Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Sausio » 16

NSO laivynas praskrido žemai virš greitkelio Ilinojaus valstijoje

Kelių švytinčių sferų paslaptinga grupė tyliai ir lėtai skrido judriu keliu Ilinojaus valstijoje, netoli Mičigano ežero, kol švytinčios sferos ėmė blėsti ir galiausiai išnyko naktiniame danguje. 

Vaizdo įrašas (žiūrėti toliau) buvo įrašytas 2021 m. lapkričio 26 d. apie 18 val. vakaro, tačiau tik neseniai pasirodė internete. Pasak liudininko, objektai judėjo visiškai tyliai ir, keisdami formą, judėjo Mičigano ežero link.

Pradžioje danguje buvo matyti trijų švytinčių sferų "trikampis", po to jis subyrėjo ir pasirodė daugiau sferų, judančių tamsoje.

Mičigano ežero apylinkėse jau ne kartą buvo pastebėti NSO, todėl JAV ufologai iškėlė teoriją, kad gilūs ir šalti ežero vandenys gali slėpti ateivių bazę.

Kalbant apie vaizdo įrašą, iš pradžių skeptikai ėmė teigti, kad vaizdo įraše užfiksuoti "tik" Elono Musko palydovai, tačiau vėliau pasirodė versija, kad šviečiantys rutuliai iš tikrųjų buvo sraigtasparniai su prožektoriais.

Savo ruožtu politologas Thomas Wawrusko išsakė prielaidą, kad vaizdo įraše galėjo būti užfiksuoti slapti JAV kariniai bepiločiai orlaiviai TR-3B "Astra", skrendantys vienoje grupėje. TR-3 yra kol kas nepatvirtintas JAV karinių oro pajėgų "juodasis projektas", tariamai sukurtas DARPA pažangiųjų ginklų laboratorijoje.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.08.2019 laikas 17:46 Receptai – Patiekalai Kopūstų kotletai norintiems lieknėti be mėsos

Kopūstų kotletai receptas. Smulkia tarka sutarkuokite svogūną ir česnaką. Krapus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite su maltais kopūstais, pagardinkite druska, pipirais. Pridėkite miltų, manų krupų ir gerai permaišykite. ...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Avižiniai pyragėliai su braškėmis

Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pa...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau