Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Vasario » 20

Kūno kalba: kaip sužinoti, ar vienas kitam patinkate

Jis ir ji. Jie pažvelgia vienas į kitą. Tarp jų įsižiebia kibirkštis, atsiranda trauka ir smalsumas. Ir nereikia jokių žodžių. Tačiau ne visi mokame atpažinti mums siunčiamus dėmesio ženklus. Kaip to išmokti?

Kai vyras ir moteris nori parodyti vienas kitam meilę, jie tikriausiai jau bendrauja. O jei tarp jų "kažkas" yra: susidomėjimas, potraukis, vidinis kontaktas, tai iškart tampa aišku net be žodžių.

Kūno kalba - tai neaiškus, dviprasmiškas, savotiškas šifras, kurį sudaro visa eilė seksualinių signalų: manieros, judesiai, pozos, žvilgsniai, sukuriantys "gundymo šokį".

GALVA AR KŪNAS?

Ne visi moka atpažinti partnerio siunčiamus signalus. "Žmonėms, įpratusiems veikti protu, daug lengviau ir logiškiau rodyti dėmesio ženklus pokalbio metu. Jiems kūno kalba yra savotiškas šifras, kuris, atrodo, yra paslaptis", - aiškina Francesco Padrini, knygų apie neverbalinio bendravimo būdus autorius. - Kita vertus, kiti geriau jaučia savo kūną ir energiją, todėl gali užkariauti potencialaus partnerio širdį ir jausmus be didelių žodžių.

Susipažinkite su abiem lytims būdingiausiais signalais ir naudokite juos, kai jaučiate trauką ir norite atvirai žaisti su jums patinkančiu žmogumi. Kokie yra abiejų lyčių lytiniai-signalai?

JI

Daugelis moterų, matydamos patrauklų vyrą, intuityviai siunčia sekso-signalus. Pagrindiniai parametrai yra ritmas ir saikas.

Stovėjimas

Moteris atsitiesia ir šiek tiek pasilenkia į priekį. Dažnai viena koja būna šiek tiek sulenkta.

Sėdėjimas

Tiesi nugara, gerai matoma krūtinė. Kai kurios moterys mėgsta sėdėti koja ant kojos, dažnai apsikeisdamos kojomis, kaip Sharon Stone garsiojoje filmo "Pagrindinis instinktas" scenoje. Jos taip pat dažnai slapčia trina kojas, tarsi norėdami patikrinti, ar po drabužiais nėra pėdkelnių ar kojinių. Kartais jos gali kilnoti kojas, kojų pirštus nukreipdamos į viršų.

Šypsena

Ji gali būti vos pastebima arba atvira ir laiminga. Kai kurios moterys prikanda liežuvį, apsilaižo ar prikanda lūpas - tai jausmingas gestas, toli gražu nepanašus į tai, kaip mes prikandame lūpas, kai nervinamės.

Akys

Ji pažvelgia vyrui tiesiai į akis ir užtrunka sekundės dalį, ne ilgiau - kitaip ji pasijunta įkyri. Tada ji nusuka žvilgsnį į šalį, o po kurio laiko ši technika pakartojama. Kiekviena jų turi savo stilių: vienos gali būti juokingos, kitos - gudrios, trečios - nedrąsios.

Plaukai

Dažnai liečia: perbraukia per juos ranka, glosto ir taiso, purto. Tačiau saugokitės: jei ji ant piršto užmaus plaukų sruogą, tai labiau išduos jos nerimą, o ne parodys erotiškumą.

Veidas

Jos veidas gali reikšti susidomėjimą arba strategiškai išsiblaškymą ir neatidumą. Jokių kančios ar sudirginimo požymių.

Rankos

Kai moteris lengvai glosto save, tai tarsi pasiūlymas potencialiam partneriui - jis nori, kad ją paliestu. Ji pirštais lengvai paliečia veidą, pasilieka prie lūpų ir akių arba paliečia plaukus, kad pataisytų ar perbrauktų sruogą.

Judesiai yra švelnūs. Dažnai paliečia kokį nors daiktą - stiklinę ar butelį ant stalo. Kartais nusprendžia paliesti vyrą, tarsi netyčia (pvz., ištiesia ranką paimti stiklinę) arba norėdamas parodyti rūpestį (pašalina neegzistuojantį pūką nuo jo striukės).

Judesiai

Svarbus dalykas. Moteris dažnai keičia savo laikyseną visiškai natūraliai. Ji gali pasilenkti į priekį link vyro, taip sutrumpindama atstumą ir sukurdama intymesnę atmosferą, o paskui šiek tiek pasilenkti atgal - tai atrodo labai gundančiai.

Eisena

Moteris einant siūbuoja klubais, tačiau tai turi neatrodykite dramatiškai ar perdėtai dramatiškai, nes tai gali būti vulgaru. Jei tai daroma grakščiai, vyras negali atsispirti.

vyras, moteris, flirtas, kūno kalba, psichologija

JIS

Vyrų sekso signalų arsenalas yra mažesnis nei moterų: jis veikia per magnetinę vyro išvaizdą, žvilgsnį ir gestus. Įsivaizduokite vyrą, šokantį tango: jis neatlieka jokių triukų, o juda ramiai ir užtikrintai, leisdamas partnerei susitelkti į jo meistriškumą ir virtuoziškumą.

Stovėjimas

Ištiesina nugarą, išskleidžia pečius ir krūtinę. Jis tvirtai stovi ant žemės, nedaro nereikalingų judesių. Jis gali stovėti atsirėmęs į kokį nors daiktą - motociklą ar automobilį, barą kavinėje - ir iš ten "šaudyti" akimis, taip siųsdamas signalus moteriai ir kartu kviesdamas ją pažvelgti į jį.

Sėdėjimas

Nugara tiesi, pečiai tiesūs, rankos padėtos ant stalo arba ant porankių. Jis sėdi išskėtęs kojas, jo laikysena yra natūrali, kartais jis gali sėdėti koja ant kojos, kulkšnis ant kelio.

Žvilgsnis

Kiekvienas turi skirtingą stilių. Kai kurie šiek tiek prisidengia akis ir naudoja vadinamąjį plėšrūno žvilgsnį. Kartais vyrų žvilgsniai būna ilgesni ir skvarbesni nei moterų - juk taip jis prisiima medžiotojo vaidmenį - tačiau jie nereiškia įkyraus žvilgsnio. Kai kurie renkasi atvirą žvilgsnį, linksmą ir nerūpestingą, beveik vaikišką.

Rankos

Jie dažnai būna matomi visiems. Gestai yra sklandūs, švelnūs ir pamatuoti. Kartais vyras pasitaiso kaklaraištį, bet jei jis tai daro per dažnai, tai išduoda jo susijaudinimą. Jo ranka gali būti ant diržo. Kai pokalbis įsibėgėja, jis gali paliesti moters ranką, petį. Gali nuspręsti specialiai prisiliesti: paimti moters ranką, apkabinti ją.

Judesiai

Svarbiausia - jo pasitikėjimas savimi, lankstumas. Jis nutraukia atstumą, žengia į priekį ir tarsi atsitiktinai paliečia ją.

Raumenys

Jei vyras yra geros fizinės formos, jis tai parodo, kai tik pasitaiko proga. Tam nereikia daug - pavyzdžiui, paplūdimyje jis su draugais žais tinklinį arba pasirodys plaukdamas: gražiai ners ir šokinės į vandenį. Vakare jis vilkės aptemptus marškinėlius arba marškinėlius.

Šaltinis

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.08.2018 laikas 09:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo
Vidurių užkietėjimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo, receptai nuo vidurių užkietėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:38 Receptai – Patiekalai Itališki sausainiai. Jums būtinai patiks
Šie skanūs, minkšti, kvapnūs sausainiai nepaliks jus abejingus! Šis receptas yra labai paprastas, o sausainiai giriami, ne vieną kartą. Kaip pasigaminti itališkus sausainius žiūrėkite vaizdo medžiagoje.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau