Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Vasario » 25

Paviešinta filmuota medžiaga, kurioje užfiksuotas 163-ejų metų vienuolis, praktikuojantis savęs mumifikaciją

Internetą suglumino vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas "163 metų amžiaus vienuolis", neva praktikuojantis savęs mumifikaciją, praneša "Daily Star".

Serija vaizdo įrašų pasirodė "TikTok" naudotojo @auyary13 puslapyje. Pateikimuose vaizduojamas Tailando ligoninėje slaugomas pagyvenęs žmogus.

Jo itin trapi išvaizda privertė visus prabilti apie jo amžių. Šiame fone pasklido gandai, kad vyrui 163 metai ir jis praktikuoja tarp budistų vienuolių populiarią savęs mumifikavimo techniką.

@auyary13

หลวงตาพูดเป็นภาษาอีสานเบาๆว่า "กูอยากแล่นแล้วเนี่ย" โอ้ยยย!! ใจเย็นๆเด้อหลวงตา นั่งได้เท่านี้ก็โอเครแล้ว

♬ บทสวดสิริมงคล - ่JINGPING

Jo anūkė, kuri yra videomenininkė, savo "TikTok" puslapyje turi 530 000 sekėjų. Tačiau lieka klausimas, ar teiginiai apie jo amžių arba tai, kad jis praktikuoja savęs mumifikaciją, yra teisingi?

Kaip paaiškėjo vėliau, vyrui iš tikrųjų yra 109 metai, o jo paskyrą tvarko jo anūkė, kad praneštų apie jo sveikatą.

Pasak "Daily Star", ne taip seniai vienuoliu laikomas Tailando gyventojas dėl šlaunikaulio lūžio buvo paguldytas į Dan Khun Toto ligoninę, tačiau jis jau sveiksta.

Naujausiuose vaizdo įrašuose netgi matyti, kad jo sveikata gerėja. Jis gali valgyti, sportuoti ir lankyti savo šeimą. Vienas iš vaizdo įrašų, kuriame ilgaamžis guli lovoje ir rankomis laiko vaiko galvą, per savaitę sulaukė stulbinančių 66 mln. peržiūrų.

@auyary13

ถือว่าอุ้ยขอนะคะ

♬ เสียงต้นฉบับ - Name's Auyary KH

Sokushinbutsu - tai praktika, labiausiai paplitusi Japonijos Jamagatos provincijoje XI-XIX a. tarp Šingono mokyklos vienuolių.

Paskutinis užfiksuotas atvejis buvo 1903 m. Iš viso žinomos 24 gerai išsilaikiusios japonų vienuolių, kuriems buvo atlikta ši procedūra, mumijos. Manoma, kad per visą laiką mirė keli šimtai žmonių, tačiau dauguma kūnų nebuvo patikimai mumifikuoti.

Reta budistų vienuolių praktika apima alinantį savidisciplinos režimą. Sokushinbutsu apima griežtą dietą, kurios metu vienuoliai dehidratuoja savo kūną iš vidaus, atsikratydami riebalų, raumenų ir drėgmės, o po to palaidojami pušies dėžėje, kad paskutines dienas Žemėje galėtų medituoti.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2018 laikas 08:11 Receptai – Patiekalai Plaukų stiprinimas. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Plaukų stiprinimas liaudies medicinoje, Plaukų stiprinimas, receptai stiprinti plaukus, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 18:22 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta lašišos filė
Lašišos filė nuplauname, nusausiname, dedame į pailgą indą, apibarstome pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir užpilame su šlakeliu vandens atskiestu sojos padažu ir paliekame pastovėti 10-15 minučių.

Skaityti daugiau

31.10.2017 laikas 10:13 Receptai – Patiekalai Gudobelės žiedai ir vaisiai gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: gudobelė, vanduo, Paprastoji sukatžolė.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau