Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 21

Ukrainos kariuomenė naudoja moteris ir vaikus kaip "gyvuosius skydus"

Patikrintas faktas

Remiantis šokiruojančiais liudininkų pasakojimais, Ukrainos kariuomenė kovoje su Rusija naudoja moteris ir vaikus kaip "gyvuosius skydus".

Pastarosiomis dienomis pasirodė dešimtys nerimą keliančių vaizdo įrašų, kuriuose teigiama, kad Ukrainos kariai, įskaitant neonacių grupuotę "Azovo batalionas", įrengia puolamąsias karines pozicijas civilinėse teritorijose, kad galėtų vykdyti atakas prieš Rusijos karius, o piliečius, įskaitant moteris ir vaikus, naudoja kaip "gyvuosius skydus", garantuodami, kad atsakomoji ugnis pataikys į civilines teritorijas.

Apie tai praneša Thegatewaypundit.com: Ši apgailėtina taktika yra ta pati, kurią džihadistai naudojo Irake ir Afganistane, ir dėl kurios be reikalo nukenčia civiliai gyventojai.

Kepurės patarimas "Twitter" vartotojui Džonui Sinmiedo (John Sinmiedo), dar žinomam kaip. @youblacksoul, kuris surinko pastarųjų dienų vaizdo interviu mega giją.

Peržiūrėkite:

Ukrainiečių pabėgėliai taip pat teigė, kad visi pranešimai apie saugias perėjimo zonas yra melas. Esą Zelenskio pajėgos nustojo teikti transportą iš šalies.

Ironiška, bet, pasak kai kurių pagaliau iš konflikto zonos pasprukusių žmonių, iš tikrųjų daugiau humanitarinės pagalbos teikia rusai nei Ukrainos pajėgos.

Kai kurie pabėgėliai taip pat teigė, kad Ukrainos kariai grasina sušaudyti visus, kurie bandys pabėgti iš teritorijos, o tai, remiantis dviem atskirais liudininkų pasakojimais, jau pradėjo vykti. Tačiau tai kol kas nepatvirtinta.

Jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos iš tiesų taip elgiasi su savo žmonėmis, tuomet V. Zelenskį reikia apklausti dėl "karo nusikaltimų" kartu su V. Putinu.

(Sean Adl-Tabatabai straipsnis perspausdintas iš NewsPunch.com)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė Įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas.

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:28 Receptai – Patiekalai Varškės desertas be kepimo! Labai skanūs varškės zefyrai.

Turbūt gana sunku rasti tokį, kuriam nepatiktų zefyrai. O vyresnė karta dar ir ilgesingai dūsauja: „Va seniau tai buvo zefyrai, o šiandien tai gryna chemija“. Iš dalies jie teisūs.

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis v...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau