Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Kovo » 17

Nauji mirtini potvyniai Naujajame Pietų Velse, Australijoje

2022 m. kovo 15 d. Broken Hilo mieste, Naujajame Pietų Velse, Australijoje, prasidėjo gelbėjimo operacijos, per kurias vienas žmogus žuvo.

Nors daugelyje šiaurinių ir rytinių valstijos dalių atsigauna po vasario pabaigoje prasidėjusių plataus masto potvynių, 2022 m. kovo 15 d. smarkios liūtys sukėlė staigius potvynius Naujojo Pietų Velso vakaruose.

Australijos meteorologijos biuras (BM) pranešė: "Šią popietę Broken Hillyje per 30 minučių per audrą iškrito 26 mm lietaus. Tikėtini gausūs krituliai, lėtai judant perkūnijai vakarinėje NSW dalyje. Galioja perspėjimas dėl smarkios audros."

Vos per 24 valandas Broken Hilo oro uoste iškrito 72,4 mm lietaus. Vietos žiniasklaidos duomenimis, daugelis vietos gyventojų pranešė apie daugiau nei dvigubai didesnį kritulių kiekį.

Valstybinė nepaprastųjų situacijų tarnyba (NSW SES) sakė: "Naktį Broken Hilo rajonus užklupo staigūs potvyniai, o NSW SES atliko daugiau nei 100 darbų ir penkias gelbėjimo operacijas. Deja, vienas žmogus žuvo, kai jo automobilį netoli Broken Hilo užliejo potvynio vanduo. Atsižvelgdami į tai, kad pastaruoju metu visoje valstijoje vyrauja šlapdriba, prašome žmonių saugiai rinktis keliones."

Naujojo Pietų Velso policija sakė: "Broken Hill" mieste naktį į potvynio vandenis patekus jo automobiliui žuvo žmogus. Šiek tiek po 22.30 val. (antradienį, 2022 m. kovo 15 d.) avarinės tarnybos buvo iškviestos į Menindžio kelią, esantį už 35 km į rytus nuo Broken Hilo, gavus pranešimą apie potvynio vandenyse atsidūrusią transporto priemonę.

"Policijai buvo pranešta, kad 56 metų vyras įvažiavo į potvynio vandenis ir išlipo iš savo tarnybinio automobilio "Toyota Landcruiser", o po to dėl potvynio jėgos buvo įsiurbtas į betoninį vamzdį ir įstrigo.

"Atlikę tyrimą, Barrier policijos pareigūnai, padedami SES, potvynio vandenyje rado vyro kūną. Jo atgaivinti nepavyko."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.11.2019 laikas 15:39 Receptai – Patiekalai Paprasti, bet ne prasti naminiai sausainiai
Gaminame. Naminiai sausainiai. Sviestą ir grietinę išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje 2-3 valandas. Orkaitę įjungiame kaisti iki 180 laipsnių. Skardą išklojame kepimo popieriumi.

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 19:34 Receptai – Patiekalai Burnoje tirpstantis šokoladinis keksas
Sviestą kaitinkite puode, kol ištirps. Suberkite cukrų, kakavos miltelius, supilkite pieną. Viską išmaišykite ir pakaitinkite minutę laiko. Puodą nukelkite nuo kaitlentės. Į dubenį suberkite smulkintą šokoladą ir ant jo užpilkite ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau