Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Gegužės » 5

Ispaniją užklupo potvyniai

2022 m. gegužės 03 d. pietryčių Ispanijos Valensijos regioną užklupus lėtai siaučiančiai audrai, atnešusiai labai smarkias liūtis, ugniagesiai gelbėtojai ir policija gelbėjo žmones iš užtvindytų transporto priemonių.

AVAMET (Valensijos meteorologijos asociacija) pranešė, kad per 24 valandas iki 2022 m. gegužės 3 d. keliose Valensijos vietovėse iškrito daugiau kaip 200 mm lietaus. Camins al Grau mieste esančioje meteorologijos stotyje užfiksuota 260,9 mm. Gegužės 4 d. pradžioje buvo užfiksuotas dar vienas gausus lietus. Gegužės 4 d. skubios pagalbos tarnyba 112 Valensija pranešė, kad per 4 valandas Algemešio savivaldybėje iškrito 70,4 mm kritulių.

Valensijos regione ugniagesiai gelbėtojai išgelbėjo kelis potvynio vandens įkalintus automobilių keleivius Paternoje. Ugniagesiai atliko daugiau kaip 50 operacijų, o vietos policija - 94 operacijas. Mieste buvo užtvindyti mažiausiai keturi kelių tuneliai. Buvo uždarytos kai kurios mokyklos, nutrauktas arba sustabdytas geležinkelio susisiekimas.

Kitose šalies dalyse pastarosiomis dienomis taip pat buvo užfiksuoti nepalankūs orai. Gegužės 02 d. kruša ir smarki liūtis sukėlė potvynius ir nuostolius kai kuriose Mursijos regiono dalyse. Mursijos avarinių tarnybų duomenimis, 2022 m. gegužės 02 d. per 1 valandą iškrito apie 30 mm lietaus, kuris sukėlė potvynį Karavaka de la Kruso mieste. Skubios pagalbos tarnybos (112 Murcia) reagavo į 48 su oro sąlygomis susijusius incidentus, įskaitant 6 gelbėjimo operacijas. Smarki kruša padarė žalos Bullas, Mula ir Yecla vietovėse.

Nuo krušos ir smarkaus lietaus nukentėjo ir šiauriau esantys rajonai, įskaitant dalį sostinės Madrido. Madridas 112 pranešė apie 29 incidentus, įskaitant 16 potvynio vandens valymo operacijų, daugiausia Leganes ir Mostoles vietovėse.

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Tortas „Minute“ iš varškės visoms progoms

Iš varškės galime pagaminti nuostabų pyragą. Ir svarbiausia, greitai ir lengvai. Pyragas gaunasi, gražus, švelnus ir nepaprastai skanus. Jums turėtų patikti, o patikus jį pradėsite gaminti visoms gyvenimo progoms.

...

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 13:36 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Naminis plombyras
Tačiau problema tame, kad dabar prideda pernelyg daug įvairių chemikalų, dėl kurių plombyro skonis praktiškai dingsta. Naminį plombyrą pasigaminti bus nesunku. Yra labai geras receptas, kuriuo mes nusprendėme pasidalinti su jumis....

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 10:15 Receptai – Patiekalai Mėsos blyneliai, kuriuos gaminu daugelį metų vietoje bandelių
Toks receptas jus išgelbės, jei nemėgstate ilgai stovėti prie viryklės, tačiau tuo pačiu neatsisakant skanaus maisto. Blyneliai išeina labai sultingi, švelnūs ir labai skanūs!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau