Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 15

Tulsi Gabbard: Bidenas nori, kad Rusijoje pasikeistų režimas

Buvusi kongresmenė Tulsi Gabbard (Tulsi Gabbard) "Fox News" žiūrovams sakė, kad JAV prezidentas naudojasi konfliktu Ukrainoje siekdamas "pakeisti režimą Rusijoje" ir pamaitinti karinės pramonės kompleksą.

Tuo tarpu Amerikos sąjungininkai Europoje moka už tai, kad Džo Baidenas kuria savo "naująją pasaulio tvarką".

Gabbard teigė: "Tai, ką ji sakė, yra labai svarbu: "Džo Bidenui tai netgi naujos pasaulio tvarkos kūrimas. Mes turime jai vadovauti, - sako jis, ir jis bando tai padaryti, net jei tai reiškia, kad prives mus prie branduolinės katastrofos slenksčio."

Informaciniai karai praneša: Buvusi Havajų kongresmenė, penktadienį pavaduojanti "Fox" laidos vedėją Tukerį Karlsoną (Tucker Carlson), griežtai pasmerkė Baideno administracijos prieš Rusiją nukreiptas sankcijas, kurios, pasak jos, tik pakenkė JAV ir Europai, o Rusija gauna rekordinį pelną iš energetikos.

"Europą šiuo metu krečia didžiulė energetikos krizė", - pareiškė ji, paminėdama rekordines elektros energijos kainas Prancūzijoje, viešojo apšvietimo mažinimą ir gresiantį šildymo trūkumą Vokietijoje, energijos naudojimo namuose ir įmonėse apribojimus Jungtinėje Karalystėje ir Ispanijoje.

"Kodėl visa tai vyksta?" - tęsė ji, prieš atsakydama: "Dėl Džo Baideno sankcijų, kurios yra ne kas kita, kaip šiuolaikinė apgultis. Džo Baidenas (Joe Biden) sukūrė tiekimo problemą, iš kurios dabar pelnosi Rusija."

Po to, kai vasario mėnesį Maskva pradėjo karinę operaciją Ukrainoje, JAV ir ES Rusijai taikė daugybę ekonominių sankcijų. JAV taip pat nutraukė rusiškos naftos ir dujų importą, o ES pradėjo palaipsniui atsisakyti Rusijos energijos eksporto. Tačiau kelioms Europos šalims atsisakius už rusiškas dujas mokėti rubliais, kaip reikalauja Maskva, ir bloko sankcijoms trukdant atlikti dujotiekių techninę priežiūrą, ES, kuriai Rusija tiekia apie 40 % dujų, susiduria su sparčiai augančiomis energijos kainomis ir infliacija.

Tuo tarpu tikimasi, kad Rusija šiemet padvigubins savo pelną iš dujų.

JAV tuo pat metu pumpuojant į Ukrainą dešimtis milijardų dolerių vertės ginklų, Gabbard teigė, kad konfliktas šioje šalyje "niekada nebuvo susijęs su morale".

Tai ne apie Ukrainos žmones ar "demokratijos apsaugą", - pareiškė ji. "Tai susiję su režimo pakeitimu Rusijoje ir šio karo išnaudojimu NATO stiprinimui bei karinio-pramoninio komplekso maitinimui".

"Džo Baidenui tai netgi naujos pasaulio tvarkos įvedimas. Mes turime jai vadovauti, - sako jis, ir jis bando tai padaryti, net jei tai reiškia, kad turime atsidurti ant branduolinės katastrofos slenksčio."

J. Bidenas yra viešai pareiškęs, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (Vladimir Putin) "negali likti valdžioje" - šį komentarą Baltiesiems rūmams vėliau teko atšaukti. Kovo mėnesį JAV vadovas taip pat sakė žurnalistams, kad "ten bus nauja pasaulio tvarka, ir mes turime jai vadovauti." Šį teiginį vėliau pakartojo jo patarėjas Brajanas Deizas (Brian Deese), kuris dideles energijos sąnaudas apibūdino kaip kainą už "liberalios pasaulio tvarkos ateities kūrimą".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.08.2019 laikas 21:59 Receptai – Patiekalai Klasikinio minkšto sūrio sūryme receptas namuose

Rekomenduojame paruošti klasikinį minkštą sūrį sūryme, kurį paskui galima panaudoti kuriant daržovių salotas, taip pat jis bus geras ingredientas rytiniam sumuštiniui. Paskrudinkite skrebutį ir mėgaukitės!

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 06:59 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti baltyminio kokteilio mišinį namuose?
Sportininkai bei sveikos gyvensenos propaguotojai puikiai žino įvairių baltyminių kokteilių skonį. Šiuos kokteilius labai paprasta susiplakti, jie puikiai pasotina ir padeda atgauti jėgas po treniruotės, pasitarnauja kaip užkandis...

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:13 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai žaizdoms gydyti

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žaizdos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai žaizdoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, receptai žaizdoms...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau