Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Vasario » 9

8 dalykai, kuriuos daro moterys, kurie erzina vyrus ir veda juos iš proto

Vyrai moteris erzina daugybe įvairių dalykų: pamiršta nuleisti tualeto dangtį, po skutimosi neišplauna kriauklės arba beveik nieko nekalba apie jausmus. Žinoma, vyrai gali išties smarkiai erzinti, tačiau ir moterys dažnai gadina jiems nervus. Galbūt jūs net nesuvokiate, kad kai kurie jūsų veiksmai ir elgesys gali siutinti jūsų vyriškį. Pavyzdžiui:

Nuolat klausinėjate, kaip atrodote

Vienas dalykas – paklausti, kaip atrodote, kai einate į svarbų renginį. Visai kas kita nuolat ieškoti jo žodžiuose pritarimo, kadangi pati nepasitikite savimi. Juo labiau, kad jums kartą jau pasakė, kad esate graži ir su jūsų išvaizda – viskas gerai, tačiau jūs ir toliau abejojate… Atsiminkite, pasitikėjimas savimi – štai kas iš tiesų labai patrauklu. Visiškai normalu nepasitikėti savimi ir pakalbėti apie tai su savo vyriškiu, tik nereikia leisti, kad tasai nepasitikėjimas jus visiškai užvaldytų ir taptumėte jo apsėsta.

Pernelyg daug kuo dalintis su draugais

Moterys atviresnės su draugais nei vyrai, tačiau jei draugėms pasakoji per daug detalių apie savo asmeninį gyvenimą, tai erzina vyrą ir, tiesą sakant, yra jo privatumo pažeidimas. Įsivaizduokite, kaip jums patiktų, jei jis lygiai taip pat pasakotų intymiausias detales apie jus savo draugeliams.

Per ilgai ruoštis

Vyrai vertina, kai jų moteris stengiasi gerai atrodyti, tačiau viskam yra ribos. Jei tam prireikia ne vienos valandos, jei dėl to vėluojate, laikas persvarstyti šį momentą.

Būti pasyviai agresyvia

Galbūt manote, kad taip išvengsite konfliktų, tačiau vis tiek aiškiai parodote, kad kažkas jus pykdo. Galite užsidaryti savyje, daugiau tylėti, atitolti, svaidytis kandžiomis frazėmis… Toks elgesys problemos neišsprendžia, netgi atvirkščiai – paaštrina. Sakote, kad viskas gerai, bet jūsų tonas ir elgesys byloja ką kita. Ir tai labai erzina.

Pavydėti jo kitoms moterims

Labai erzina, kai nuolat jį įtarinėjate, jam bendraujant su pažįstamomis moterimis. Santykiuose labai svarbus pasitikėjimas. Nereikia juo abejoti ir reikalauti ataskaitų, kur jis buvo ir su kuo. Jeigu jo santykiuose su kitomis moterimis jus kažkas žeidžia, pasidalykite tuo su juo. O jei negalite juo pasitikėti, pagalvokite – kodėl taip yra, paskui išspręskite šią problemą arba nutraukite santykius.

Tikėtis, kad jis už viską sumokės

Dauguma vyrų patys nori už viską susimokėti, tačiau pradėti santykius su lūkesčiais, kad viskas vyks vien jo sąskaita – klaidingas sprendimas.

Tarkuoti smegenis

Jus tikriausiai labai erzina, kai vyras viską jums nurodinėja ir nuolat dėl visko kritikuoja? Tai kodėl vyro neturėtų erzinti lygiai toks pats jūsų elgesys? Vyras nenori, kad moteris jį totaliai kontroliuotų ar bandytų keisti.

Noras pernelyg greitai plėtoti santykius

Daugelis moterų, vos tik spėjo įsimylėti, tą pačią akimirką puola fantazuoti apie ateitį. Galbūt jūs dar tik pradėjote susitikinėti, o jau ruošiatės supažindinti jį su tėvais, o gal net aptarinėti santuoką ir būsimus vaikus. Vyrus tai erzina. Jie šioje sferoje yra šiek tiek lėtesni ir nenori skubėti.

Šaltinis

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 20:45 Receptai – Patiekalai Varškės bandelės – labai minkštos!
Pasigaminkite skanias bandeles su varške! Senų laikų bandelių receptas, primins vaikystę. Skanaus!

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tulžies akmenligės gydymui
Tulžies akmenligė liaudies medicinoje, Tulžies akmenligė, receptai nuo akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau