Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 15

Milijonai žmonių, visiškai paskiepytų nuo COVID, dabar serga kankinančiomis ligomis

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Tinklaraštininkas, save vadinantis "Vidurio Vakarų gydytoju", paskelbė įspėjimą, kad VU koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" nepageidaujami reiškiniai yra daug dažnesni, nei daugelis žmonių įsivaizduoja.

Galimai milijonai "visiškai paskiepytų" žmonių dabar kenčia nuo įvairių injekcijų sukeltų ligų, kurios gali būti išgydomos arba ne. Deja, realybė yra tokia, kad jie tikriausiai niekada neras atsakymų ar sprendimų, kurių jiems reikia.

"Stengiausi vartoti labai neutralią kalbą aprašydamas šiuos įvykius, tačiau man buvo labai sunku stebėti šį procesą", - rašė gydytojas, turėdamas omenyje daugybę istorijų, kurias pasakoja nuo skiepų nukentėję žmonės.

"Daugelis žmonių, kuriuos pažįstu ir kuriems vadovavau šiame procese, turi galimybę pasinaudoti šių sužalojimų sušvelninimo galimybėmis, ko neturi dauguma žmonių. Perskaičiau įvairias paramos grupes ir apskritai pastebėjau, kad jų patirtys paprastai būna blogesnės nei tai, ką čia aprašau, nes jie neturi privilegijos turėti prieigą prie būdo, kaip sušvelninti žalą."

Iš pradžių manyta, kad bent jau rimtesni šalutiniai poveikiai bus minimalūs. Buvo sakoma, kad tik nedidelė dalis žmonių po to net žinos, kad jiems buvo suleisti skiepai, nes jų sveikata bus visiškai gera. Paaiškėjo, kad tai netiesa.

"Kai vakcina buvo išleista plačiajai visuomenei, iškart po skiepų daug dažniau, nei tikėjausi, pradėjau matyti pacientus, kuriems iš karto po skiepų atsirado įvairių ūmių autoimuninių ir neurologinių būklių (kurias priskirčiau prie "vidutinio sunkumo")", - rašė gydytojas.

"Kiekvieną kartą jie man pasakodavo, kad kiti gydytojai, pas kuriuos jie lankėsi, tvirtino, jog reakcija arba nesusijusi su skiepijimu, arba tai, kad jiems pasireiškė reakcija, yra labai geras ženklas, nes jei jie būtų gavę COVID, nepageidaujamas reiškinys būtų buvęs daug, daug blogesnis. Netrukus po to su manimi pradėjo susisiekti draugai, kurie teiravosi, ar vakcina gali sukelti mirtiną širdies priepuolį ar insultą, o aš nesitikėjau, kad taip gali nutikti."

COVID injekcijos sukelia "labai keistą poveikį", kurio mechanizmo gydytojai "negali paaiškinti".

Kadangi oficialus pasakojimas apie "saugias ir veiksmingas" injekcijas ir toliau griuvo, gydytojas pradėjo rinkti duomenis, kad palygintų tai, kas iš tikrųjų vyksta realiame gyvenime, su tuo, ką teigia korporacijų kontroliuojama žiniasklaida ir vyriausybė.

"Pagrindinė viso to priežastis yra ta, kad visi mėgsta sakyti, jog sunkių reakcijų į vakcinas yra 1/1 000 000, - priduria gydytojas. "Mano logika buvo tokia, kad aš visiškai niekaip negaliu pažinti 1 000 000 žmonių per vieną atskirties laipsnį".

"Spėju, kad pažįstu 50 000-100 000 žmonių per vieną atskyrimo laipsnį, taigi absoliučiai daugiausiai išgirsiu apie 10 proc. atvejų (tikriausiai mažiau) šioje imtyje, taigi, jei šioje imtyje turiu bent 10 sunkių pažeidimų atvejų, tai yra didelė raudona vėliava."

Tarp gydytojo pastebėtų mirtinų šalutinių poveikių yra šie:

- Insultas, tikėtinas insultas ir kraujo krešuliai
- Kraujavimas
- Širdies sutrikimai
- Staigi mirtis (nežinoma priežastis)
- Anafilaksija ir alergija
- Kitos neurologinės būklės
- Psichiatrinės būklės
- Autoimuniniai sutrikimai ir lėtinis nuovargis
- Imuniteto slopinimas ir vėžys
- Menstruacijų sutrikimai ir persileidimai
- Gimdymo defektai

Gydytojas pažymėjo, kad yra ir kitų "labai keistų poveikių", kurių "negaliu paaiškinti mechanizmo". Galbūt taip yra dėl to, kad pasiuntinių RNR (mRNA) technologija niekada anksčiau nebuvo naudojama žmonėms, todėl jos daroma žala yra nauja medicinos srities specialistams.

Būtinai perskaitykite visą pranešimą su istorijomis svetainėje AMidWesternDoctor.substack.com.

Svetainėje CovidVaccineVictims.com taip pat pateikiama daugybė istorijų apie sužeidimus ir mirtis nuo skiepų.

Naujausias naujienas apie COVID-19 "vakcinos" sužalojimus rasite svetainėje ChemicalViolence.com.

(straipsnio autorius Ethan Huff)

Šaltiniai:

AMidwesternDoctor.substack.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Niekas nesuvokia, kas tai per pyragas be tešlos! Varškės – bananų saldėsis prie arbatos

Išbandęs šį kepinį, niekas nesuvokia, kad jis yra be tešlos! Tai skanus varškės – bananų vyniotinis prie arbatos!

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 13:19 Receptai – Patiekalai Nuostabi mėsa su sūriu! Visada mažai, kiek be gamintum!

Skanu ir originalu! Pasigaminkime namuose skanius kepsnelius su fetos sūrio įdaru. Gaunasi labai skanūs ir dideli.

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau