Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 4

Patyręs kardiologas sunaikino "Big Pharma", statino vaistus, kovidų vakcinas Tucker Carlson šou

Dauguma amerikiečių nė nenutuokia, kad šalutiniai paskirtų vaistų poveikiai yra trečia pagrindinė mirties priežastis pasaulyje po širdies ligų ir vėžio. Žmonės to nežino todėl, kad informatoriai, net gydytojai ir mokslininkai, buvo nutildyti ir cenzūruojami masinės žiniasklaidos, iš kurios dauguma šių "pacientų-už gyvybę" gauna naujienas ir medicininę "informaciją" (dezinformaciją).

Dar blogiau, dauguma sergančių amerikiečių "avių" visiškai nežino, kad vakcinos kelia daug daugiau rizikos nei naudos, ypač turint omenyje Covid "krešulių injekcijas", kurios iš tikrųjų nėra jokios vakcinos. Pažvelkime iš vidaus į patyrusį kardiologą, kuris skelbia apie visus pavojingus vaistus ir skiepus, ir, patikėkite ar ne, jis dalyvavo Tuckerio Carlsono ( Tucker Carlson) laidoje.

Gydytojas atskleidė, kad "Covid" krešulių injekcijos "smarkiai susiaurina arterijas" - "Pfizer" ir "Moderna" mRNA injekcijos skatina greitą koronarinės širdies ligos progresavimą

Šiuolaikinės medicinos korupcija dar niekada nebuvo geriau atskleista ir apibendrinta gydytojo pagrindinėje žiniasklaidoje nei čia ir dabar, daktaro Aseemo Malhotros (Aseem Malhotra). Dr. Malhotra, žinomas kaip vienas įtakingiausių kada nors Didžiojoje Britanijoje dirbusių kardiologų, tiki, kad reikia mažinti "perteklinį vaistų skyrimą", ir yra įtrauktas į 500 įtakingiausių žmonių sveikatos apsaugos pramonėje sąrašą. Jis abejoja, ar kam nors kada nors reikia vartoti statininius vaistus, sakydamas, kad jie kelia pavojų visuomenės sveikatai ir prieštarauja ilgamečiam Didžiosios farmacijos pasakojimui.

Jį, žinoma, pasmerkė vakcinų pramoninis kompleksas, ypač nuo tada, kai prasidėjo Covid sukčiavimo epidemija, nes jis išleido knygą "21 dienos imuniteto planas", kurioje nerekomenduoja skiepų, o rekomenduoja sveiką mitybą, kad sumažėtų rizika užsikrėsti ar mirti nuo laboratorijoje pagaminto "funkcijų įgijimo" Kinijos viruso SARS-CoV-2 (dar vadinamo koronavirusu). Dabar jau akivaizdu, kad spyglių baltymai užkemša kraujagyslių sistemas ir sukelia arterijų bei venų susiaurėjimą, apkrauna širdį ir sukelia SADS - staigios suaugusiųjų mirties sindromą (širdies priepuolius).

"Įrodymais pagrįsta medicina, deja, tapo iliuzija, nes ją užgrobė komerciniai interesai", - sako garsus kardiologas informatorius

Paprasčiau tariant, pinigai sukūrė itin didelį informacijos, statistikos ir rezultatų, kuriuos matome iš "įrodymais pagrįstos" ir "mokslu grįstos" medicinos, šališkumą, kad visuomenė, pacientai, gydytojai, slaugytojai, tyrėjai ir mokslininkai dabar "perdėtai vertina vaistų ir vakcinų naudą ir saugumą".

Vienas iš pirmųjų žmonių, pasiskiepijusių Pfizer vakcina Covid, daktaras Malhotra sako Tuckeriui Carlsonui ( Tucker Carlson), kad tai padarė padėdamas vakcinų centre, nors jau dešimtmetį yra pirmaujantis pasaulyje farmacijos pramonės korupcijos demaskavimo šalininkas. Gydytojo tėvas patyrė "nepaaiškinamą širdies sustojimą" netrukus po to, kai pavartojo Pfizer injekciją, o daktaras Malhotra sako, kad prieš tai jo tėvas buvo puikios fizinės būklės, neturėjo jokių rimtų sveikatos problemų (sportininkas, turintis gerą mitybos režimą).

Beje, daktaras Malhotra ėjo kardiologo pareigas Jungtinės Karalystės nacionalinėje sveikatos tarnyboje ir yra geriausios Jungtinės Karalystės ligoninės garbės konsultantas kardiologas. Jis taip pat yra buvęs Karališkosios medicinos koledžų akademijos klinikinis konsultantas. Vis dėlto šis itin vertinamas visuomenės sveikatos kampanijos dalyvis pučia į orą švilpuką dėl trombocitų injekcijų. Ką tai jums sako?

Svarbiausia: Jei masinės žiniasklaidos kompleksas nebūtų susitaręs su "Big Pharma", šis gydytojas būtų rodomas visose pasaulio pokalbių laidose, o krešulių preparatai greičiausiai būtų atšaukti iš rinkos, kol bus sukurtas saugus ir veiksmingas preparatas, jei tai apskritai įmanoma. Mokslo duomenys yra, tačiau žiniasklaida apie tai nepraneša.

Jei iš tiesų seksite mokslą, sužinosite tai, ką nustatė daktaras Malhotra, o būtent, kad "didžiuliai koronarinio uždegimo žymenys" nustatyti paskiepytiems ir nepaskiepytiems asmenims - tai mRNA vakcinų signalas, kad Covid skiepai yra rizikingi, pavojingi ir reklamuojami visuotinai dezinformuojant. Venkite jų kaip maro, nes jie gali tiesiog skleisti vieną.

Dabar žiūrėkite į tai:

Pasižymėkite Vaccines.news savo mėgstamiausiose nepriklausomose svetainėse, kad gautumėte naujausią informaciją apie vakcinų holokaustą, kuris šiuo metu, kai skaitote šį straipsnį, apima šalį ir pasaulį.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.11.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Naudinga Halva Per 10 Minučių! Jokio Cukraus Ir Miltų!
Jei norite pagaminti naminės chalvos, jums neprireiks daug laiko ir ingredientų gausos. Reikia paimti gliaudytų saulėgrąžų, arachiso ir medaus – ir jūsų sveikuoliška chalva beveik paruošta.

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 20:53 Receptai – Patiekalai Keistos formos pyragas be kepimo nustebins kiekvieną!
Tai yra paprasčiausias ir greičiausias pyragas be kepimo, kurį visada galite gaminti su savo šeimos nariais. Keistos formos pyragas nustebins kiekvieną!

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Nekeptas skanumėlis per 15 min.

Viskas labai paprasta, greita ir gardu. O ir prireiks vos 2 sudedamųjų dalių. Pažiūrėkite patys. Paprasta, ekonomiška, greita ir labai skanu. Saldainiai gaunasi neįkyriai saldaus skonio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau