Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 23

VIDEO: J. Bidenas sako, kad ‘bus sukurta nauja pasaulio tvarka’

JAV viceprezidentas Joe Bidenas (Joe Biden) pakėlė antakius po to, kai pareiškė, kad netrukus bus sukurta "nauja pasaulio tvarka" ir kad būtent JAV jai vadovaus.

Pirmadienį sakydamas kalbą Verslo apskritojo stalo (Business Roundtable) vadovų ketvirtiniame susitikime, J. Bidenas teigė, kad pasaulis yra "lūžio taške", kuris "įvyksta kas tris ar keturias kartas", ir kad nuo Jungtinių Valstijų priklausys, koks bus rezultatas, praneša RT.

"Kaip man neseniai per susitikimą saugumo klausimais sakė vienas iš aukščiausio rango kariškių, 1900-1946 m. žuvo 60 mln. žmonių, ir nuo to laiko mes sukūrėme liberalią pasaulio tvarką, o to jau seniai nebuvo", - sakė prezidentas.

Faktų tikrintojai Freak Out po Bidenas sako "Naujoji pasaulio tvarka ateina

Ši pastaba sukėlė pasipiktinimą Jungtinėse Valstijose ir visame pasaulyje, o "Naujoji pasaulio tvarka" pirmadienį tapo viena iš populiariausių "Twitter" temų.

Buvęs JAV prezidentas Džordžas Bušas (George H.W. Bush), buvęs JAV valstybės sekretorius Henris Kisindžeris (Henry Kissinger) ir buvęs Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Tonis Bleras (Tony Blair) yra vartoję terminą "naujoji pasaulio tvarka", norėdami įvardyti didelių pasaulinių pokyčių laikotarpį, teigia RT.

Tačiau jau dešimtmečius ši frazė taip pat yra pagrindinės sąmokslo teorijos objektas, kurioje teigiama apie slaptą elitistinį sąmokslą, kuriuo siekiama sukurti despotišką pasaulinę vyriausybę.

Vaizdo įrašas: Baidenas sako, kad JAV turi vadovauti "naujajai pasaulio tvarkai".

Jus gali sudominti:

Projektas „Blue Beam“ Ir Nauja Pasaulio Tvarka

Nauja era ar nauja pasaulio tvarka. 1 dalis (problema-reakcija-sprendimas) (visos 4 dalys, pagal nuorodas)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:22 Receptai – Patiekalai Skanūs bulviniai blynai su morkomis

Skanūs bulviniai blynai su morkomis. Bulvinių blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

13.10.2019 laikas 11:16 Receptai – Patiekalai Šokoladinis Pyragas Su Karamele + Receptas (Video)

Pirma paruoškite pyrago pagrindą. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų, aliejų ir išmaišykite el. maišytuvu. Maišant supilkite vanilės ekstraktą ir pasukas. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius, kep...

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 17:35 Receptai – Patiekalai Smėliniai sausainiai su riešutais
Pagaminti skanius sausainius iš smėlinės tešlos gana paprasta. Patiekalo paruošimui reikia nedidelio kiekio ingredientų ir laiko. Tokie sausainiai taps puikia bet kokio stalo puošmena, o svarbiausia – kiekvienas, kuris jų paragaus...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau