Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 4

Nancy Pelosi reikalauja "griežčiausio įmanomo karinio atsako" Rusijai

Po susitikimų su pareigūnais Varšuvoje ir Kijeve Nancy Pelosi (Nancy Pelosi) paragino imtis "griežčiausių įmanomų" karinių atsakomųjų veiksmų dėl Rusijos išpuolio prieš Ukrainą.

Ji pridūrė, kad Vakarų neturėtų atbaidyti Maskvos atsakomųjų veiksmų grėsmė.

Pirmadienį susitikusi su Lenkijos Prezidentu Andrzejumi Duda (Andrzej Duda), N. Pelosi sakė, kad Vašingtonas ir jo sąjungininkai turi sustiprinti savo pastangas prieš Maskvą, reikalaudami "griežčiausio įmanomo karinio atsako" ir "griežčiausių sankcijų", kad "parodytų, jog tai netoleruotina".

"Neturėtume daryti nieko mažiau dėl Rusijos keliamos grėsmės", - reziumavo ji.

RT praneša: Atstovų Rūmų pirmininkė taip pat pažymėjo, kad JAV delegacija "aptarė JAV ir Lenkijos partnerystės svarbą teikiant saugumo, ekonominę ir humanitarinę pagalbą Ukrainai", taip pat "NATO aljanso stiprinimo svarbą".

Abi šalys skyrė daug karinės technikos ir kitos pagalbos Ukrainos karo veiksmams: Vašingtonas išleido dešimtis milijardų, kad aprūpintų šalį sunkiaja artilerija, dronais, sraigtasparniais, šarvuotomis transporto priemonėmis, šaudmenimis, šaulių ginklais ir kitais ginklais. Vakarų šalys taip pat pradėjo griežtų sankcijų kampaniją, kuria siekiama "izoliuoti" ir "paralyžiuoti" Rusijos ekonomiką, reaguojant į karinę operaciją.

Savo pareiškime po susitikimo Prezidentas A. Duda sakė, kad abi šalys taip pat aptarė, kaip toliau stiprinti NATO "rytinį flangą" po to, kai dėl kelių JAV dislokavimo operacijų karių skaičius Europoje viršijo 140 000, iš kurių daugelis dislokuoti rytuose.

Pastarosiomis savaitėmis Varšuva pateikė keletą svarbių saugumo pasiūlymų tiek sau, tiek Ukrainai, ragindama Jungtines Valstijas sudaryti palankesnes sąlygas karo lėktuvų perdavimui Kijevui, taip pat JAV karių ir net branduolinių pajėgų dislokavimui Lenkijos teritorijoje. Rusijos pareigūnai ne kartą ragino neleisti Ukrainai tiekti papildomų ginklų ir įspėjo, kad branduolinių ginklų dislokavimas Lenkijoje sukeltų atsakomąjį Maskvos atsaką. 

Pelosi vizitas į Lenkiją įvyko po "netikėto" sustojimo Kijeve praėjusį savaitgalį, kur ji ir kiti JAV įstatymų leidėjai susitiko su Ukrainos Prezidentu Volodymyru Zelenskiu (Volodymyr Zelensky) ir kitais aukštais pareigūnais. Po šios kelionės paskelbtame pareiškime N. Pelosi pareiškė, kad "Amerika tvirtai palaiko Ukrainą" ir "bus su jumis, kol kova bus baigta".

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip..., todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

21.07.2019 laikas 09:47 Receptai – Patiekalai Virti vėžiai su krapais

Gaminame namuose. Virti vėžiai su krapais. Puode užviriname vandenį, beriame druską, dedame svogūną, česnako skilteles, lauro lapus, krapus ir sudedame vėžius. Uždengus dangtį verdame apie 15-25 minutes nuo užvirimo (priklausom...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 11:26 Receptai – Patiekalai Morkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Morka

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 07:19 VW tapo programišių taikiniu - pavogta tūkstančiai failų
Maždaug prieš dešimt metų automobilių gamintojas ilgą laiką buvo tapęs duomenų vagių taikiniu. Šalies ambasada neigia įtariamas sąsajas su Kinija.

Skaityti daugiau