Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gegužės » 11

Sąmokslas tapo realybė: FDA pagaliau pripažino, kad kovidinės vakcinos sukelia kraujo krešulius

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) pakeitė savo rekomendacijas dėl "Janssen" ("Johnson & Johnson") "vakcinos" nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19), kuri, kaip dabar pripažįsta federalinė agentūra, sukelia kraujo krešulius.

FDA pranešime spaudai aiškinama, kad "Janssen" injekcija dabar ribotai leidžiama naudoti 18 metų ir vyresniems asmenims dėl trombozės su trombocitopenijos sindromu (TTS), "retų ir potencialiai gyvybei pavojingų kraujo krešulių sindromo kartu su mažu trombocitų kiekiu kraujyje, kurio simptomai pasireiškia praėjus maždaug vienai-dviem savaitėms po vartojimo".

Kitaip tariant, po to, kai žmogui sušvirkščiama Janssen, potencialiai gyvybei pavojingi kraujo krešuliai gali susidaryti vos per vieną savaitę. Nepaisant to, FDA teigia, kad Janssen injekcijos "nauda" nusveria riziką ir kad žmonės vis tiek turėtų stoti į eilę, kad ją gautų.

"Faktų lapelyje sveikatos priežiūros darbuotojams, skiriantiems vakciną" dabar atsispindi FDA patvirtintas "Janssen" naudojimo būdas. Jo pradžioje pateikiamas įspėjimas, kuriame apibendrinama TTS rizika, taip pat patikslinta informacija apie kraujo krešulių riziką esant mažam trombocitų kiekiui kraujyje.

"Pripažįstame, kad "Janssen COVID-19" vakcina vis dar atlieka svarbų vaidmenį reaguojant į dabartinę pandemiją Jungtinėse Amerikos Valstijose ir visoje pasaulio bendruomenėje", - sakė FDA Biologinių vaistų vertinimo ir tyrimų centro direktorius Peteris Marksas (Peter Marks).

"Mūsų veiksmai atspindi mūsų atnaujintą TTS rizikos analizę po šios vakcinos vartojimo ir apriboja vakcinos naudojimą tam tikriems asmenims."

Tiek FDA, tiek CDC žinojo apie riziką širdžiai, bet vis tiek stūmė kovidų skiepus

Marksas toliau didžiavosi, kad FDA pakeitimai rodo, jog federalinė agentūra yra pasiryžusi išlaikyti patikimas saugos ir priežiūros sistemas ir "užtikrinti, kad mokslas ir duomenys būtų mūsų sprendimų pagrindas".

"Atidžiai stebėjome "Janssen COVID-19" vakciną ir TTS pasireiškimą po jos suleidimo ir, remdamiesi atnaujinta mūsų saugos priežiūros sistemų informacija, peržiūrėjome ESA", - pridūrė M. Marksas.

"Agentūra ir toliau stebės "Janssen COVID-19" vakcinos ir visų kitų vakcinų saugą ir, kaip ir visos pandemijos metu, kruopščiai vertins naują saugumo informaciją."

Praėjusių metų balandį Prancūzijoje įsikūręs nepriklausomas vaistų vertinimo centras Centre territorial d'Information indépendante et d'Avis pharmaceutiques (CTIAP) patarė dėl saugumo rizikos išimti iš rinkos visas COVID injekcijas, ne tik "Janssen".

Du mėnesiai prieš tai FDA ir JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) kartu paskelbė, kad konkrečiai "Janssen" injekcija bus "sustabdyta", kol bus atliktas tyrimas dėl šešių praneštų TTS atvejų, susijusių su šia injekcija.

Kaip tik tuo metu, kai CTIAP patarė išimti iš rinkos visas injekcijas, įskaitant "Janssen", FDA ir CDC atšaukė sustabdymą ir vėl atnaujino "Janssen" injekcijų vartojimą.

FDA vis dar tvirtina, kad TTS rizika yra "nedidelė" ir kad verta švirkštis. Federalinė agentūra ir toliau stumia "Janssen" injekciją žmonėms, kurie nenori kitų mRNA (pasiuntinių RNR) injekcijų, kurias gauna dauguma žmonių.

"FDA yra įdiegusi patikimą saugos priežiūros sistemą, skirtą COVID-19 vakcinų, patvirtintų ir leidžiamų naudoti skubos tvarka, saugai stebėti", - toliau skelbė FDA.

"FDA stebi COVID-19 vakcinos saugą naudodama pasyviąsias ir aktyviąsias saugos priežiūros sistemas, bendradarbiaudama su CDC, Medicinos ir medicinos paslaugų centrais, Veteranų reikalų departamentu ir kitomis akademinėmis bei didelėmis nevyriausybinėmis sveikatos priežiūros duomenų sistemomis."

Naujausias naujienas apie Fauci gripo vakcinos sukeltus sužalojimus ir mirtis galite rasti svetainėje VaccineInjuryNews.com.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.11.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Naudinga Halva Per 10 Minučių! Jokio Cukraus Ir Miltų!
Jei norite pagaminti naminės chalvos, jums neprireiks daug laiko ir ingredientų gausos. Reikia paimti gliaudytų saulėgrąžų, arachiso ir medaus – ir jūsų sveikuoliška chalva beveik paruošta.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Trumparegystės gydymui
Trumparegystė liaudies medicinoje, Trumparegystė, receptai nuo trumparegystės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

21.07.2019 laikas 15:19 Receptai – Patiekalai Skanūs kotletai be gramo mėsos. Paprasta, bet kaip skanu!

Avižiniai kotletai. Tokie kotletai gaminami be mėsos, bet tikrai galiu pasakyti, kad jie yra labai skanūs. Paprasta juo gaminti, išeina švelnūs, sotūs su traškia plutele.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau