedidelis kiekis" cigarečių dūmų, kuriuos slaugytojos rūko per pertrauką už ligoninės ribų.

Galbūt Didysis tabakas pamiršo į tų cigarečių įspėjamąsias etiketes, be greitų kraujo krešulių ir širdies priepuolių, įrašyti ir "savaiminį abortą"? Jei visa tai būtų tiesa, tuomet visi, kurie rūko ir skiepijasi Covid vakcinomis, turi mažai šansų išgyventi po pirmojo dūmo įtraukimo po to, kai pradės veikti kraujo krešėjimą sukeliančios genų terapijos injekcijos. Ant cigarečių pakelio taip pat turėtų būti nurodyta, kad kiekvienas, kuris rūko cigaretes ir po to gauna "Covid" skiepą, rizikuoja akimirksniu susirgti plaučių vėžio augliais ir daug sunkesniu "Covid" atveju. Tai būtų tikslinga, nes šiuo metu Didysis tabakas atlieka visus užsakymus dėl Didžiosios farmacijos krešėjimo injekcijų.

Kas dar pasitarnaus kaip atpirkimo ožys nano-parazitų sukčiavimui? Sekite naujienas ir būtinai įsidėmėkite Vaccines.news, kad sužinotumėte naujienas apie eksperimentines vakcinas ir stiprinamuosius vaistus, kurie gali sukelti kraujo krešulius, ADE ir kitus siaubingus šalutinius poveikius.

Šio straipsnio šaltiniai:

Pandemic.news

TruthWiki.org

Planet-Today.com

OurNewEarthNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.10.2017 laikas 10:00 Receptai – Patiekalai Medus nuo širdies ligų

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: medus.

Skaityti daugiau

31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 08:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui
Atminties stiprinimui liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai atminties stiprinimui, atmintis, atminties stiprinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau