Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 22

Faktų tikrintojai Freak Out po Bidenas sako "Naujoji pasaulio tvarka ateina

Patikrinti faktai

Retą akimirką Joe Bidenas pripažino, kad dėl Ukrainoje vykstančio kruopščiai organizuoto karo artėja "Naujoji pasaulio tvarka", kurios tikslas - drastiškai pakeisti žmoniją.

"Žinote, manau, kad pasaulio ekonomikoje - ne tik pasaulio ekonomikoje, bet ir pasaulyje - kas tris ar keturias kartas įvyksta lūžio taškas", - pareiškė J. Bidenas pirmadienį per Verslo apskritojo stalo renginį.

"Ir dabar yra toks metas, kai viskas keičiasi. Ten bus Naujoji pasaulio tvarka. Ir mes turime jai vadovauti. Ir turime suvienyti likusį laisvąjį pasaulį, kad tai padarytume", - pripažino jis.

Infowars.com praneša: Kaip jau pranešėme, elito Naujosios pasaulio tvarkos planas susijęs su Pasaulio ekonomikos forumo Didžiojo perkrovimo darbotvarke, kuria siekiama pasinaudoti COVID-19 krize, kad būtų paspartinta kontroliuojama visuomenės deindustrializacija ir panaikintos nuosavybės teisės.

Pažymėtina, kad Baidenas užsiminė apie istorijos ciklus, aprašytus Viljamo Štrauso (William Strauss) ir Nilo Hou (Neil Howe) knygoje "Ketvirtasis posūkis" (The Fourth Turning), kurioje aprašomi dramatiški cikliniai visuomenės pokyčiai, vykstantys maždaug kas 100 metų dėl natūralaus žmogaus gyvenimo ritmo.

Tačiau šis ciklas akivaizdžiai skiriasi, nes būtent elitas pats nori paskatinti šiuos pokyčius, kad jie įgyvendintų iš anksto suplanuotą rezultatą, užuot leidęs natūraliam žmonijos ritmui tekėti sava vaga.

O koks yra elito iš anksto suplanuotas rezultatas? Geriausiai tai pasakė profesorius Karlas Kivlis (Carroll Quigley) savo pagrindiniame veikale "Tragedija ir viltis" (Tragedy & Hope):

Finansinio kapitalizmo jėgos turėjo toli siekiančių tikslų - sukurti pasaulinę finansų kontrolės sistemą privačiose rankose, galinčią dominuoti kiekvienos šalies politinėje sistemoje ir viso pasaulio ekonomikoje. Šią sistemą feodaliniu būdu turėjo valdyti pasaulio centriniai bankai, veikdami sutartinai, pagal slaptus susitarimus, pasiektus dažnuose susitikimuose ir konferencijose.

Bet kaip tai gali įvykti? Na, kaip ką tik sakė J. Bidenas, iš esmės pertvarkant pasaulio ekonomiką Naujosios pasaulio tvarkos naudai.

Šiuo šiuolaikinės istorijos momentu veiksmingiausias būdas tai padaryti - sunaikinti dolerio pasaulinio rezervo statusą.

Kaip pastebėjo mokslininkas G. Edvardas Grifinas (G. Edward Griffin) savo knygoje "Būtybė iš Džekilo salos" (The Creature from Jekyll Island), dolerio kaip pasaulio rezervinės valiutos statusas leido Jungtinėms Valstijoms išleisti daug daugiau, nei jos uždirbo, ir taip susidarė didžiulis prekybos deficitas, kurio kitos šalys negali sukaupti:

Kol doleris, kaip prekybos valiuta, yra labai vertinamas, Amerika gali ir toliau išleisti daugiau nei uždirba. Tačiau kai ateis diena - o ji neabejotinai ateis - kai dolerio kursas smuks ir užsieniečiai jo nebenorės, nemokama kelionė baigsis. Kai tai atsitiks, šimtai milijardų dolerių, kurie dabar ilsisi užsienio šalyse, greitai sugrįš į mūsų krantus, nes žmonės visame pasaulyje stengsis juos iškeisti į dar daugiau nekilnojamojo turto, gamyklų ir materialinių produktų, ir tai padaryti kuo greičiau, kol jie netapo dar beverčiai.

Kai šis dolerių antplūdis pakels kainas, pagaliau pajusime infliaciją, kurią reikėjo sukelti jau ankstesniais metais, bet kuri buvo atidėta, nes užsieniečiai buvo pakankamai malonūs paimti dolerius iš mūsų ekonomikos mainais į savo produktus.

Pasinaudodama Ukrainos konfliktu kaip katalizatoriumi, Amerika panaudojo dolerį prieš Rusiją, uždrausdama šiai šaliai dalyvauti pasaulinėje SWIFT sistemoje, kuri yra denominuota doleriais.

Be to, JAV netgi pradėjo taikyti sankcijas Kinijos pareigūnams dėl šios komunistinės šalies vykdomo uigūrų gyventojų genocido.

Galima nuspėti, kad Rusija, Kinija, Saudo Arabija ir net Europos Sąjunga dabar svarsto būdus, kaip atsiskirti nuo dolerio sudarant naujus prekybos susitarimus ir naudoti Kinijos juanį.

Dolerio, o kartu ir Amerikos dominavimas pasaulyje sparčiai artėja prie pabaigos, o kai tai įvyks, globalistų skatinamas perėjimas prie Naujosios pasaulio tvarkos bus beveik baigtas.

Žiūrėkite visas J. Bideno pastabas:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2019 laikas 13:11 Receptai – Patiekalai Trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais
Skanūs su grybais pyragėliai, kurie nustebins, bet kokio skonio mylėtojus. Tai trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais. Kaip pasigaminti žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai

Plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai plaukų priežiūrai, receptai plaukams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 19:09 Receptai – Patiekalai Vaisingumui skatinti (Paprastoji takažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Džiovinta takažolė, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau